Se încarcă pagina ...

Doi cercetători rusi confirmă descoperirile alchimiei: plumbul poate fi transformat în aur! Si nu numai plumbul

Data publicarii: 21.08.2016 11:41:00

 

Doi oameni de știință ruși, Tamara Sahno și Victor Kurashov,  au prezentat, într-o conferință de presă desfășurată luna trecută la Geneva, o descoperire științifică revoluționară care poate să schimbe radical Sistemul societății umane construit în ultimele milenii.

 

Transmutarea chimică ce implică transformarea plumbului în aur mai este cunoscută, în special în mediul științelor oculte, drept Alchimie. La nivel mondial, și făcând trimitere către conceptul de Securitate națională, ocultismul oficial continuă să suprime și să ascundă tot ceea ce înseamnă Tehnologia Energiei Libere descoperită de John Bedini, cel care a transformat, cu succes, cuprul în aur, într-un cuptor încălzit la 5.000° C.

 

 John Bedini

 

Și mai simplu spus, există două moduri de a produce aurul: natural cât și artificial. Cu ajutorul tehnologiei, acestui element chimic foarte valoros i se pot da variate întrebuințări, nu numai în domeniul industriei electronice, de exemplu. De asemenea, aurul este o componentă activă în organismul uman, fiind unul dintre principalele elemente ce ne-ar asigura un mai bun echilibru biologic intern și o longevitate mult mai mare. Încă de acum câteva mii de ani, aceste deziderate au reprezentat o parte a căutărilor umane.

 

Așadar, de ce toate cunoștințele și tehnologiile avansate care sunt disponibile umanității nu au fost dezvăluite până acum?!

 

Răspuns: s-a dorit dezvoltarea unei Societăți Capitaliste orientate numai spre profit, odată cu dezvoltarea unui Sistem Economico-Financiar bazat numai pe bani, ceea ce a încetinit la maxim progresul omenirii, inclusiv intrarea noastră în adevărata Eră Spațială! Societatea Capitalistă și elita ei conducătoare ne-au împiedicat accesul la tehnologii foarte avansate și, prin ele, la atingerea întregului nostru potențial uman.

 

Toate tehnologiile avansate descoperite au fost suprimate, în mod deliberat, prin patentarea brevetelor și ascunderea lor în sertare. Acest aspect a condus la exercitarea unui deplin control al societății umane. Dacă dorim să accedem la următorul nivel al evoluției noastre, evoluție ce a fost amânată pentru mai mult de 100 de ani, este necesar ca cei care au făcut posibil acest lucru să fie neutralizați.

 

În ultimii ani, statele care au aderat la BRICS (Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud) au încercat mai multe metode și strategii ce aveau ca scop schimbarea acestei paradigme care afectează nu numai propria lor populație, ci și întreaga planetă.

 

Pentru a putea slăbi influența dinastiei Rothschild, cea care promovează și protejează acest status-quo, Rusia și China au început să cumpere cantități mari de aur, disponibile pe piață. Acest lucru nu a determinat o creștere semnificativă și imediată a prețurilor aurului și argintului, deoarece aceste prețuri erau sistematic trucate, în scopul de a proteja „integritatea” ofertei legale, moneda de schimb la nivel mondial: dolarul american al Rezervei Federale de Stat.

 

În prezent războiul nu ar reprezenta o opțiune viabilă, având în vedere posibilitatea unei nebunii nucleare…garantarea unei distrugeri reciproce. Singura opțiune rămasă ar fi distrugerea Sistemului Financiar.

 

În urmă cu câteva săptămâni, a avut loc la Geneva, în Elveția, o conferință de presă al cărei scop a fost anunțarea descoperirii unei metode de a transmuta orice element chimic din Tabelul lui Mendeelev într-un alt element chimic.

 

Această descoperire a fost făcută de doi oameni de știință, teoreticieni și practicieni ruși, care încercau să descopere un mod de a alimenta o navă spațială folosind orice element chimic ce se găsește în spațiu… Din punct de vedere științific este o scuză acceptabilă, într-adevăr.

Procesul de transformare nu implică o reacție nucleară și nici utilizarea apei grele. Privite însă la o scară industrială, consecințele economice ale unui astfel de proces nu pot fi evaluate în acest moment, afirmă aceștia.

 

ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ

 

Vladislav Karabanov: „Astăzi, aici, la Geneva, anunțăm public descoperirea unei tehnologii care, fără exagerare, ar putea fi de o importanță istorică. Esența acestei descoperiri reprezintă dezvoltarea unei metode industriale pentru transformarea elementelor chimice în alte elemente și izotopii aferenți. Ceea ce vă putem spune este că această transformare la nivel atomic se face fără a avea nevoie de reactoare nucleare, fără utilizarea apei grea, sau altceva ce ține de această metodă.

 

Abordarea noastră înseamnă, în esență, biochimie. Este încă prea devreme pentru a înțelege pe deplin importanța economică a acestei tehnologii, la nivel de civilizație umană. Însă, nu ar fi o exagerare să spunem că această descoperire reprezintă o adevărată revoluție, ce va deschide un nou capitol în progresul nostru tehnologic. Deși poate suna cam bombastic, ăsta este adevărul.


Arhitecții acestei descoperiri, și tehnologia aferentă ei, sunt cei care conduc cercetările chimiștilor ruși, Tamara Sahno și Victor Kurashov…doi oameni de știință, teoreticieni și practicieni care conduc multe echipe de cercetători, toți aceștia având un rol determinant în descoperirea acestei metode de transformare.


Umanitatea, reprezentată de acești doi oameni de știință, a descoperit această metodă care, literalmente, poate schimba fața lumii…Probabil, la fel cum s-a întâmplat atunci când a fost descoperită electricitatea, sau, poate, chiar mai mult de atât!
Efectele acestei revoluționare tehnologii vor fi resimțite în sectorul energetic, în medicină, în toate domeniile industriale și, foarte probabil, vor conduce la apariția de noi industrii, cu implicații enorme la nivel de societate umană.


Ceea ce este cel mai important de reținut, este faptul că vă prezentăm o tehnologie deja capabilă să producă produse în cantități industriale, într-o perioadă de doar câteva luni. În ceea ce privește aspectele economice ale acestei descoperiri, am de gând să vă informez despre asta mai târziu. . . „


 

Victor Kurashov: „Doamnelor și domnilor, munca depusă pentru dezvoltarea tehnologiei de transformare a elementelor chimice a început încă din anii ’90. Primele rezultate notabile au fost obținute în anul 1998, dar cea mai mare parte a acestui efort încununat cu succes, efort ce a însemnat sute de experimente, a fost făcut la sfârșitul verii și începutul toamnei anului 2013.
Eforturile ulterioare au fost îndreptate către patentarea muncii noastre și, până când brevetul nu a fost obținut, nu ne-am grăbit să publicăm concluziile. La data de 15 mai 2014 ni s-a rezervat Certificatul de Invenție, în timp ce Brevetul a fost emis la data de 25 august 2015.


Să vă prezint procesul în sine, foarte pe scurt: prima componentă utilizată în proces este minereul în sine, sau un deșeu nuclear. A doua componentă a procesului o reprezintă utilizarea metalelor cu valență ridicată, cum ar fi: vanadiu, crom, mangan, fier, cobalt, nichel, cupru, zinc, etc. Oricare dintre acestea sunt conforme cu ceea ce se dorește a se face, dar avem tendința de a folosi fierul, deoarece este elementul cel mai puțin costisitor. A treia componentă, factor esențial în acest proces, sunt bacteriile. De obicei folosim fierul și sulful, reductorul fiind anumite specii de bacterii alese după anumite criterii: trebuie să fie active, rezistente la radiații și adaptabile la o soluție puternic sărată de minereu suspendat în apă.


Acum, despre tehnologia în sine: minereul, sau deșeul nuclear (nu există vreo diferență între acestea) este procesat de către bacterii, în prezența unor elemente cu valență ridicată, într-un recipient etanș. Procesul de transmutație începe imediat, continuând etapă după etapă, timp de 2 sau 3 săptămâni, până când se obțin elementele dorite. Dacă nu este oprit la timp, acest proces va continua până când se obțin izotopi stabili, ca produs final.”


Producerea unui anumit element înseamnă ceva anume, pe când utilizarea lui într-un anumit scop este altceva. Coroborat cu această descoperire, Rusia a lansat producția primei sale imprimante 3D pentru metal.

 

Consecința extraordinară a acestei descoperiri

 

Nu există îndoială că va exista o explozie creativă la nivel planetar, după ce toate aceste tehnologii și echipamente vor fi puse la dispoziția noastră, a tuturor.


Atunci când pe piață există o ofertă excedentară a unui anumit produs prețul acestuia va scădea până când va deveni accesibil oricui. Respectivul produs va deveni o anatemă a sistemului economic bazat pe profitul obținut din dobânzi și deficit, sistem în care suntem obligați să trăim în prezent.

 
Pe lângă semnificația sa științifică, demn de remarcat este și faptul că conferința de presă a avut loc la Geneva, capitala Sistemului Bancar mondial și un centru politic important al Occidentului, ceea ce înseamnă că nu este doar o simplă propagandă prin care rușii au dorit să prezinte lumii, într-un cadru oficial, această nouă tehnologie revoluționară.

 

Concluzie

 

Revelarea și utilizarea tuturor acelor descoperiri științifice avansate care au fost ascunse omenirii ar putea face ca toate sistemele convenționale ale societății, precum cel educațional, economic, financiar-bancar, religios, și chiar și cel polițienesc și militar să devină caduce.

 

Viitorul este la îndemâna noastră…trebuie doar să sprijinim acea parte a spectrului geopolitic care manifestă interes și acționează pentru dezvoltarea societății umane.

 

 Surse: Geopolitics.co, Lumeacarnavalului.wordpress.com

 

NOTA ISPRAVNICULUI. O asemenea știre ar fi trebuit să facă înconjurul lumii. Și totuși, internetul este extrem de sărac în a prezenta descoperirea celor doi cercetători ruși. Observația este valabilă și pentru experimentul lui John Bedini, care a transformat cuprul în aur, într-un cuptor încălzit la 5.000° C. Deci: de ce conferința de presă de la Geneva nu a apărut în toate publicațiile mainstream din Europa sau pe site-urile de specialitate? Doar pentru că Tamara Sahno și Victor Kurashov sunt ruși? Sau pentru că promovează BRICS? Doar pentru asta?

 

Afisari: 3127
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt comentarii.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter