Se încarcă pagina ...

"Coltul Nationalist" - un site de promovare si difuzare a literaturii nationaliste de valoare

Data publicarii: 25.07.2019 22:36:00


 

În condițiile în care România este o țară ocupată sistemic, războiul frontal nu mai este posibil. Doar gherila și războiul asimetric. Adică un fel de haiducie, așa cum se manifesta ea în secolul al XVIII-lea, în Oltenia, după Pacea de la Passarowitz (1718). Librăria online „Colțul naționalist” este o asemenea formă de gherilă/haiducie, care încearcă să mențină spiritul național printr-un fel de terapie editorială intensivă.

Autorii care-și declară atașamentul față de sistemul de valori identitare, denunțând marea farsă mondială a corectitudinii politice și complicitatea instituțională a statului român la jefuirea propriei țări sunt scoși literalmente din librării. Cărțile acestor autori (cele care-și susțin cu argumentație solidă pledoariile) sunt găzduite, promovate și difuzate acum prin librăria online „Colțul Naționalist” (M.M.)

______________________________________

 

Mass media  sunt, actualmente, preponderent, o „superunealtă“ malefică, fiindcă au încăput pe mâinile unor indivizi diabolici! Aceste mass media malefice au capacitatea de a transforma realitatea mediului în care sunt difuzate, preschimbând percepțiile oamenilor și modificând cursul natural al societăților. Fiind un corp străin, asemenea unui parazit, folosind o narativă calibrată în funcție de scopul pe care-l urmăresc patronii lor, neținând cont de nevoințele și interesele reale ale societății pe care o infestează, este lesne de înțeles că, în concertul dezmembrării globaliste, respectivele mass media reprezintă un pericol mortal pentru orice națiune.

 

Dar această mașinărie infernală, oricât de bine unsă ar fi, nu ar putea evolua în detrimentul națiunii fără complicitatea întregului sistem. Acest lucru nu înseamnă că acei din interiorul sistemului o controlează în vreun fel, ci tocmai că îi sunt supuși acesteia! Aici se află „dilema“ care încurcă, subminează și creează confuzie constantă în rândul pacienților români. Pentru ca un corp străin să pătrundă în organismul național este, în prealabil, nevoie ca sistemul său imunitar să fie perturbat, subminat, slăbit, astfel încât respectivul corp străin să facă o breșă și, apoi, să treacă la invazie!

 

Acest modus operandi este pus în aplicare de toate departamentele de control și de formare a opiniei publice. În ultimii ani, în ciuda propagandei „democratice“ și a poveștilor despre libertatea câștigată în 1989, din ce în ce mai mulți autori, intelectuali de primă clasă sunt marginalizați pe plan național; de la edituri până la librării, trecând prin mlaștina mass media, prin mediul cultural dominant (doxa) și încheind cu aparatul legislativ-represiv.

 

Autorii care mai au tăria de caracter să se pună în slujba adevărului și a apărării valorilor naționale, să practice o rezistență autentică, forțați de împrejurări sunt constrânși de organizatorii și beneficiarii cenzurii să cedeze sau să dispară în tăcere și, de cele mai multe ori, să se stingă în uitare – dovedind orizonturile strâmte ale societății, încorsetată tot mai mult de o cenzură inactuală, nenecesară, dar utilă celor din spatele Puterii, care o impun prin diverse măsuri legislative abuzive, cum este Legea nr. 217/2015, care este fățuirea O.U.G. nr. 31/2002, sau ultima în materie, votată în quasi unanimitate de către regimul de ocupație, infama, rasista și antiromâneasca Lege nr. 157/2018, zisă și Legea Vexler.

 

Colțul Naționalist s-a născut în momentul cel mai potrivit: când lacătele încep să se închidă, când cei mai valoroși autori din țară nu-și mai pot exercita libertatea de opinie; când intelectualii sunt fugăriți din librării-impostoare, al căror nume îl uzurpă pe acela al simbolului rezistenței naționale, Mihai Eminescu, somați fiind să-și ridice lucrările; când naționaliștii sunt amenințați și persecutați la ei în țară de ONG-uri străine, finanțate din bani publici, amendați și chiar ajung să li se întocmească dosare penale pentru mărturisirea adevărului istoric, pentru iubirea de țară; când toți trădătorii au acceptat, din interes sau din frică, consensul generalizat care s-a abătut asemenea unui embargou genocid asupra mediului intelectual din România.

 

Proprietate a lui Mihai Șerban, autorul lucrării „MANIFEST. Cartea Neagră a României”, Colțul Naționalist este un site de promovare și difuzare a literaturii naționaliste de valoare, în țară și peste hotare, respectând și apărând valorile democrației adevărate, ale pluralității de idei, opinii și dreptul la o corectă informare, conform idealului de justiție care a stat la baza filosofiei noastre fondatoare: „Atunci când adevărul nu este liber, nici libertatea nu este adevărată!“, conform anticului principiului de drept, Sine Justitia, nulla libertas!

Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!

„Colțul Naționalist”

 

Afisari: 2273
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Nicolette Orghidan (Jul, Fri 26, 2019 / 08:29)
Excelentă idee! Poate că mai demult era necesar înființarea acestui site, dar niciodată nu este prea târziu.
Nume: Deac Tibi (Jul, Fri 26, 2019 / 09:57)
Am comandat 4 cărți luna trecută, biblioteca mea a căpătat altă greutate. Sper să vină cât mai mulți autori spre acest tânăr naționalist care este Mihai Șerban și să găsim cât mai multe titluri disponibile. Doamne ajută!
Nume: AH (Jul, Fri 26, 2019 / 17:20)
DEVIZĂ :CA SĂ FI IDIOT TREBUIE SĂ POȚI.
DIN CUPRINS :
- Calviția avântului căzut pe spate cu fața în jos.
- Metastazele înrăitul de la intersecția Neoliticului cu Scabrosului colț cu Procrastinatului Penibil.
- Uniunea profesioniștilor perpendiculari pe ipotenuză.
- Cioflingarii și capul fără cei patru metri aferenți.
- Înfăptuiri din ultima zi premergătoare.
- Păduchele , trompeta de beton și lamentabilitatea inutilului efervescent.
- Menopauza galmelor și cruciada coletului de porc violat de o murătură.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci

Colaboratori

Ciprian Chirvasiu, Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Marius Dumitru, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter