Se încarcă pagina ...

GUVERNUL "TEHNOCRATILOR". Noua mare manipulare a reusit! Controlul Mafiei asupra României s-a întărit

Data publicarii: 18.11.2015 23:08:00

În ziua de 4.11.2015, după ce participasem la marea revoltă a bucureştenilor împotriva asasinilor tinerilor prezenţi în seara zilei de 30 octombrie la concertul de la clubul „Colectiv” din Bucureşti, am publicat, aici, articolul URMEAZĂ O NOUĂ MARE MANIPULARE, în care am scris următoarele:

„Mafia politică, aceea care a acaparat statul român prin lovitura de stat din decembrie 1989, se foloseşte, din nou, de indignarea şi revolta noastră, pentru a ne manipula, cu ajutorul televiziunilor, pentru a ne determina să acceptăm un nou Guvern, format tot din oamenii lor, revopsiţi, prezentaţi ca tehnocraţi şi independenţi, care să le execute ordinele, să le asigure victoria în alegerile următoare, menţinerea sub control a statului şi folosirea acestuia pentru îmbogăţirea mafiei, prin jefuirea poporului român”.

 

Cu ajutorul televiziunilor ticăloşite, mafia a reuşit, din nou, să-i manipuleze pe românii ieşiţi în stradă. Aşa cum a reuşit şi în 1989, şi în 2012, şi în 2013, şi în 2014.

Klaus Iohannis a desemnat un premier crescut în pepiniera mafiei.

Premierul desemnat a propus o echipă guvernamentală, ai cărei membri sunt, toţi, crescuţi în pepiniera mafiei.

 

Pentru ca manipularea să se apropie de perfecţiune, premierul desemnat a inclus în echipa sa şi un gigolo de 29 de ani, fără studii terminate, care să conducă ministerul sănătăţii, şi o electriciană, care să managerizeze” justiţia română, propuneri retrase, în cele din urmă. Prilej pentru televiziunile ticăloşite să se laude că ele au determinat retragerea, că ele sunt câinele de pază al democraţiei şi pentru politicienii criminali să ne bage în cap ideea că retragerea celor două caricaturi se datorează opiniei publice, străzii, poporului, adică.

 

Parlamentul a aprobat, la ordinul şi spre fericirea lui Klaus Iohannis, cu majoritate zdrobitoare, intrapartinică, echipa propusă de premierul desemnat.

 

România are un nou Guvern, Guvernul lui Klaus Iohannis, din care nu face parte niciun ROMÂN care să se fi opus SISTEMULUI politic mafiot impus românilor prin lovitura de stat din decembrie 1989, SISTEM care a adus România în stare de colonie şi poporul român în stare de sclavie.

 

Niciunul din membrii Guvernului lui Klaus Iohannis nu s-a opus adoptării şi aplicării Legii 15/1990 (Legea Brucan), prin care poporul român a fost deposedat de capitalul acumulat până în anul 1989, în valoare de peste 500 miliarde de euro, actuali, ca şi de profiturile realizate cu acest capital, în ultimii 26 de ani, în valoare de peste 1.800 miliarde de euro.

 

Niciunul din membrii Guvernului lui Klaus Iohannis nu s-a opus adoptării şi aplicării politicii monetare a Băncii Naţionale a României, care a generat şi întreţinut inflaţia galopantă din perioada 1990-2000, prin care s-au înjumătăţit salariile şi pensiile românilor, au fost împinse în faliment mii de întreprinderi, a fost distrusă o mare parte a capitalului românesc, au fost desfiinţate  peste 4 milioane de locuri de muncă, ocupanţii lor părăsind ţara, în căutarea unui loc de muncă.

 

Niciunul din membrii Guvernului lui Klaus Iohannis nu s-a opus adoptării şi aplicării legilor „privatizărilor”, „retrocedărilor” şi „restituirilor”, prin care capitalul românesc rămas nedemolat şi nevândut ca fier vechi, a fost trecut în proprietatea privată a mafiei politice şi a acoliţilor ei din străinătate, astfel încât, astăzi, 90% din capitalul utilizat pe teritoriul României este controlat de străini, în ciuda faptului că ponderea capitalului străin în totalul investiţiilor realizate în România, în ultimii 26 de ani, este sub unu la sută, astfel încât România a devenit o colonie a corporaţiilor transnaţionale.

 

Nici unul din membrii Guvernului lui Klaus Iohannis nu s-a opus aderării în genunchi a României la Uniunea Europeană, ceea ce a determinat, printre altele, şi acceptarea protocolului care a permis străinilor să cumpere, până în prezent, aproape jumătate din teritoriul agricol al României, astfel încât, foarte curând, tot teritoriul ţării se va afla în proprietatea străinilor.

 

Niciunul din membrii Guvernului lui Klaus Iohannis nu s-a opus adoptării şi aplicării politicilor economice antiromâneşti ale guvernaţilor postdecembrişti, care au făcut ca rata sărăciei în România să fie cea mai ridicată din Uniunea Europeană, după Grecia, în timp ce Cehia, care a privatizat capitalul în conformitate cu „Varianta Cojocaru”, a ajuns să aibă cea mai scăzută rată a sărăciei din Uniunea Europeană.

 

Niciunul din membrii Guvernului lui Klaus Iohannis nu s-a opus adoptării şi aplicării politicilor guvernelor postdecembriste care au determinat degradarea învăţământului românesc, a sistemului de sănătate, a sportului, a culturii.

 

Niciunul din membrii Guvernului lui Klaus Iohannis nu s-a opus adoptării şi aplicării actualei Constituţii a României, pe baza căreia a fost creat un stat oligarhic, totalitar, poliţienesc, aservit intereselor oligarilor autohtoni şi străiini, un stat care nu apără drepturile şi libertăţile românilor, ci privilegiile oligarhilor.

 

Niciunul din membrii Guvernului lui Klaus Iohannis nu ne-a oferit vreo propunere care să determine schimbarea SISTEMULUI, eliberarea României de sub jugul mafiei financiare transnaţionale.

 

Dimpotrivă, toţi membrii Guvernului lui Klaus Iohannis, în frunte cu premierul, au participat, activ, la elaborarea şi aplicarea legilor şi politicilor postdecembriste, care au împins ţara în dezastrul actual.

 

Textul aşa-zisului program de guvernare propus de Guvernul lui Klaus Iohannis şi aprobat de Parlament, o însăilare de lozinci demagogice, ne dă certitudinea că acest guvern nu va face decât să continue politicile tuturor guvernelor postdecembriste, să împingă şi mai mult ţara în prăpastie.

 

Nu SCHIMBAREA SISTEMULUI este scopul umărit de Klaus Iohannis şi cei din spatele lui, prin instalarea acestui nou guvern, ci ÎNTĂRIREA SISTEMULUI, continuarea procesului de distrugere a României şi a Poporului Român.

Singura forţă care poate opri dezastrul, care poate schimba SISTEMUL, este poporul român.

 

Singura cale prin care poporul român poate schimba sistemul este REVOLUŢIA PRIN VOT, este unirea lui într-un PARTID PROPRIU, al poporului, care să câştige alegerile parlamentare, să adopte o nouă Constituţie, să formeze un GUVERN AL POPORULUI, să construiască un altfel de stat, o altfel de economie, o altfel de societate, o societate românească, a omeniei şi bunăstării.

ALTFEL.

  

Afisari: 1228
Autor: Dr. Constantin Cojocaru
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt comentarii.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci

Colaboratori

Ciprian Chirvasiu, Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Marius Dumitru, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter