Se încarcă pagina ...

Marele plan de dezmembrare a României este în derulare. Jocul serviciilor străine în România de astăzi

Data publicarii: 09.02.2017 22:50:00

 

Desigur, atunci nu apăruseră atâtea evenimente care să confirme sau să sugereze acest scenariu. Și o spun È™i azi cu părere de rău: îmi pare rău că sursele mele din mediul diplomatic au fost bine informate È™i au È™tiut exact miÈ™carile ce vor urma in privinÈ›a României.

 

Pe scurt, atunci într-un articol cu peste 30.000 de share-uri pe facebook care m-au uluit È™i pe mine prin impact, susÈ›ineam câteva idei clare despre intenÈ›iile  marilor puteri si vecinii nostri cu privire la România cu argumente È™i predicÈ›ii care din păcate, devin tot mai mult realitate:

 

1. Realizarea unei Transilvanii independente dar aservite statului maghiar prin concentrarea investiÈ›iilor din Ungaria È™i aliaÈ›ii săi în această zonă È™i radicalizarea unor grupuri de etnici maghiari cu scopul creării de "zgomot" È™i transformarea acestei regiuni istorice într-un stat "independent."

2. Crearea Moldovei Mari prin alipirea in totalitate sau în parte a Moldovei la Basarabia pentru crearea unui " stat moldovenesc" aservit Rusiei.

3. O Românie federală în restul teritoriului pe fondul creării unor conflicte artificiale care să forÈ›eze la construirea unui stat slab È™i divizat în rest.

 

Yugoslavizarea României

 

Ei bine, la acel moment am lansat această serie de articole cu un impact larg doar pentru a face apel la unitatea statului român È™i la unitatea românilor  în faÈ›a acestor pericole. Mi-am dorit să nu se întâmple să apară semnele acestor scenarii în viaÈ›a romanilor.

 

Acum, YUGOSLAVIZAREA ROMÂNIEI este mai posibilă È™i din  păcate mai probabilă decât oricând. Au tăcut toÈ›i "agenÈ›ii de influenÈ›ă" ce mă atacau cu atâta virulenÈ›ă în faÈ›a evidenÈ›ei...
La acel moment eram în campanie electorală È™i ca orice È™i oricând în campanie totul, până È™i răsuflatul, era politic sau politizat.

 

AÈ™a s-a întâmplat È™i cu MARELE PLAN pe care l-am lansat atunci È™i îl reiau acum. Fără a fi îngrozit sau speriat, ci doar îndârjit È™i pregătit mai mult decât oricând să lupt pentru unitatea È›ării mele, am asistat o perioada fără să mai comentez la evoluÈ›ia în cascadă a evenimentelor ce conduc din păcate la DORINÈšA unora de punere în aplicare a MARELUI PLAN. DaÈ›i-mi voie să prezint doar câteva evoluÈ›ii:

 

- Putin vorbeÈ™te tam nesam din Japonia despre rezolvarea "conflictului româno-maghiar" în contextul întrebării acestuia despre posibile "revizuiri" de graniÈ›e. La puÈ›in timp după Dodon - personaj scos din filmele cu zombii este ajutat decisiv de Rusia să câÈ™tige alegerile in Basarabia È™i să devină astfel ceea ce anticipăm toÈ›i "the perfect toy" pentru Rusia în hărÈ›uirea României, È™i nu numai. La începutul  mandatului sau È™i chiar dinainte liderii de la BucureÈ™ti dădeau asigurări că nu este niciun pericol, Dodon fiind un soi de "pinguin politic" fără ambiÈ›ii È™i intenÈ›ii concrete în raport cu România pentru că Republica Moldova are nevoie de Romania etc.

 

De parcă un "telecomandat" ca Mr. Dodon dă doi bani pe interesele Moldovei. El este agentul Moscovei È™i a acÈ›ionat în consecinÈ›ă. Mai întâi, a spus că-l vrea demis pe ministrul apărării. Și ce să vezi? I-a ieÈ™it...de ce?Pentru a bloca exerciÈ›iile È™i angajamentele stabilite cu NATO de aÈ™a zisul guvern pro european.

 

- În pasul 2, a făcut o vizita la "nava mamă", unde s-a întâlnit cu "tătuca", care ce să vezi?... i-a dat aÈ™a cadou sau "misiune" o HARTĂ A NOII MOLDOVE care ce includea?...fix un nou stat format din Moldova si Basarabia...

 

- În pasul 3, Putin merge la Budapesta, unde din presa maghiara rezultă că subiectul ROMÂNIA nu a fost ocolit...ba chiar s-a discutat conform unor surse diplomatice fix despre scenariul pe care l-am publicat despre MARELE PLAN.  La nici câteva zile după, pe teritoriul României, câÈ›iva "creÈ™tini" cu frică de Dumnezeu È™i de Vladimir semnează o "iniÈ›iativă cetăÈ›enească"  de AUTONOMIZARE a Ardealului.

 

SârguincioÈ™i È™i hotărâÈ›i, o publică È™i în Monitorul Oficial urmând să obÈ›ină È™i 100.000 de semnături  pentru susÈ›inere...
Acum nu trebuie să fii un rocket scientist (scuze Cipri) ca să înÈ›elegi că bieÈ›ii creÈ™tini nu sunt decât niÈ™te biete instrumente È™i că scopul acestei INIÈšIATIVE zise È™i CETĂÈšENEASCĂ, nu este acela de a rupe deîndată  trupul È›ării, ci de a crea "zgomot si lumini" È™i de a demonstra pe parcurs că România, nu respectă drepturile minorităÈ›ilor È™i de a incita etnicii maghiari la "enclavizare" È™i provocarea statului roman.

 

Ce spun eu pe parcurs...căci în timp ce "bravii cetăÈ›eni" veneau cu iniÈ›iativa, UDMR (partidul "echilibrului" È™i "profesionalismului desăvârÈ™it", dar mai ales adeptul ideologiei "ever green" prin vârful de lance sau de drujba, Atila Verestoy), deodată după 20 de ani de guvernare pentru câÈ›iva lideri, UDMR se trezeÈ™te discriminat È™i cu încălcarea drepturilor minorităÈ›ii maghiare....cum?
Nu explică. De ce acum?. Că aÈ™a era scris pe hârtia cu cerneală invizibilă.

 

Criză de proporÈ›ii în România

 

- Fix in mijlocul acestor evenimente ne trezim cu o CRIZĂ DE PROPORÈšII în România iar despre sursa, vinovaÈ›ii sau figuranÈ›ii ei, nu voi vorbi acum. Sunt spiritele prea încinse pentru ca vreuna din tabere să accepte altceva decât faptul că È›ii cu celălalt. Cert este un lucru: s-a creat mediul perfect pentru accelerarea punerii in practică a MARELUI PLAN. Pornind de la zicala veche: "întărâtă-i drace că È™i mie îmi place", s-a creat in ultima săptămână terenul fertil pentru "modus operandi" al Rusiei È™i partenerilor ei din Regiune.

 

Nu am nicio indoială că în ambele tabere au acÈ›ionat serviciile TUTUROR È›ărilor vecine È™i aproape că le ieÈ™ise: "razboiul civil". Numai istoria ne va putea arăta cine sau ce a acÈ›ionat în această perioadă pe teritoriul È›ării, sau cine sau ce rol a jucat în această uriaÈ™ă piesă  din Marele Plan!

 

Ultimul lucru pe care-l mai spun este că în scenariul iniÈ›ial al MARELUI PLAN făceam referire la eforturile ce se vor face pentru a demonstra că "România nu se mai poate guverna singură", în paralel cu "Distrugerea sistemului de inteligence românesc", de departe cele mai puternic din întreaga regiune. Ambele obiective fiind fundamentale pentru a justifica nevoia PROTECTORATELOR È™i apariÈ›ia "omuleÈ›ilor verzi" sau "căÈ™tilor albastre", în funcÈ›ie de tabăra ce ar fi câÈ™tigat războiul.

 

- Ei bine, nu le-a ieÈ™it în totalitate, dar intr-o bună măsură...România arată acum din afară ca o È›ară "aproape guvernabilă" È™i cu o "structura de inteligence puternic lovită È™i diminuată", aflată în defensivă în interiorul României È™i nu în raport cu "turiÈ™tii" sosiÈ›i zilele acestea precum în 89 "din dragoste pentru români"...mai pe scurt È™i pe È™leau "NE-A TRECUT GLONÈšUL PE LA URECHE" . Este momentul identificării "cârtiÈ›elor" din ambele tabere È™i eliminarea lor,  în caz contrar vom asista la ELIMINAREA NOASTRĂ ca naÈ›iune. 

 

Sursă: DCnews

 

Afisari: 3330
Autor: Alexandru CumpănaÈ™u
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt comentarii.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci

Colaboratori

Ciprian Chirvasiu, Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, FiriÈ›ă Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Marius Dumitru, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter