DORU DINU GLĂVAN - Comunicat de presă

Data publicarii: 16.08.2017 14:05:00

Referitor la Comunicatul transmis  de aşa-zisa conducere colectivă a Consiliului Director al UZPR,  din data de 10 august 2017, comunicat din care rezultă suspendarea preşedintelui din calitatea de membru al UZPR, vă aduc la cunoștință următoarele:

1. Aceasta Hotărâre este nestatutară  şi împotriva legii, motiv pentru care am atacat-o în justiţie.

2. Hotărârea nu poate produce efecte, suspendarea nefiind valabilă.

3. Măsura de suspendare  ca membru al Uniunii şi nu din cea de preşedinte, este un subterfugiu tipic de mentalitate pucistă.

4. Preşedintele este ales de Adunarea Generală, singura care poate hotărî retragerea acestuia.

5. Nu sunt vinovat de nicio încălcare a normelor de conduită administrativă, organizatorică, financiară sau morală, din calitatea de preşedinte, motiv pentru care voi solicita Adunării Generale  un Audit Extern Independent.

Vă asigur că îmi voi onora prerogativele de preşedinte în funcţie şi voi contribui la organizarea Adunării Generale Extraordinare, conform Dispoziţiei nr. 8 din 29 iulie 2017.

Doru Dinu Glăvan,

Preşedinte al UZPR

Autor: Doru Dinu Glăvan

Nume: Burebista (Aug, Thu 17, 2017 / 12:33)