Se încarcă pagina ...

Un Antiviral Natural Românesc ar putea vindeca bolnavii de COVID-19. Autoritătile nu sunt interesate să-l testeze

Data publicarii: 21.06.2020 07:31:00

 

Pandemia cu noul Coronavirus este terenul unei lupte acerbe pentru obÈ›inerea unui tratament eficient împotriva infecÈ›iei, miza fiind miliardele de dolari profit care pot ieÈ™i dintr-o astfel de criză globală.

 

Desigur, marile corporaÈ›ii, cu puterea lor financiară, lobby-ul din presă È™i politicienii care le deservesc interesele se află în prima linie a acestei curse È™i îÈ™i doresc, desigur, un vaccin care să devină obligatoriu, prin lege, pentru populaÈ›ia întregii planete. Este cel mai sigur mod prin care corporaÈ›iile îÈ™i pot securiza profitul pe termen lung; astfel că, având presa, politicul È™i o parte a lumii medicale la picioare, interesul este ca panica cu privire la Pandemia din aceste zile să fie întreÈ›inută cât mai mult, dacă se poate È™i doi ani.

 

În acest context, vă imaginaÈ›i că este foarte greu să pătrunzi pe piaÈ›ă cu un produs antiviral autohton, românesc adică, cât ar fi el de eficient, pentru că SISTEMUL are alte interese. Dar oare chiar să fie imposibil?!?

 

Foarte pe scurt, ideea este următoarea: un produs antiviral românesc, natural, care se numeÈ™te „ELLE OIL’S dvb”, cu proprietăÈ›i excelente antibacteriene È™i antivirale, confirmate medical, cu analizele de specialitate la zi, obÈ›inute luna trecută de la InstituÈ›iile medicale abilitate din România. Un produs care (spune producătorul) a fost folosit eficient pentru un bolnav spitalizat cu Covid-19 (acum sănătos tun) È™i pentru contacÈ›ii săi apropiaÈ›i. Este disponibil, legal, pentru public, dar nicio autoritate medicală contactată de producător nu este interesată să îi verifice eficienÈ›a, într-un cadru controlat, pentru Covid-19, pentru a putea fi recomandat ulterior la scară largă spre binele populaÈ›iei.

 

Cam aÈ™a se petrec lucrurile în România, o È›ară care stă mai mereu în genunchi în faÈ›a intereselor financiare străine, prin nedemnii săi conducători.

 

TotuÈ™i, nu vom lăsa lucrurile aÈ™a! În viitorul foarte apropiat, vă voi prezenta un interviu video cu producătorul antiviralului, cu cei care l-au folosit pentru propria sănătate (inclusiv bolnavul de Covid-19 È™i contacÈ›ii săi) È™i în care vom vorbi, de asemenea, despre rezistenÈ›a sistemului medical românesc la orice vine din altă parte decât BIG PHARMA!

 

Sursă: daniel-roxin.ro

Afisari: 567
Autor: Daniel Roxin
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: iulian Hornet (Jun, Sun 21, 2020 / 11:00)
SC Shamanic Apothecary SRL
a finalizat testele pentru produsul sau "ELLE OIL'S dvb"

ELLE OIL'S dvb este confirmat, soluÈ›ia dezinfectanta ELLE OIL'S dvb este indicată în tratamentul adjuvant al afecÈ›iunilor sistemului respirator superior, inclusiv: nas, sinusuri, rinofaringe, rinită, infecÈ›ia cu Stafilococ (Staphylococcus aureus) în nas È™i Candida orofaringiana (Candida albicans), atât în faze acute, cât È™i cronice, ante È™i post-virală sau provocată de poluanÈ›ii mediului înconjurător; sindroame de gripă sau răceală; stare congestivă în sistemul respirator superior (sinuzita, disfagie, laringită È™i faringită, afonie, tuse), depisteaza si vindeca instantaneu cei mai puternici virusi si bacterii. Testele efectuate pe subiecti infectati sunt un miracol, rezultatele de depistare sunt imediate - 2 secunde, iar vindecarea 2-4 secunde.

Departamentul de Analize Fizico-Chimice si Controlul Calitatii al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutica "" I.C.C.F Bucuresti din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii a emis Certificatul de Analiza Nr 1/11.05.2020 si Studiul Microbiologic (Raport de Testare 11/2020) care atesta calitatea si eficienta produsului ELLE OIL'S dvb in igiena cailor respiratorii (nas, sinusuri, rinofaringe..) cat si in stari congestive ale acestora (testari microbiologice "" activitate microbiana), comanda 672/27.04.2020.

Analiza Fizico-Chimica s-a efectuat in conformitate cu prevederile Ph Eur. 9.0 monografia "ESSENTIAL OILS"
Flacoanele contin 1,4ml, costa 60 lei cu TVA si transport in Romania inclus.
Se pot cumpara direct de pe site: elleoils.com - relatii Tel. 0722661423 sau 0745050050,
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci

Colaboratori

Ciprian Chirvasiu, Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, FiriÈ›ă Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Marius Dumitru, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter