Se încarcă pagina ...

Europa Nostra

LA EI, CA SI LA NOI! Media mainstream din Germania, principalul furnizor de stiri false. Presa independentă denuntă si protestează
05.01.2017 15:10, Bogdan Calehari
Saptamanalul german Junge Freiheit a stabilit o lista a principalelor ''stiri false'' difuzate de presa germana in anul 2016. Aceasta merge de la ''crahul bursier in caz de victorie a lui Trump'' pana la ''vanatoarea refugiatilor organizata de locuitori pe strazile orasului Bautzen''. De ce? Pentru a arata ca principalul vinovat de distribuirea ''stirilor false'' sunt nu retelele de socializare, ci mult respectata presa oficiala, aflata in slujba sistemului politic.
citeste tot >>
PRESA POLONEZĂ: Donald Trump e dispus să ofere Rusiei, pe tavă, Polonia si România
30.12.2016 20:43
''Cea mai mare provocare geopolitică pentru Polonia în 2017 va fi sa convinga noua administrație americană că este (Polonia) parte integrantă a sistemului de securitate american și nu o zonă tampon, care poate face obiectul schimburilor cu Rusia. De reusita acestui lucru depinde securitatea noastră'' - scrie Andrzej Talaga, directorul centrului analitic Warsaw Enterprise Institute în publicatia poloneza RZECZPOSPOLITA.
citeste tot >>
ULTIMUL SUMMIT UE PE 2016: Polonia a protestat şi şi-a salvat minele şi termocentralele pe cărbune. România n-a cerut nimic!
23.12.2016 22:18
Joi, 15 decembrie, liderii europeni s-au reunit la Bruxelles, pentru ultimul lor summit din acest an. La această întâlnire, Polonia a protestat față de noile propuneri înaintate de Comisia Europeană, privind limitarea emisiilor de CO2, fapt ce ar falimenta practic toate industriile bazate pe cărbune din Europa. Cel care a asumat protestul din partea Poloniei a fost Beata Szydło, premierul acestei țări. Noile niveluri fixate de comisarii progresişti ai UE-ului ar fi exclus practic, cărbunele, de pe piața de energie poloneză.
citeste tot >>
Gabriele Kuby despre Revoluţia sexuală globală: "Vă vor sexualiza copiii iar asta va prăbuşi civilizaţia!"
16.12.2016 00:21
În luna noiembrie a anului 2014, sociologul german Gabriele Kuby a venit în România pentru a-şi promova carte proaspăt lansată, ''Revoluţia sexuală globală'': Distrugerea libertăţi în numele libertăţii, printr-o serie de conferinţe susţinute la Iaşi, Bacău, Constanţa şi Bucureşti. Prezentam aici un interviu cu autoarea cartii:
citeste tot >>
UN SCENARIU APOCALIPTIC: Război civil în Suedia. Guvernul fuge, Parlamentul se dezintegrează
14.12.2016 18:00, Paul Ghițiu
În articolul ''Cum ar putea să înceapă războiul de eliberare european'', Julian Langness încearcă să aplice caracteristicile Războiului de generaţia a patra (4GW), născut la intersecţia dintre conflictul etnic sau/şi religios şi statele falite, pe un caz particular şi apoi să le extrapoleze pentru a crea o imagine despre ceea ce s-ar putea întâmpla în Europa, în condiţiile în care aceasta se mişcă tot mai rapid către destabilizare şi război, ca rezultat al migraţiei de masă şi al politicilor genocidare ale guvernelor naţionale şi organismelor europene şi internaţionale (vezi, în primul rând ONU).
citeste tot >>
Atac diplomatic dur al guvernului ungar, de Ziua Natională a României
02.12.2016 11:42
Ambasada României la Budapesta a organizat, în ultima săptămână, acțiuni specifice zilei de 1 Decembrie, inclusiv o recepţie de Ziua Naţională. La solicitarea Digi24, Ministerul de Externe de la Budapesta a declarat: ''Întrucât maghiarii nu au ce sărbători pe 1 decembrie, ministrul pentru comerţ exterior şi al afacerilor externe au interzis tuturor diplomaţilor şi angajaţilor ministerului să participe la ceremoniile prilejuite de Ziua Naţională a României''.
citeste tot >>
Astăzi, în vestul Europei...
03.11.2016 08:51
Ceea ce se întâmplă azi în vestul Europei, ceea ce e realitate azi în Germania, Suedia, Franţa, Olanda, de fapt în mai toate ţările dezvoltate din Europa, nu e deloc de neglijat. Cu siguranţă ţările bogate au încă resurse pentru a muşamaliza această distrugere financiară care ia amploare, dar aceasta este doar o chestiune de timp. Politicienii neo-liberali, acest curent dezvoltat cu ajutorul unor mari concerne americane, vor duce rapid la distrugerea Europei.
citeste tot >>
Slobodan Milosevic, achitat post-mortem de Tribunalul Penal International pentru fosta Iugoslavie
30.10.2016 23:24
O veste neasteptata a zguduit, în cursul verii trecute, lumea globalistilor (SUA si NATO), dupa atatia ani de minciuna propagandistica transmisa via mass-media: Slobodan Milosevic a fost achitat. Decizia va avea un puternic impact pentru ''lumea libera si civilizata'', acea lume, care a condus operatiunea de distrugere a Iugoslaviei, sub pretextul unui asa-zis genocid pe care Slobodan Milosevic l-ar fi comis impotriva sarbilor kosovari.
citeste tot >>
HVIM, organizatie teroristă din Transilvania, finantată din Budapesta: "Vom detona ceva, mai devreme sau mai târziu!"
29.09.2016 19:33
O organizație fantomă a coalizat în jurul ei sute de tineri secui din Transilvania. În ultimii ani, liderii ei au deturnat mitinguri, s-au încăierat cu jandarmii, au vrut să detoneze o bombă artizanală în mijlocul unei parade militare și să arunce în aer o conductă de gaze care leagă Ardealul de restul țării. Sunt cunoscuți ca HVIM, adică Mișcarea Tinerilor Maghiari din cele 64 de Comitate. Doi dintre liderii locali sunt judecați acum pentru presupuse acte de terorism, iar liderii din Ungaria sunt declarați indezirabili pe teritoriul României. RISE Project i-a documentat și a aflat că în spatele lor stă un lanț de interese care trece prin Budapesta și se oprește la Moscova.
citeste tot >>
DOMNIA LUI SOROS. Exemplul României
06.09.2016 21:46
România este una dintre țările europene cel mai puternic orientate spre proiectul geopolitic atlantist, în ciuda faptului că este vorba de un popor creștin-ortodox. Motivul e foarte simplu: este o țară în care elitele și societatea civilă au fost formate de ONG-uri finanțate de americani, în special de magnatul George Soros.
citeste tot >>
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Carmen Sylva
I.L. Caragiale
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru

Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Colaboratori

Ciprian Chirvasiu, Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Dorel Vişan, Dumitru Grigore, Florian Colceag, Florin Chilian, Ion C. Rogojanu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Marius Dumitru, Mădălina Corina Diaconu, Marius Ionescu, Mircea Coloşenco, Miron Manega, Nagy Attila, Sergiu Găbureac

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter