Se încarcă pagina ...

Rasismul, "calul troian" cosmopolit al "antirasismului"

Data publicarii: 26.06.2020 09:15:00

 

Articol apărut în numărul 66 al revistei „CERTITUDINEA”

 

 

Rasismul este un concept fals, gol de sens È™i manipulator. Rasismul este un monstru lingvistic, o armă ofensivă programată să mijlocească terorismul intelectual È™i să împiedice exerciÈ›iul analitic, critic.

 

Rasismul a fost introdus în societăÈ›i în mod subversiv, pentru a învinovăÈ›i poporul pentru sclavagismul È™i colonialismul din care s-a îmbogăÈ›it exclusiv oligarhia cosmopolită, care, în mod documentat, a fost preponderent compusă din protestanÈ›i È™i, mai ales, evrei.

 

În Statele Unite în secolul al XVIII-lea, evreii participau la comerÈ›ul triangular, care importa sclavi în America, pe care-i schimba cu melasă trimisă în Anglia, unde era transformată în rom, pentru a fi apoi vândut în Africa. Isaac Da Costa de Charleston, în  anul 1750, È™i David Franks de Philadelphia (cel mai influent evreu  din America în secolul al XVIII-lea) au dominat, cu o mână de fier, comerÈ›ul de sclavi între anii 1760 È™i 1770, adunând de pe urma acestor atrocităÈ›i fără nume averi fenomenale!

 

Trebuie să reÈ›inem un lucru esenÈ›ial: nici un muncitor, È›ăran, artizan sau, în general, nici un om din popor nu a profitat în mod direct de pe urma sclavagismului, planaÈ›iile È™i liniile de producÈ›ie fiind È™i ele stăpânite de marii proprietari cosmopoliÈ›i.

 

Propaganda Rasistă de astăzi este, de fapt, un derivat financiar al marilor speculanÈ›i internaÈ›ionaliÈ™ti, pentru a rentabiliza È™i a reactiva o „valoare adormită” împotriva popoarelor autohtone. La început oligarhia cosmopolită a făcut bani de pe urma negrilor prin sclavagism, apoi a folosit masa negroidă pentru a provoca miÈ™cări de destabilizare socială È™i a impune bazele societăÈ›ii post-tradiÈ›ionale, iar acum îi foloseÈ™te pentru a distruge conÈ™tiinÈ›a rasială a albilor, ultima etapă înaintea morÈ›ii rasiale. Virusul pătrunde organismul prin breÈ™a creată de celulele trădătoare (alogene), îi atacă sistemul imunitar, îmbolnăveÈ™te structura organismului È™i apoi ataca gazda mortal.

 

Rasismul este „calul troian” cosmopolit folosit pentru introducerea în societăÈ›i a antirasismului. Antirasismul este  arma ideologică folosită pentru distrugerea omului alb È™i acapararea naÈ›iunilor sale.

 

Antirasismul este o unealtă de eradicare a tuturor valorilor milenare È™i a întregului patrimoniu uman È™i civilizaÈ›ional al omului alb.

Antirasismul este, la rândul său, „calul troian” al metizării creÈ™tinilor de culoare albă, Genocidul alb –  Marea Înlocuire. Metizarea este ideologia care are ca obiectiv corcirea totală a neamurilor albe cu material genetic negru-maro.

 

Prin această corcire, care ascunde, de fapt, diluarea È™i anularea în timp a tuturor reperelor din trecut (raÈ›iunea conÈ™tiinÈ›ei) se urmăreÈ™te, în final, ca toÈ›i europenii să creadă la fel, să aleagă la fel, să se comporte la fel, să se sperie la fel, să gândească la fel, să producă la fel, să mănânce la fel... etc. În definitiv, să fie cât mai uÈ™or de manipulat, viitorul colhoz european devenind o entitate goală È™i anonimă, care integrează orice informaÈ›ie la comandă!

 

Atât rasismul cât È™i antonimul acestuia sunt produse de marketing derivate din mercantilismul malthusianist. Secularizarea societăţii este, pe scurt, ideea că toate reperele tradiÈ›ionale nu mai contează È™i trebuie să fie È™terse din memoria colectivă.

 

Secularizarea are ca obiectiv: distrugerea definitivă a bisericii din exterior, în timp ce ecumenismul are ca misiune, distrugerea ultimei Biserici din interior (Sinodul din Creta). Secularizarea are ca obiectiv ultim crearea „Omului Nou”, care va fi programat în aÈ™a fel încât nu o să mai privească decât spre viitor; devenind astfel un amnezic al trecutului său; un om care o să privească numai spre necunoscutul care o să-i provoace nesiguranÈ›ă, frustrare, dependenÈ›ă È™i, prin urmare, o stare permanentă de vulnerabilitate.


PărinÈ›ii secularizării, cosmopoliÈ›ii, sunt îngroziÈ›i de moÈ™tenirea spirituală È™i culturală a oamenilor albi. Conflictul generaÈ›ional este o capcană întinsă tinerilor, pentru că reprezintă anularea memoriei strămoÈ™eÈ™ti, întrerupătorul transmiterii valorilor È™i a experienÈ›elor care au stat la baza sistemului imunitar al neamului È™i a È›ării, ducând inevitabil la repetarea în ciclu continuu a aceloraÈ™i greÈ™eli înrobitoare.

 

Pentru partizanii secularizării moÈ™tenirea milenară (tradiÈ›iile) reprezintă o realitate Divină care trebuie distrusă cu orice preÈ›, pentru că îl face pe om puternic È™i sigur pe el È™i, prin urmare, devine: imperturbabil, incoruptibil È™i incontrolabil.

 

Prin moÈ™tenire, omul a primit educaÈ›ia milenară, care îl ajută să-È™i croiască drumul în viaÈ›ă luminându-i viitorul È™i dându-i un punct de sprijin temeinic, în baza valorilor care trebuie transmise generaÈ›iilor viitoare; transmiterea valorilor milenare, moÈ™tenite de la o generaÈ›ie la alta, este singura È™i adevărata garanÈ›ie a libertăÈ›ilor universale!

 

Rasismul pozitiv È™i asumat ca atare, este singura ideologie È™i metodă politică ce poate fi abordată în contextul actual de agresiune organizată împotriva neamurilor albe. Orice altă variantă ideologică, începând cu subversiunea „toleranÈ›ei universale”, este un compromis care duce inevitabil spre pierzanie È™i eÈ™ec radical. Occidentalii au încercat să adapteze lupta ideologică în limitele politice impuse de duÈ™manii lor È™i au fost învinÈ™i fără drept de apel, astăzi stau în genunchi în faÈ›a invadatorilor. Vor dispărea în cel mult 30 de ani.  

 În chestiunea rasială È™i etnică, la fel ca în chestiunea religioasă, compromisul È™i toleranÈ›a sunt pietrele care pavează drumul către cimitirul istoriei.

 

Să nu uităm un lucru esenÈ›ial: duÈ™manii genului caucazian european spun că rasele nu există, că e doar un concept supremasist. Și totuÈ™i, albii sunt manipulaÈ›i de doxa oligarhiei cosmopolite să-È™i accepte sfârÈ™itul rasial fără opoziÈ›ie, pentru a nu fi acuzaÈ›i de rasism.  Însă dacă nu există rase, nu poate exista nici rasism. Dar dacă există rasism, atunci înseamnă că există È™i rase. Rasismul nu este doar un câÈ™tig în relaÈ›ia faÈ›ă de celălalt, ci o garanÈ›ie în relaÈ›ia cu viitorul neamului pe aceste meleaguri. Mihai Viteazul, Ștefan Cel Mare sau Mihai Eminescu au fost conÈ™tienÈ›i de acest lucru È™i l-au cultivat, altfel dispăream.

 

Să ne apărăm cu mândrie Ortodoxia, Neamul caucazian, Èšara È™i TradiÈ›ia milenară. Copiii, nepoÈ›ii È™i urmaÈ™ii urmaÈ™ilor noÈ™tri ne vor cinsti memoria. Doamne ajută!  

 

Sursă: Incorectpolitic.com

 

Afisari: 558
Autor: Mihnea Codrescu
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt comentarii.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, FiriÈ›ă Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter