Se încarcă pagina ...

Declaratie OMS: COVID-19 nu se răspândeste prin purtătorii asimptomatici, iar măstile si distantarea socială sunt inutile

Data publicarii: 21.07.2020 20:33:00

 

În ciuda tuturor semnalelor trase de specialiÈ™ti, în pofida bunului simÈ›, a democraÈ›iei, a ConstituÈ›iei României È™i a recÈ›iilor publice, în contradicÈ›ie chiar cu declaraÈ›iile relativ recente ale OrganizaÈ›iei Mondiale a SănătăÈ›ii (iunie 2020), Legea Carantinării È™i Izolării a fost votată È™i promulgată. Spunem asta întrucât, se È™tie, răspândirea asimptomatică a fost întregul motiv pentru care autorităÈ›ile mondiale au cerut blocarea, distanÈ›area socială È™i portul măÈ™tii. De asemenea, a fost justificarea de bază pentru solicitarea vaccinărilor obligatorii È™i urmărirea contactelor. Or, în iunie 2020, dr. Maria Van Kerkhove, È™eful OMS, a făcut o declaraÈ›ie conform căreia distanÈ›area socială, portul măÈ™tii È™i izolarea devin total inutile. Știrea a apărut la vremea respectivă cam în toată presa online È™i foarte timid în media mainstream. Pentru a sublinia absurditatea promulgării Legii carantinării în România, după o asemenea declaraÈ›ie a OMS, republicăm un articol apărut pe naturalnews.com care, deÈ™i are reputaÈ›ia de site conspiraÈ›ionist, face o analiză judicioasă a informaÈ›iei ca atare È™i a credibilităÈ›ii OMS în spaÈ›iul european È™i mondial. (M.M.)

__________________

 


 

«Din datele pe care le avem, se pare că este rar ca o persoană asimptomatică să transmită mai departe către o persoană secundară», a declarat dr. Maria Van Kerkhove, È™eful OMS pentru bolile emergente È™i unitatea de zoonoză, la o informaÈ›ie de presă a OrganizaÈ›iei NaÈ›iunilor Unite la sediul agenÈ›iei din Geneva. „Este foarte rar”.

Răspândirea asimptomatică a fost întregul motiv pentru care autorităÈ›ile mondiale au cerut blocarea, distanÈ›area socială È™i măÈ™ti. De asemenea, a fost justificarea de bază pentru solicitarea vaccinărilor obligatorii È™i urmărirea contactelor. La urma urmei, dacă răspândirea coronavirusului s-ar limita numai la cei care au prezentat simptome – È™i, prin urmare, ar putea fi uÈ™or de identificat È™i evitat – nu ar fi nevoie logică de blocare, distanÈ›are socială, măÈ™ti, urmărire a contactului sau vaccinuri obligatorii, deoarece distribuitorii pandemiei pot fi uÈ™or identificaÈ›i È™i evitaÈ›i (sau izolaÈ›i cu comenzi selective de È™edere la domiciliu numai pentru simptomatici).

OMS tocmai a explodat toate aceste naraÈ›iuni care au fost atât de agresiv împinse de CDC, guvernanÈ›ii democraÈ›i, dr. Fauci la Casa Albă È™i propria sa OMS. Acum, pe baza noii afirmaÈ›ii a OMS, nu numai că fiecare blocare ar trebui încheiată imediat; orice efort guvernamental de a iniÈ›ia noi blocaje ar trebui respins cu vehemenÈ›ă ca fiind complet lipsit de temei.

Acum, când OMS susÈ›ine că nu există aproape niciun risc de a lua coronavirus de la cineva care nu prezintă niciun simptom, vaccinurile obligatorii sunt imposibil de justificat medical, deoarece purtătorii simptomatici pot fi uÈ™or identificaÈ›i È™i izolaÈ›i de alÈ›ii.

În acelaÈ™i timp, argumentul potrivit căruia blocajele trebuie să continue „până când va exista un vaccin” tocmai au fost eliminat. În realitate, OMS a recunoscut că blocajele nu sunt deloc necesare, cu excepÈ›ia celor care prezintă simptome active (ceea ce reprezintă un procent foarte mic din populaÈ›ie, probabil mult sub 1% în orice zi).

Înseamnă, de asemenea, că toată lumea se poate întoarce în siguranÈ›ă la muncă, cu nimic altceva decât un termometru de mână cu costuri reduse, care verifică temperaturile lucrătorilor când intră la locul de muncă. Fără simptome, nu există niciun risc de răspândire, potrivit OMS, deci verificarea simptomelor este acum sinonimă cu realizarea unui loc de muncă sigur pentru toÈ›i.

De asemenea, înseamnă că limitele de ocupare la locurile de muncă trebuie ridicate imediat, permiÈ›ând tuturor sălilor de sport, barurilor, restaurantelor È™i cinematografelor să funcÈ›ioneze la capacitate maximă. Singura regulă necesară este aceea că persoanelor care strănută sau manifestă febră trebuie să li se ceară să plece, È™i asta este.

Această declaraÈ›ie OMS elimină, de asemenea, orice argument pentru aÈ™a-numita „detectare a contactelor”. Dacă nu există un operator de transport asimptomatic, de ce am avea nevoie la toate de urmărirea contactelor?

Întregul sens al urmăririi contactelor este de a găsi persoane care nu È™tiu că au infecÈ›ia, deoarece ar fi fost infectate de un purtător asimptomatic. Dar, dacă singurele persoane care răspândesc virusul sunt cele care prezintă simptome evidente, toată lumea È™tie deja să se îndepărteze de acel individ, iar urmărirea contactului devine nulă.

Astfel, OMS tocmai a eliminat orice argument pentru urmărirea contactelor. Apple È™i Google îÈ™i vor elimina acum aplicaÈ›iile de urmărire a contactelor de pe dispozitivele mobile? Desigur că nu. Aceste aplicaÈ›ii nu au avut niciodată, ca scop primordial, urmărirea contactelor… Întreaga farsă a fost întotdeauna un pretext pentru supravegherea totală È™i spionarea utilizatorilor.


Toate acestea sunt peste cele ale CDC-ului care au anunÈ›at recent că coronavirusul nu poate fi răspândit pe suprafeÈ›e. Deci nu există justificări pentru persoanele care poartă mănuÈ™i sau dezinfectează pachete sau pungi la supermarket. De fapt, potrivit celor mai noi admiteri ale CDC, nu există niciun motiv pentru a evita strângerea mâinilor.

AÈ™adar, dacă coronavirusul se răspândeÈ™te doar prin oameni care manifestă în mod activ simptome, atunci întreaga argumentaÈ›ie pentru purtarea măÈ™tii – cum că toÈ›i trebuie să o purtăm, pentru că nimeni dintre noi nu È™tie dacă noi înÈ™ine răspândim virusul – se prăbuÈ™eÈ™te instantaneu. OMS tocmai a făcut din ordinul de a purta mască o glumă completă, ceea ce ne face să ne întrebăm de ce guvernul continuă să acumuleze măÈ™ti.

De fapt, cu excepÈ›ia cazului în care OMS ne minte acum, toate argumentele pentru blocare, măÈ™ti, distanÈ›are socială È™i toate celelalte s-au rupt în bucăÈ›i. Și dacă OMS ne minte acum, atunci putem să ne întrebăm dacă nu cumva a minÈ›it de-a lungul timpului È™i în alte probleme? [...].

Dar dacă OMS are tipul de etică maliÈ›ioasă care-i permite să mintă în mod deliberat lumea pentru a răspândi un al doilea val de infecÈ›ii, nu am fi cu toÈ›ii nebuni să ascultăm organizaÈ›ia respectivă în primul rând? Nu ar trebui să solicităm arestarea È™i urmărirea penală pentru crime împotriva umanităÈ›ii, dacă au încerct intenÈ›ionat să răspândească o pandemie globală pentru a continua să rămână relevanÈ›i?

Deci există doar două posibilităÈ›i în toate acestea:

1) OMS ne-a minÈ›it tot timpul iar riscul real de răspândire a coronavirusului este practic zero, sau

2) OMS ne minte acum, încercând să ne asigure că ne vom infecta toÈ›i, astfel încât un al doilea val să explodeze pe tot globul.

În orice caz, se pare că OMS nu poate fi deloc de încredere, ceea ce face ca anunÈ›ul lor recent să fie foarte discutabil. Dacă coronavirusul nu poate fi răspândit de către purtători asimptomatici, cum a explodat prin intermediul Diamond Princess? Cum s-a strecurat în SUA È™i în alte È›ări, inclusiv când verificatorii simptomelor au condus terminalele de sosire la aeroport? Cum a explodat coronavirusul în casele de bătrâni din New York È™i alte zone, ucigând un număr surprinzător de mare de rezidenÈ›i acolo? (Sau, alternativ, poate că toÈ›i au murit cu adevărat din cauza episoadelor de moarte prin ventilator …)

Deja nu mai È™tim cu adevărat ce să credem de la autorităÈ›i – nici OMS, CDC, FDA sau, desigur, mass-media mincinoasă. AÈ™adar, singurul lucru pe care putem conta cu adevărat este propriul nostru sistem imunitar [...].

Pentru OMS, acea organizaÈ›ie dezgustătoare este un grup discreditat al È™tiinÈ›ei, gunoi al comuniÈ™tilor incompetenÈ›i care se prefac a fi epidemiologi. InformaÈ›iile lor oribil de necinstite, inexacte È™i deseori înÈ™elătoare în mod deliberat, au adus suferinÈ›ă È™i moarte incalculabile în lumea noastră, motiv pentru care noul lor nume ar trebui să fie OrganizaÈ›ia Mondială HELL.

Asta ne-au livrat tuturor: INFERNUL pe Pământ. Toate prin design. Și acum, după luni întregi de devastări economice globale È™i moarte în masă, ei îÈ›i spun că nu este nimic îngrijorator… Probabil doar ca să te încurce în timp ce lucrează cu China pentru a elibera o a doua armă biologică?

ToÈ›i ar trebui să fim cu adevărat reticenÈ›i în a crede vreun cuvânt rostit de OMS.

 

Sursă: naturalnews.com via invictuswebmedia.com


Afisari: 1870
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt comentarii.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, FiriÈ›ă Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter