Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

Astăzi se decide în instanţă: EXISTĂ SAU NU EXISTĂ PDL?

Data publicarii: 08.09.2011 10:17:00

Astăzi, 8 septembrie, la Tribunalul Municipiului Bucureşti (TMB), se judecă acţiunea intentată de Viorel Rînghilescu, preşedintele Partidului Democrat Român, pentru dizolvarea inexistentului, la ora actuală, partid numit PDL.

 

PDL si-a schimbat statutul la 14.05.2011 si era imperativ obligat sa depuna, sub sanctiunea cu dizolvarea, noul statut si modificarile facute, pana la 13 iunie a.c. Cel mai prost student la drept, in anul al II-lea de studii, cand parcurge Teoria generala a dreptului, stie ca in prezenta unei sanctiuni nu poate fi vorba de ”termen de recomandare” ci de ”termen de decadere”.

 

Iata ca ceea ce urmarea Puterea in privinta SCMD (sa ne prinda la judecatorie cu vreo modificare in actele depuse, facuta sub presiunea latratului vreunui Neacsu intern) s-a dovedit a fi capcana in care a cazut PDL-ul datorita suficientei, incompetentei si prostiei liderilor si juristilor proprii. Legal, PDL-ul nu mai exista! Maine vom fi prezenti in calitate de coloana vertebrala a societatii civile si caine constitutional de paza al democratiei, alaturi de dl. Ringhilescu.

 

De ce il sprijinim pe dl. Rînghilescu, cel care a obtinut neinscrierea, tot pe procedura, a Partidului Popular Maghiar din Transilvania al d-lor Tokes, Papp si Basescu? Din acelasi motiv pentru care vom fi alaturi de dl. Rînghilescu la ICCJ, in octombrie, si in procesul de dizolvare a UNPR-ului. Pentru ca misiunea noastra ca militari este, potrivit Constitutiei, Art.118, al.1, apararea democratiei constitutionale. Constitutia trebuie respectata de toata lumea, in primul rand de Executiv, care da legi anticonstitutionale, cu sprijinul institutiei staliniste numita Curtea Constitutionala. Pentru ca, daca aceste doua evenimente (dizolvarea celor doua partide) se produc, toate legile emanate de ele, impotriva tuturor categoriilor socio-profesionale, in primul rand impotriva militarilor in rezerva si in retragere, vor fi lovite de nulitate.

 

SCMD i-a anuntat cu o luna in urma pe membrii sai, care sunt si membri ai PDL sau UNPR, sa se astepte la acest lucru. Tot SCMD a prezentat si Opozitiei, si televiziunilor, documentele. Spre cinstea lor, au actionat in sprijinul democratiei, ca jurnalisti autentici, cei de la ANTENA 3.

 

Va mai informam ca, in urma dezvaluirilor de la ANTENA 3, gastile intrunite ale mafiei inexistentelor partide au tinut furtunoase sedinte de lucru vizand dizolvarea rapida sau luarea sub control a SCMD, spre care, in mod real, se indreapta, in ciuda conducerilor de paie, simpatiile ONG-urilor militare, in discutii intervenind, alaturi de ideea boicotarii actiunilor de strada ale SCMD, prin recurgere la Legea mobilizarii si anuntarea mobilizarii la domiciliu a rezervistilor, ca sa nu poata participa la manifestatii, si provocarea, arestarea sau agresarea fizica a liderilor. Cei vizati sunt, in primul rand, ”asistatii” in rezerva Mircea Dogaru, fost colonel, presedinte, Constantin Nastase, fost general, Valeriu Pricina, fost colonel, ambii vicepresedinti. Extrem de grava este amenintarea cu moartea la adresa d-lui Rînghilescu, lansata de cel mai agramat, incompetent si impulsiv lider al PDL, care si-a descoperit recent vocatia de lider de opinie si mare specialist in manipulare imagologica.

 

Ca asa stau lucrurile si ”de ce le e frica, nu scapa”, o dovedeste procesul de ieri, 7 septembrie, de la Curtea de Apel Bucuresti, in Dosarul nr. 10397/2/2010. In acest proces, a fost chemata in instanta Curtea Constitutionala pentru aberanta introducere in premiera mondiala, a inexistentului principiu al retroactivitatii legii, in speta Legea 119/2010. Judecata a fost amanata pe 19 oct. 2011, datorita depunerii de acte de catre ambele parti. Mentionam ca acest proces nu a fost o initiativa a SCMD. SCMD nu a făcut decât să răspundă solicitarii urmatoarelor ONG-uri si personalitati militare:


· Asociatia Ofiterilor de Geniu in Rezerva si Retragere ”Constantin Harjeu”;
· Asociatia Cadrelor Militare de Cai Ferate si Transporturi;
· Asociatia Cadrelor de Chimie Militara in Rezerva si Retragere ”Constantin T. Nenitescu”;
· Asociatia Medicilor si Farmacistilor Ofiteri de Rezerva din Romania ”Dr. Carol Davila”;
· ANCMRR Filiala Sector 5 Bucuresti
· General Stelian Teodor Palade
· General Constantin Stanasila
· General Dan Crihan

Daca in acest proces, SCMD si aliatii sus mentionati vor avea castig de cauza, s-a terminat cu Legile 119 si 263/2010 si 165/2011.

 Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 

Sursa: SINDICATUL MILITARILOR

 

 

Afisari: 2283
Autor: Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Spune-le prietenilor:
  • RSS
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • FriendFeed
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Netvibes
  • Reddit
  • Technorati
  • Tumblr
  • Twitter
  • Yahoo! Bookmarks
  • Yahoo! Buzz
  • email
  • Live
  • StumbleUpon
  • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: doru din galati (Jan, Wed 11, 2012 / 09:44)
imi place felul cum o spuneti dl.col.dogaru. noi poporul am vrea si fapte de la armata romana.nu uitati ca armata este unica putere intr-un stat care poate lua fraiele tarii,si exemple avem de la unele tari care nu are rost sa le enumar.armata trebuie sa aresteze tradatorii,si sa supravegheze la realizarea unui vot liber consfintit de popor.ceausescu a fost cum a fost,dar tin minte ca dupa asa zisa revolutie din 89 un batran mi-a zis ca poporul care-si ucide conducatorul o sa patimeasca multe.moartea unui om numai Dumnezeu o poate decide nu niste muritori.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu
Lazăr Lădariu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Ioan Roșca, Laurian Stănchescu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Dogaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter