Fake News? Bill Gates a fost arestat

Data publicarii: 13.05.2020 12:20:00

Am primit pe e-mail o È™tire pe care, cel puÈ›in până în acest moment, nimeni din România nu a preluat-o. E posibil să fie un fake news. Sub această rezervă, o publicăm È™i noi, în forma în care a fost tradusă după site-ul australian Betoota Advocate (betootaadvocate.com). InformaÈ›ia a fost publicată, pe site-ul respectiv, ieri, 12.05.2020. Pentru o evaluare preliminară a È™tirii în context, precizăm că Betoota Advocate este o publicaÈ›ie australiană online de È™tiri satirice, aparÈ›inând unei companii de media digitală care publică articole despre È™tiri internaÈ›ionale, naÈ›ionale È™i locale. Site-ul are sediul în Sydney, dar È™i-a luat numele de la oraÈ™ul pustiu Betoota din Queensland, Australia (ultimul rezident din oraÈ™ a murit în anul 2004).

Site-ul a fost iniÈ›iat în 2014 de doi jurnaliÈ™ti, Archer Hamilton È™i Charles Single, care au început să lucreze la conceptul The Betoota Advocate după ce l-au întâlnit pe editorul Piers Grove. Single, fost redactor la The Canberra Times, îÈ™i pierduse locul de muncă în urma unui val de concedieri la ziar, iar Hamilton lucrase în campanii politice pentru ONG-uri, ceea ce îl scârbise profund. Pentru realizarea site-ului, cei doi au făcut echipă cu Piers Grove, antreprenor È™i producător executiv al emisiunii de È™tiri satirice ABC The Roast.

Iată traducerea textului apărut în THE BETOOTA ADVOCATE:

FBI îl arestează pe Bill Gates pentru terorism biologic

Fondatorul miliardar al Microsoft, Bill Gates - 64 de ani -  a fost arestat astăzi, 12.05.2020, de FBI sub acuzaÈ›ia de terorism biologic, după ce s-a dezvăluit că a creat coronavirusul, astfel încât să ne poată controla, deoarece a avut întotdeauna un interes pentru acest gen de lucruri.

Peste 1000 de ofiÈ›eri de poliÈ›ie FBI, au înconjurat astăzi bunkerul său de înaltă securitate din Seattle, unde i-au spus să iasă cu mâinile în sus È™i să aducă È™i leacul lui COVID-19, dacă poate.

Părerea celor 100 de luptători pentru libertate, care s-au adunat ieri la faÈ›a parlamentului victorian din Melbourne, este mult diferită de ceea ce sugerează cei peste 32.000 de medici australieni, anume că virusul COVID-19 este o boală respiratorie extrem de contagioasă, care se pare că a trecut de la animale sălbatice la oameni, în regiunea Wuhan din China la sfârÈ™itul anului trecut. Ei spun că este de fapt o afacere a companiilor farmaceutice ticăloase, care lucrează atât cu oamenii de È™tiinÈ›ă orwellieni din spatele reÈ›elei de tehnologie celulară 5G, cât È™i cu miliardarul Bill Gates, pentru a ne controla minÈ›ile È™i a ne prăbuÈ™i economia.

ÎndrăzneÈ›ii protestatari cred, de asemenea, că această coaliÈ›ie malefică a miliardarilor autoritari lucrează alături de reÈ›elele de televiziune comerciale din Australia, pentru a minÈ›i publicul larg, despre această combinaÈ›ie dezordonată È™i extrem de inconsistentă de agende autoritare.

Zece persoane au fost arestate pentru că au încălcat măsurile de distanÈ›are socială impuse de guvern È™i s-au ciocnit fizic cu poliÈ›ia la miting.

Protestatarii au scandat sloganuri care l-au criticat pe premierul Daniel Andrews È™i au cerut să fie ridicate restricÈ›iile la domiciliu, solicitând, în acelaÈ™i timp, să fie arestat È™i Bill Gates.

Încă nu se È™tie cum a devenit Bill Gates  inamicul public numărul unu, pentru conspiraÈ›ioniÈ™tii coronavirusului naÈ›iunii noastre, mai ales după ce acesta a donat  recent 10 milioane de dolari cercetătorilor australieni care lucrează pentru prevenirea cazurilor severe de COVID-19 în grupurile cu risc, cum ar fi lucrătorii din domeniul sănătăÈ›ii È™i persoanele în vârstă.

Dar, indiferent de toate acestea, se pare că eforturile curajoase ale celor care au luptat pentru răspândirea adevărului, au fost răsplătite peste noapte, FBI arestându-l, în sfârÈ™it, pe Bill Gates, sub acuzaÈ›ia de terorism biologic È™i crima recent inventată de coronavirus.

Advocate Betoota l-a abordat astăzi pe liderul protestatarilor anti - 5G, anti-vaccin È™i anti-blocaj, Keith (49 de ani), care È™i-a manifestat satisfacÈ›ia că l-a văzut arestat pe Bill Gates, dar că acesta este doar vârful aisbergului. „Nu-l puteÈ›i aresta doar pe Bill Gates, în timp ce David Koch È™i Karl Stefanovic sunt liberi”, a spus cunoscutul utilizator YouTube.

Nume: Boboc Petrache (May, Thu 14, 2020 / 11:55)
Deci, este o bombă biologică È™i ar fi corect ca întregul "aisberg" să fie pulverizat cu o bombă explozivă.

Ciprian Chirvasiu, Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, FiriÈ›ă Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Marius Dumitru, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor