Se încarcă pagina ...

DE CE NU VREA PRESEDINTELE IOHANNIS SĂ AVEM GUVERN. O explicatie dură din partea colonelului Mircea Dogaru

Data publicarii: 23.12.2016 21:31:00

“CRĂCIUN POSOMORÂT” – 2016

 

Stimaţi membri, aliaţi şi simpatizanţi ai S.C.M.D. şi C.N.S.C.,

 

Titlul de mai sus este un plagiat după o reclamă prostească la un film şi mai prost, despre pisici, difuzat în preajma Crăciunului. În cazul nostru este vorba despre alte animale. Acelea care îşi aşteaptă de Crăciun, ca în fiecare an, parandărătul din contractele cu statul. Este primul motiv pentru care Iohannis, la sfatul Mafiei, transmis prin Băsescu, ne-a lăsat fără Premier şi fără Guvern de Crăciunul 2016. Cioloş şi ceilalţi agenţi străini nu pot pleca cu mâna goală din Ţara Proştilor.

 

Al doilea motiv ar fi acela că, întotdeauna, prin iuţeală de mâna şi nebăgare de seamă, începând din 2008, între sarmale şi piftii, între Crăciun şi Anul Nou, se dau cele mai ticăloase, antisociale şi antinaţionale ordonanţe de urgenţă şi hotărâri de guvern. Pe ultima sută de metri, agenţii asasinilor României, în loc să fie déjà plecaţi, unde a dus Mutul iapa, pot face tot ce nu au reuşit în cursul anului, pentru a raporta stăpânilor: “România - misiune îndeplinită”.

 

În plan general strategic, se poate obţine ceea ce s-a urmărit până acum: declanşarea tulburărilor sociale în vederea destabilizării şi dezagregării României. Iată sensul măsurii luate de Iohannis, la sfatul lui Băsescu. În loc să avem un Guvern stabil anul ăsta şi reparaţii legislative de drept, din ianuarie 2017, Băsescu şi Iohannis, ca nişte mici pigmei antinaţionali, devoraţi doar de ambiţii şi interese personale, ne batjocoresc în continuare, arătându-ne că se pot şterge la fund cu votul nostru. Au făcut-o déjà, pentru că numai un acefal îşi poate imagina că băsiştii şi nicușordanii au pătruns în Parlament, altfel decât prin furt de voturi de la alţii, de către complicii din sistem.

 

Victoria şi strategia lui Dragnea au fost zdrobitoare, în timp ce pretextul furnizat de Băsescu lui Iohannis este penibil. Băsescu reproşează doamnei Shhaideh ceea ce nu i-a reproşat în 2012, când era Preşedinte, şi anume că soţul ei n-a fost şomer în Siria lui Bashar Hafez al-Assad, ci specialist în agricultură. Asta în timp ce Băsescu s-a pupat în bot cu Assad, pe vremea tunului cu autorăpiții ziarişti, când l-au lăsat în piele pe “teroristul” Hayssam. Ba au băut şi bere germană împreună, că ăla n-are voie whiskey. În plus, am avut şi avem relaţii normale cu Siria şi regimul care are şi ambasadă la noi. Şi ar fi dovadă de cretinism politic să te bagi în războiul civil de acolo şi să iei partea unuia sau altuia dintre beligeranţi.

 

Pe scurt, Băsescu îi reproşează Premierului propus că, din motive de soţ, n-ar avea dreptul la funcţie ca membru CSAT. Numai că pe această logică sucită nici Iohannis n-ar avea, pe motiv de părinţi şi toate rudele în Germania, nici Cioloş, pe motiv de nevastă-fiică a şefului spionilor francezi şi, cu atât mai mult, contrapropunerea sa, tiraspoleanul Eugen Tomac, crescut şi educat în curtea miliționerului Voronin, cel care l-a cadorisit pe Pirat cu 8 vagoane de vin. Jongleria rusului Igor Dodon, cu retragerea cetăţeniei, nu ne păcăleşte. E o manevră tipic KGB-istă de a-şi acoperi omul, vopsindu-l în martir al neamului.

 

Îi solicităm Preşedintelui, aburcat în funcţie de oamenii lui Băsescu şi pe banii basiştilor furaţi cu sacul, la propriu, de la noi, din pensii şi salarii, SĂ SE TREZEASCĂ! Asta ca să nu împărtăşească soarta mai vechilor coabitanţi cu Dracul, Victor Ponta şi Crin Antonescu. Dacă ne-a distrus Crăciunul în tradiţia comanditarilor asasinării lui Ceauşescu, să nu îndrăznească să ne strice şi Anul Nou, pentru a nu fi îndreptăţiţi să-i urăm, ca şi celui ce-şi bate joc de Constituţie, de Ţară şi de viaţă noastră, de 12 ani: “LA MULŢI, la foarte mulţi …ANI!”. Şi, bineînţeles, suspendare uşoară!

Honor et patria! Vae victis!

 

Preşedintele S.C.M.D.  

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 

Afisari: 3878
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: ighisan valentin (Dec, Sat 24, 2016 / 20:49)
Domnule Colonel.
Toata admiratia mea,
dar prea multa patima !
patima- nationalism-radicalism?
in contecstul actual , nu cred ca este loc.
Manipularea care ecsista este normala 7 mil capete.Cum ii stapinesti.
Craciun fericit.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci

Colaboratori

Ciprian Chirvasiu, Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Marius Dumitru, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter