Se încarcă pagina ...

10 motive pentru a vota la prezidenţiale cu CONSTANTIN COJOCARU

Data publicarii: 13.09.2014 11:37:00


Doctorul în economie Constantin Cojocaru intenţionează să candideze la preşedinţie. În acest moment, sunt semnale că vor fi strânse cele 200.000 de semnături, obligatorii pentru a putea intra în competiţia electorală.

Dacă, în puţinele zile care au mai rămas până la „stop joc”, aceste semnături vor întruni numărul impus de lege, voi vota cu el, ceea ce-i sfătuiesc şi pe alţii. Iată de ce:

   1. Lui Constantin Cojocaru nu i se poate imputa nici o apartenenţă, prezentă sau trecută, la vreunul dintre partidele care s-au succedat la putere în cei 24 de ani de la revoluţie.

   2. Este singurul candidat care se prezintă în alegeri cu un PROIECT DE ŢARĂ, care este expus public non-stop din 17 februarie încoace şi care este înregistrat în Monitorul Oficial. Proiectul se numeşte CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR.

   3. Constantin Cojocaru are un răspuns clar şi o soluţie la fel de clară în legătură cu proiectul ROŞIA MONTANĂ şi cel al exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică. Răspunsul este: NICIODATĂ aceste proiecte nu vor mai fi posibile în România.

   4. Este singurul candidat care poate rezolva (şi se angajează să o facă!) problema situaţiei critice a pensionarilor. Soluţia este FONDUL NAŢIONAL DE PENSII PUBLICE, care va oferi pensionarilor o pensie lunară egală cu cel puţin salariul maxim obţinut în 40 de ani de muncă.

   5. Este singurul candidat care se angajează (şi este în măsură să onoreze angajamentul) să asigure fiecărui cetăţean al României cu drept de vot echivalentul în lei a 20.000 euro, prin care să demareze o afacere (Atenţie! - nu pentru a-şi cumpăra casă sau maşină, deci nu pentru consum). Sursa acestor bani este FONDUL NAŢIONAL DE CAPITAL DISTRIBUTIV (constituirea acestui fond, care decurge din „Legea Cojocaru”, este explicată în CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR).

   6. Este singurul candidat care vine cu o soluţie constituţională pentru a împiedica vânzarea pământului la străini, prin favorizarea, prin măsuri economice, a cetăţenilor români, fără a intra în coliziune cu angajamentele României faţă de Uniunea Europeană (soluţia este prezentată în proiectul CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR).

   7. Este singurul candidat care vine cu soluţii constituţionale clare şi ferme pentru a împiedica în veci proiecte precum cel conceput de UDMR privind constituirea Regiunii Autonome Secuieşti (detalii în CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR).

   8. Pentru că susţine şi subliniază, prin Constituţia Cetăţenilor, căsătoria exclusiv între bărbat şi femeie, nu între persoane de acelaşi sex.

   9. Pentru că va reglementa, o dată pentru totdeauna, situaţia Căilor Ferate Române (care nu vor mai fi înstrăinate la privaţi) şi a angajaţilor din sistemul feroviar, prin readucerea CFR-ului, din proprietatea privată a statului român, în proprietatea publică a statului român.

   10. Pentru că, de îndată ce va ajunge preşedinte al României (dacă va ajunge), Constantin Cojocaru va impune şi va organiza referendum pentru validarea, prin democraţie directă, participativă, a CONSTITUŢIEI CETĂŢENILOR, fără de care nimic din cele enunţate nu e posibil, căci toate decurg din această CONSTITUŢIE.

 

PROIECT DE ╚ÜARĂ: Constitu╚Ťia Cetă╚Ťenilor

_____________________________________________

 

Afisari: 1781
Autor: Miron Manega
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: ioana... (Sep, Sun 14, 2014 / 22:15)
vaaaaaaai...ce apa murdara!...si toaca asta care parca tot cere...ajutorul cetatenilor...care toaca?...care libertate?...care fericire?...nu-mi place atitudinea voastra!...de ce?...fericirea este simpla si luminoasa...voi sunteti tristi...foarte tristi...credeti, oare , ca Dumnezeu este trist?...ce trist!...
Nume: ioana... (Sep, Sun 14, 2014 / 22:42)
oare de ce continuam sa "fim" niste perfect idioti, Doamne?...(simt nevoia sa precizez...aceata afirmatie are legatura doar cu ...foarte sugestionabilul...filmulet...)
ISUS a "suferit" ...platind in locul nostru...din (prea multa Iubire pe care Dumnezeu a acceptat-o cu...Iubire?)...pentru ca noi ...pare-se... Idiotii! ...sa putem sa pornim totul de la Capat...un fel de "INCEPUT AL PURITATII DIVINE..." ce am inteles din acest BOTEZ?...Doar Nimicul!...Nimic altceva!...Suntem niste Idioti penibili care considera ca trebuie sa "sufere" si ei...la fel ca ISUS...vai de ...capul...NOSTRU!:)...
Nume: ioana... (Sep, Sun 14, 2014 / 22:53)
sau...altfel spus...vai de... INIMA noastra!..."cata" irosire!...
Nume: Viorel (Sep, Mon 15, 2014 / 07:01)
PENTRU IOANA.
Ca să te înţeleg te întreb dacă eşti sau nu de acord că ROMÂNIA,într-adevăr, SE SCUFUNDĂ ?! Şi se scufundă în apa murdară a politichiei care ne adoarme toate simţurile de un sfert de secol încoace...Până la simplitatea şi luminozitatea fericirii, pentru a ne smulge din tristeţe şi din starea de idioţenie care ne-au fost induse de
aceiaşi pseudopoliticieni, trebuie să ne îndreptăm spre izvorul de apă vie care este Constituţia Cetăţenilor. Şi atunci când vom face acest lucru, nu ne vom mai fi fost irosiţi iar capetele şi inimile nostre se vor vindeca şi vom porni totul DE LA CAPĂT, într-o ALTĂ LUME,INCOMPARABIL MAI BUNĂ ŞI MAI CURATĂ. Curaj Ioana !
Nume: ioana... (Sep, Mon 15, 2014 / 22:56)
vaaaaaaai...ce apa murdara!...multumesc...:)
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci

Colaboratori

Ciprian Chirvasiu, Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firi╚Ťă Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Marius Dumitru, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea ╚śerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter