COMUNICAT S.C.M.D. Graficul acţiunilor de protest la Cotroceni ale Filialei SCMD din Bucureşti, în perioada 24-31 mai a.c.

Data publicarii: 23.05.2011 15:55:00

C O M U N I C A T

IN ATENTIA TUTUROR CELOR INTERESATI

GRAFICUL ACTIUNILOR DE PROTEST LA COTROCENI ALE FILIALELOR SCMD DIN BUCURESTI, IN PERIOADA 24 – 31 MAI A.C.

Recuperand, dupa opt luni de adjudecare de catre ”revolutionari”, Monumentul Genistilor (Leul), SCMD organizeaza in scopul atentionarii Presedintelui sa nu promulge Legea de aprobare a OUG 1/2011 si Legea politistilor, urmatoarele actiuni:

Luni, 23 mai, a.c., Conferinta de presa la ora 12.00, in localul ”La Gil” ( B-dul Aerogarii nr. 21);

Marti, 24 mai, a.c., pichetare la Monumentul Leul. Raspund B.O. ale filialelor din Sectorul 1 al Capitalei;

Miercuri, 25 mai, a.c., pichetare la Monumentul Leul. Raspund B.O. ale filialelor din Sectorul 2 al Capitalei;

Joi, 26 mai, a.c., pichetare la Monumentul Leul. Raspund B.O.ale filialelor din Sectorul 3 al Capitalei;

Vineri, 27 mai, a.c., pichetare la Monumentul Leul. Raspund B.O. ale filialelor reunite ale Sectorului 4 al Capitalei;

Sambata, 28 mai, a.c., pichetare la Monumentul Leul. Raspund B.O. ale filialelor reunite ale Sectorului 5 al Capitalei;

Duminica, 29 mai, a.c., pichetare la Monumentul Leul. Raspund B.O. ale filialelor reunite ale Sectorului 6 al Capitalei.

La aceste actiuni participa, functie de posibilitati, si membrii filialelor PCMB si Ilfov si reprezentantii Asociatiei Ofiterilor de Geniu in Rezerva si Retragere “Constantin Harjeu”. Pot participa si militari in rezerva si retragere, simpatizanti ai SCMD, din alte structuri organizatorice ale rezervistilor si veteranilor.

Luni, 30 mai, a.c., miting de protest la Monumentul Leul, participa membrii tututor filialelor din Bucuresti si judetul Ilfov.

Toate actiunile, din perioada 24 – 30 mai, vor incepe la orele 11.00 AM.

Marti, 31 mai, a.c., de Ziua Genistilor, adunare comemorativa la Monumentul Leul, intre orele 08.00 – 10.30 AM; participa membrii tuturor filialelor din Capitala, judetul Ilfov si ai Asociatiei Ofiterilor de Geniu in Rezerva si Retragere “Constantin Harjeu”.

De la orele 11.00, participantii pot da curs invitatiei comandantului garnizoanei, luand parte si la activitatile organizate in acelasi scop de MApN.

Honor et Patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Colonel (r) dr. Mircea DOGARU

Sursă: Sindicatul SCMD

Ciprian Chirvasiu, Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Marius Dumitru, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor