Se încarcă pagina ...

Europa Nostra

UNIUNEA EUROPEANĂ - federalizare, sau fragmentare?
09.02.2017 11:11
Începând din iunie anul trecut, de cînd Marea Britanie a adoptat BREXIT-ul, Uniunea Europeană (acest vas care, zic britanicii, se scufundă), e neliniştită. E prinsă că într-o strânsoare între o America pragmatică, determinată să-şi avanseze propriile interese, şi o Rusie cu apetit pentru expansiune teritorială şi dezmembrarea Uniunii Europene şi a Alianţei Nord-Atlantice. Alegerea lui Trump ca Preşedinte al Americii, ca şi politicile lui deja aplicate în primele săptămîni de cînd a devenit Preşedinte, adaugă o neliniște în plus, la neliniştea Uniunii Europene.
citeste tot >>
MARELE PLAN: În februarie, la Budapesta se va hotărî soarta României
26.01.2017 16:41, Alexandru Cumpănașu
CIA anchetează FBI, Senatul American anchetează CIA, directorul în exercițiu al CIA îl avertizează și chiar amenință pe Trump, președintele ales și șeful său direct, serviciile secrete europene îl anchetează pe Trump, Trump o atacă pe Merkel și Franța, Soros intră în sevraj că nu i-a ieșit cu alegerile şi devine interzis în țara lui, Ungaria, dar este primit cu brațele larg deschise în România, ViceCancelarul Germaniei vorbeşte despre desființarea UE, când țările europene nu au nici o altă alternativă, şi parcă se şi văd zidurile ghimpate şi granițele trasându-se din nou, odată cu ura de rasă şi stafii ale trecutului pe deasupra Europei, Preşedintele CE pare amețit şi depăşit pur şi simplu de evenimente şi de jocurile statelor membre între ele, între acestea și Eurasia, ba chiar devine confuz în raport cu propriile interese şi intenții ale mandatului în fruntea Comisiei Europene...
citeste tot >>
LA EI, CA SI LA NOI! Media mainstream din Germania, principalul furnizor de stiri false. Presa independentă denuntă si protestează
05.01.2017 15:10, Bogdan Calehari
Saptamanalul german Junge Freiheit a stabilit o lista a principalelor ''stiri false'' difuzate de presa germana in anul 2016. Aceasta merge de la ''crahul bursier in caz de victorie a lui Trump'' pana la ''vanatoarea refugiatilor organizata de locuitori pe strazile orasului Bautzen''. De ce? Pentru a arata ca principalul vinovat de distribuirea ''stirilor false'' sunt nu retelele de socializare, ci mult respectata presa oficiala, aflata in slujba sistemului politic.
citeste tot >>
PRESA POLONEZĂ: Donald Trump e dispus să ofere Rusiei, pe tavă, Polonia si România
30.12.2016 20:43
''Cea mai mare provocare geopolitică pentru Polonia în 2017 va fi sa convinga noua administrație americană că este (Polonia) parte integrantă a sistemului de securitate american și nu o zonă tampon, care poate face obiectul schimburilor cu Rusia. De reusita acestui lucru depinde securitatea noastră'' - scrie Andrzej Talaga, directorul centrului analitic Warsaw Enterprise Institute în publicatia poloneza RZECZPOSPOLITA.
citeste tot >>
ULTIMUL SUMMIT UE PE 2016: Polonia a protestat şi şi-a salvat minele şi termocentralele pe cărbune. România n-a cerut nimic!
23.12.2016 22:18
Joi, 15 decembrie, liderii europeni s-au reunit la Bruxelles, pentru ultimul lor summit din acest an. La această întâlnire, Polonia a protestat față de noile propuneri înaintate de Comisia Europeană, privind limitarea emisiilor de CO2, fapt ce ar falimenta practic toate industriile bazate pe cărbune din Europa. Cel care a asumat protestul din partea Poloniei a fost Beata Szydło, premierul acestei țări. Noile niveluri fixate de comisarii progresişti ai UE-ului ar fi exclus practic, cărbunele, de pe piața de energie poloneză.
citeste tot >>
Gabriele Kuby despre Revoluţia sexuală globală: "Vă vor sexualiza copiii iar asta va prăbuşi civilizaţia!"
16.12.2016 00:21
În luna noiembrie a anului 2014, sociologul german Gabriele Kuby a venit în România pentru a-şi promova carte proaspăt lansată, ''Revoluţia sexuală globală'': Distrugerea libertăţi în numele libertăţii, printr-o serie de conferinţe susţinute la Iaşi, Bacău, Constanţa şi Bucureşti. Prezentam aici un interviu cu autoarea cartii:
citeste tot >>
UN SCENARIU APOCALIPTIC: Război civil în Suedia. Guvernul fuge, Parlamentul se dezintegrează
14.12.2016 18:00, Paul Ghițiu
În articolul ''Cum ar putea să înceapă războiul de eliberare european'', Julian Langness încearcă să aplice caracteristicile Războiului de generaţia a patra (4GW), născut la intersecţia dintre conflictul etnic sau/şi religios şi statele falite, pe un caz particular şi apoi să le extrapoleze pentru a crea o imagine despre ceea ce s-ar putea întâmpla în Europa, în condiţiile în care aceasta se mişcă tot mai rapid către destabilizare şi război, ca rezultat al migraţiei de masă şi al politicilor genocidare ale guvernelor naţionale şi organismelor europene şi internaţionale (vezi, în primul rând ONU).
citeste tot >>
Atac diplomatic dur al guvernului ungar, de Ziua Natională a României
02.12.2016 11:42
Ambasada României la Budapesta a organizat, în ultima săptămână, acțiuni specifice zilei de 1 Decembrie, inclusiv o recepţie de Ziua Naţională. La solicitarea Digi24, Ministerul de Externe de la Budapesta a declarat: ''Întrucât maghiarii nu au ce sărbători pe 1 decembrie, ministrul pentru comerţ exterior şi al afacerilor externe au interzis tuturor diplomaţilor şi angajaţilor ministerului să participe la ceremoniile prilejuite de Ziua Naţională a României''.
citeste tot >>
Astăzi, în vestul Europei...
03.11.2016 08:51
Ceea ce se întâmplă azi în vestul Europei, ceea ce e realitate azi în Germania, Suedia, Franţa, Olanda, de fapt în mai toate ţările dezvoltate din Europa, nu e deloc de neglijat. Cu siguranţă ţările bogate au încă resurse pentru a muşamaliza această distrugere financiară care ia amploare, dar aceasta este doar o chestiune de timp. Politicienii neo-liberali, acest curent dezvoltat cu ajutorul unor mari concerne americane, vor duce rapid la distrugerea Europei.
citeste tot >>
Slobodan Milosevic, achitat post-mortem de Tribunalul Penal International pentru fosta Iugoslavie
30.10.2016 23:24
O veste neasteptata a zguduit, în cursul verii trecute, lumea globalistilor (SUA si NATO), dupa atatia ani de minciuna propagandistica transmisa via mass-media: Slobodan Milosevic a fost achitat. Decizia va avea un puternic impact pentru ''lumea libera si civilizata'', acea lume, care a condus operatiunea de distrugere a Iugoslaviei, sub pretextul unui asa-zis genocid pe care Slobodan Milosevic l-ar fi comis impotriva sarbilor kosovari.
citeste tot >>
 
Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter