UN GENERAL BRITANIC AVERTIZEAZĂ: "Trebuie să ne pregătim pentru al doilea val pandemic, declansat de Guvernul Mondial"

Data publicarii: 02.08.2020 09:17:00

________________________________

Aşa cum am mai menţionat şi cu alt prilej, omenirea trăieşte astăzi exercitarea punerii în practică a mult contriversatei şi condamnatei „Teorii a conspiraţiei”, după cum demonstrează realitatea, atât de... reală. Strateg È™i analist militar de elită, generalul cu patru stele, Sir Richard Barrons, 61 ani, a fost - până la trecerea sa în rezervă în 2016 - unul dintre cei È™ase comandanţi ai ForÈ›elor Armate Britanice. De-a lungul carierierei militare a comandat operaÈ›iuni în Bosnia, Kosovo, Irlanda de Nord, Irak È™i Afganistan şi este considerat unul dintre cei mai importanÈ›i lideri de gândire militară din Marea Britanie.  Generalul Richard Barrons afirmă că nici războaiele, nici focoasele nucleare nu mai sunt necesare, mult mai periculoasă fiind combinaÈ›ia de rachete de precizie, cyberattacks È™i social-media. Pentru etapa următoare - probabil în 2021 - el anticipează carantina electronică, închidere a reÈ›elelor sociale È™i a internetului, în stil chinezesc. Guvernul va fi responsabil de cea mai mare represiune a a comunicaÈ›iilor având ca scuză Securitatea NaÈ›ională în faÈ›a unui eveniment de origine electronică neanunÈ›at încă. Vă supunem atenţiei adaptarea textului publicat de „Der Spiegel”, având în centrul atenţiei declaraţiile extrem de importante ale generalului  Baronns. (Ion Măldărescu, ART-EMIS)

________________________________

Poţi pune în genunchi toate ţările europene în doar 14 zile

Prima etapă de restricÈ›ionare a libertăÈ›ilor prin Covid-19 a oferit Guvernului Mondial informaţii practice despre gradul de rezistenÈ›ă socială şi al mass-media. Al doilea va fi un test bazat pe lipsa de comunicare, înstrăinare È™i izolare: va fi interzis să ne întâlnim (obiectiv deja implementat prin etapa Covid 19). Încetarea comunicărilor se va realiza printr-o întrerupere a electricităÈ›ii È™i blocarea reÈ›elelor sociale, o dată cu lansarea primei faze a unui program de monitorizare a comunicaÈ›iilor, prin blocarea È™i È™tergerea grupurilor È™i elaborarea unei liste de cuvinte interzise. Toate comunicările vor fi cenzurate, ca şi mersul pe stradă. Ceva ce înainte ne imaginam ca fiind science fiction, acum trăim È™i vom trăi ca realitate zilnică. Astfel pot fi puse în genunchi toate ţările europene, în doar 14 zile.

Lumea se schimbă dramatic. Schimbările au existat şi înainte de criza coronavirus, dar pandemia a accelerat radical acest proces. Covid-19 acÈ›ionează ca un È™oc global È™i strategic, care are un impact masiv asupra securităÈ›ii È™i prosperităÈ›ii Europei. Și mă preocupă cât de mult rămânem în urmă cu aceste schimbări. Am crezut prea mult timp că ceilalÈ›i ne vor lăsa în pace, pe noi, europenii, È™i că putem discuta nestingheriÈ›i cu privire la starea U.E., la euro sau la Brexit, dar în realitate trăim într-o lume schimbată.

Dacă criza coronavirus a arătat ceva clar, acest „ceva” este că China este în drum spre puterea globală, în timp ce S.U.A. se retrage. Lumea previzibilă a Occidentului, aÈ™a cum o cunoaÈ™tem din perioada Războiului Rece, aparÈ›ine trecutului. MulÈ›i piloni care garantează securitatea È™i prosperitatea noastră se vor rupe. Și ar putea exista o mare luptă între China È™i Statele Unite. Astăzi, nici războaiele, nici focoasele nucleare nu mai sunt necesare, mult mai periculoasă este combinaÈ›ia de rachete de precizie, cyberattacks È™i social-media.

Lipsă de comunicare, înstrăinare È™i izolare când vom fi din nou închiÈ™i în toamnă

Pentru a justifica blocarea internetului, vor avea nevoie de o scuză foarte puternică, precum cea de acum cu Covid-19 È™i carantinarea. Probabil, se vor referi la o problemă globală de energie electrică datorată atacului unui virus informatic mai avansat decât Stuxnet sau Sauron, sau Fepmis, sau, mai probabil, la iminenÈ›a unui război electromagnetic care să doboare toate reÈ›elele 4 È™i 5G. Cauza nu trebuie să provină neapărat din confruntarea blocurilor, ci din terorismul electronic sau electromagnetic […], poate printr-o mătură electronică de sateliÈ›i cu laser, cum ar fi „THORN”, testat cu succes pentru prima dată în Taijin China.

PoÈ™ta, telegrafele È™i cabinele guvernamentale vor fi pline de cozi precum cele de raÈ›ii È™i la bănci. Căderea reÈ›elelor electronice È™i de telefonie va pune guvernul în miÈ™care pentru liniile publice sigure în PoÈ™tă È™i companiile de telefonie mobilă în camioane militare autonome È™i cele de telefonie specială, dedicate unor astfel de situaÈ›ii. Scrisorile din căsuÈ›a poÈ™tală ca în trecut vor fi din nou mijlocul de comunicare în timpul carantinei electronice.

Prima repetiÈ›ie de restricÈ›ionare a libertăÈ›ilor prin pandemia Covid-19 a oferit Noului Guvern Mondial cunoÈ™tinÈ›e practice despre gradul de rezistenÈ›ă în stradă È™i pe reţelele social media. Al doilea va fi un test de lipsă de comunicare, înstrăinare È™i izolare: va fi interzis să ne întâlnim, la toamnă, când vom fi din nou închiÈ™i. Dacă, odată cu carantina Covid-19, a putut fi observat stresul pe care îl provoacă aceste măsuri oamenilor, imaginaÈ›i-vă ce efect dezastruos va avea blocarea reÈ›elelor sociale la o noua carantină, la toamnă. Multe persoane, care nu sunt obiÈ™nuite azi să facă schimb de conversaÈ›ii, altele decât pe reÈ›ele, È™i care nu le vor mai avea, vor intra într-un stress faza Zombi, care se va realiza cu 5G È™i aerosoli fumigeni pentru a inhiba proteina TOM 1.

Implantarea microcipurilor prin vaccinuri obligatorii È™i internarea în lagare pentru zombi

Unul dintre efectele cele mai puternice produse o dată cu arestul forţat la domiciliu este irascibilitatea, nu numai în fiecare familie È™i locuinÈ›ă, ci È™i în reÈ›elele de socializare care au indicat măsura nemulÈ›umirilor. Reducerea comunicaÈ›iilor electronice va avea efecte devastatoare, deoarece, prin intermediul reÈ›elelor sociale È™i What´sAp, s-a trecut de la efectul colectiv al informaÈ›iilor È™i comportamentului, la o izolare pe care o vom trăi individual È™i fără a şti ce să facem în războiul electronic, mai mult decât să respectăm instrucÈ›iunile guvernului. Vor funcÈ›iona doar televiziunile toxice, mercenare, ale Noii Ordini Mondiale. În această fază, s-ar putea ca începutul implantării microcipurilor să fie impus prin vaccinuri obligatorii (nanochips È™i smartwines), sau direct cip ca È™i internarea în lagăre pentru zombi. Utilizarea efectelor „fumigene” vor avea efectul dorit asupra cortexului cerebral insular È™i al cortexului cu inhibitori ai proteinei TOM 1, asociată în cantităÈ›i mici cu celule Alzheimer.

Sursă: art-emis.ro

Autor: Sir RICHARD BARRONS

Ciprian Chirvasiu, Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, FiriÈ›ă Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Marius Dumitru, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor