Se încarcă pagina ...

Previziunile teribile ale lui Nikolas van Rensburg. GERMANIA, ÎNVINGĂTOARE ÎN CEL DE-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL!

Data publicarii: 22.03.2015 12:50:00

Nikolas van Rensburg s-a născut în 1864, în Africa de Sud È™i a murit în 1926. La vârsta de 7 ani a descoperit că are darul previziunii.

 

El a devenit celebru prin faptul că a prezis producerea primului Război Mondial, cu mult timp înainte ca acesta să se producă. Mai mult, a prezis È™i înfrângerea Germaniei în acest război.

 

O altă predicÈ›ie importantă a fost cea legată de apariÈ›ia gripei spaniole (1918-1919) È™i a numărului uriaÈ™ de victime, mai multe ca în primul Război Mondial. După ultimele reevaluări, gripa a făcut peste 100 de milioane de victime. În Madrid, în trei zile au fost contaminaţi 70% din populaÈ›ie, iar în FranÈ›a au murit 408.000 persoane. 

 

Nikolas van Rensburg  s-a implicat direct în doilea război al burilor (1809-1902), de partea coloniÈ™tilor olandezi (burii), împotriva Imperiului Britanic, participând la toate acÈ›iunile de luptă. S-a spus despre el că ar fi una dintre cele mai importante personalităÈ›i ale acestui război, deşi nu a folosit niciodată o armă de foc împotriva englezilor, rolul său fiind mai mult de consilier pentru armată, de „reparator” al sufletului. A fost foarte apreciat, deşi a prevăzut înfrângerea burilor, ceea ce i-a atras multe resentimente din partea anumitor politicieni.

 

PredicÈ›iile sale au început să se confirme una câte una. El a fost primul care a prezis apariÈ›ia comunismului în Rusia È™i decăderea lui, independenÈ›a Indiei, a È›ărilor din Africa, precum È™i independenÈ›a Irlandei de Nord.

 


 

Previziunile au continuat cu cel de al doilea Război Mondial, bombardarea oraşelor germane şi masacrarea populaţiei, tribunalul de la Nurenberg şi executarea principalilor conducători germani, divizarea Germaniei, constituirea ONU, a Uniunii Europene, a Noii Ordini Mondiale, biserica catolică trădată, accidentul nuclear de la Cernobâl, reunificarea Germaniei şi căderea Zidului Berlinului, moartea prinţesei Diana, războaiele din Golf, alegerea Angelei Merkel (prima femeie-cancelar), sfârşitul apartheidului, guvernul condus de Nelson Mandela etc.

 

Către sfârşitul vieţii sale, el a avut din ce în ce mai multe viziuni despre ce se va petrece după anul 2000.Iată câteva: ascensiunea Islamului şi a Indiei în Africa (dar nu numai aici), degringolada totală a moravurilor (homosexualitate, pedofilie, apariÈ›ia unei maladii mortale, SIDA, care va afecta mai mult populaÈ›ia de culoare etc.), revenirea comunismului, nebunia SUA faţă de Orient, care va culmina cu folosirea bombelor atomice, probabil în Iran (el scrie Turcia dar extinsă în vechiul teritoriu al Imperiului Otoman, deci inclusiv Irak şi Iran), moartea Dianei, lichidarea coroanei şi a reginei în Anglia etc.

 

Nikolas van Rensburg  a prezis că musulmanii È™i, implicit, religia islamică, vor crea mari probleme în Europa. El vorbeÈ™te despre o adevărată rebeliune care va avea loc în Parlamentul European, pe tema imigraÈ›iei în Europa. 

 

Despre un al treilea război mondial, el susÈ›ine că acesta se va declanÈ™a primăvara, principalii actori fiind SUA, Anglia, Germania È™i Rusia. Vor fi mulÈ›i morÈ›i È™i multă distrugere. El vorbeÈ™te despre undele de È™oc care vor fi folosite în acest război, ca armament.

 

 

 

În prima fază a războiului, Rusia va înfrânge relativ uÈ™or SUA È™i Anglia. Va ajunge până la graniÈ›ele Spaniei. Rensburg explică expansiunea Rusiei prin faptul că Europa este un continent vlăguit din punct de vedere economic, È™i de aici înfrângerea sa. Anglia va trăda È™i se va alătura Rusiei, iar SUA este obligată de a ataca aliaÈ›ii Rusiei din Orientul Mijlociu, pentru a-i slăbi puterea È™i influenÈ›a. Între Israel È™i Siria va fi un război devastator, în care vor fi utilizate chiar bombe nucleare.

 

Ajutorul Europei va veni de la Germania care, încetul cu încetul, va face ordine în Europa, cu ajutorul unor aparate de zbor, rotunde È™i plate. Rusia va fi înfrântă. Din nefericire, È›ările din estul Europei vor rămâne pentru mult timp sub bocancul ruÈ™ilor. Germania va bombarda Anglia, iar limba engleză nu va mai fi predată în È™coli È™i utilizată în afaceri È™i politică. 

 

 

 

Rensburg vorbeÈ™te È™i despre China care va deveni o forÈ›ă economică uriaÈ™ă È™i va purta asupra americanilor un război rece. Va încerca excluderea SUA de pe toate pieÈ›ele de desfacere.

Germania va fi câÈ™tigătoarea acestui război, printr-un conducător deosebit, un bărbat, care va deveni marele conducător al lumii. Resburg vorbeÈ™te despre o femeie cancelar care va duce Germania pe un făgaÈ™ economic foarte bun, după care va urma la conducere un bărbat inteligent È™i puternic.

 

După acest război, se vor trasa noi graniÈ›e dar È™i zone de influenÈ›ă noi. SUA îÈ™i va pierde influenÈ›a în multe zone ale lumii, în special lumea arabă, dar va înregistra È™i mari probleme economice, care vor schimba ordinea mondială.

 

Este interesant faptul că Rensburg nu a vorbit niciodată despre Holocaust.

 

Surse: Efemeride.ro, spirit-tvonline.blogspot.ro

_____________________________________________

 

Afisari: 4468
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: M (Nov, Fri 30, 2018 / 23:39)
Nici nu avea cum sa vorbeasca din moment ce a fost un proroc mincinos!
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci

Colaboratori

Ciprian Chirvasiu, Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, FiriÈ›ă Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Marius Dumitru, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter