Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

ŞTIRI MILITARE. Colonelul Mircea Dogaru către camarazii din sindicate

Data publicarii: 05.12.2011 21:57:00


Stimaţi colegi,

Constat că facem faţă din ce în ce mai greu stresului şi minunilor juridice pe care le inventeaza Puterea, pentru a stopa deciziile definitive şi irevocabile, în numar de 417, pâna în această secundă, date de judecătorii neşantajabili în favoarea dreptului şi a SCMD.

 

Indiferent ce prostii sunt strecurate, în scop de destabilizare, şi indiferent de către cine, până în această secundă, 417 membri SCMD au redevenit, în mod surprinzător, datorită instanţelor din România, militari în rezervă, cu pensii militare de stat, care vor creşte, conform prevederilor Legilor 164/2001 şi 179/2004, direct proporţional cu salariile celor activi. Nici Iisus, nici Băsescu nu mai pot face nimic, decât să ne taie cu sabia.

 

Orice prostii referitoare la ”expertize contabile” şi alte aiureli fac parte din arsenalul manipulării. Deşi unele Curţi de Apel au amânat pronunţarea până după Decizia ICCJ în privinţa ticăloşiei batschetbalistei Kovesi, numită “Recurs în interesul legii”, sperăm că numărul militarilor în rezervă, declaraţi prin lege ca atare, să crească până în 12 decembrie în mod considerabil.

 

Toate hotărârile favorabile nouă, vor fi depuse la ICCJ, de curajoasa Casă de avocatură Gîlcă şi Vasiliu, care ne reprezintă cu succes, pentru contracararea mizeriilor dnei Kovesi. Una e să te duci la CEDO doar cu solicitări şi demonstraţii şi alta este să te duci pentru 23.000 de oameni, cu câteva sute sau câteva mii de procese déjà câştigate în ţară, prin decizii civile definitive şi irevocabile.

 

Aceasta este lupta noastra şi obiectivul nostru principal. Nu faptul că X, membru de sindicat, este supărat pe Y, membru de sindicat şi, inflamat, intenţionat sau nu, de bârfe şi zvonuri, îşi poartă războaiele particulare pe bloguri. Nu faptul că un foarte bun prieten de-al nostru, avocat, este atacat prin aceeaşi metodă pe bloguri, exploatându-se imposibilitatea temporară a informării domniei sale la faţa locului. Să ne amintim că aceeaşi tactică de intimidare a fost folosită împotriva dnei avocat Graziela Bârlă, prin inflamarea unor membri de sindicat necunoscători şi stresaţi, care trebuiau să cadă pradă lăcomiei marilor case de avocatură şi care ne-au porcăit în toate felurile avocata şi pe juriştii SCMD-ului, în toamana trecută, pentru celebrul „erga omnes”, care i-au adus tovarăşului Tiberiu Frăţilă, în ciuda înfrângerii zdrobitoare a propagandiştilor MApN (prin Hotararea ICCJ din 07.01.2011) săltarea la gradul de contraamiral de flotillă. Am ajuns ca ungurii, pe vremea lui Horthy! Ăia n-aveau mare, dar aveau amiral. Noi n-avem flotă (prietenii ştiu de ce!), nici măcar pe Snagovul privatizat, ci, doar, eventual, pe Lacul Cismigiu, dar ne-am umplut de amirali, contraamirali şi viceamirali!

 

Avem vina de a nu ne fi lăsat destabilizaţi şi desfiinţaţi în octombrie a.c.! Avem vina de a fi rezistat războiului de imagine declanşat, cu 3 ani în urmă, împotriva “nesimţiţilor cu pensii nesimţite”, ba, mai mult, de a fi trecut la organizarea, sub diferite forme, în jurul nostru, a Societăţii civile, ca forţă de acţiune!
Vom rezista în continuare şi vom învinge în Ţară sau în afară, dar numai cu ajutorul dvs, al tuturor! Rugămintea este să vă reamintiţi principiile artei militare, să nu mai reacţionaţi la discuţii sterile, de culoar, iniţiate pe bloguri sau aiurea, pentru că, faţă de orice nelămurire, există posibilitatea discuţiei directe sau a telefonului.

 

Ştiu cât este de iritant şi cât de fragili am ajuns, după aproape trei ani de jigniri şi presiuni asupra noastră, întrucât şi eu am fost de câteva ori la un pas de a trimite la origini, prin mijlocirea internetului, “javrele” care executau de la început ordinele marilor “javre”, în ceea ce ne priveşte, sau pe indivizii care nu s-au mai uitat demult în oglindă şi cărora totul le pute, întrucît se consideră o combinaţie între Cezar, Napoleon şi Ceauşescu. M-am abţinut de fiecare dată - şi sper să o fac şi în continuare - lucru pe care vă rog să-l faceţi şi dvs. Orice inadvertenţă, orice neînţelegere, orice greşală, pot fi corectate cu răbdare, prin dialog. Nimeni nu este perfect, toţi suntem perfectibili. În acelaşi sens, nimeni nu este de neînlocuit, dar nimeni nu trebuie înlocuit pentru că îi pică greu la stomac lui X sau lui Y, persoane mai vocale şi mai inflamabile, în consecinţă mai uşor de manipulat, pe criza de orgoliu, de către adversari. Iar adversarii SCMD şi-au pus asupra noastră toate tunurile, adică pe toţi profesioniştii în informaţii, contrainformaţii, cercetare, diversiune şi destabilizare, pentru că suntem singura forţă de care se mai tem în mod real.

 

Vreţi să pierdem în ceasul al 16-lea, aşa cum pierdem noi, românii, de 2.000 de ani, numai pentru că X se consideră mai înalt, mai frumos, mai deştept decât Y şi este ferm convins că are întotdeauna dreptate? Faptele au dovedit că cea mai mare parte a liderilor SCMD, de la centru sau din teritoriu, s-au angajat cu toate forţele în luptă, acţionând zi-lumină pentru interesele sindicatului, gratuit, drept pentru care ar merita respectul celor care, în afară de cotizaţia plătită sau nu la zi, nu fac nimic, dar pretind totul. E uşor să cârâi toată ziua, să critici şi să demolezi, mai ales dacă esti stimulat de promisiuni din afară, dar infinit mai greu să pui umărul, în mod altruist şi profesionist, la construcţie!

 

De bucătăria internă a sindicatului răspund membrii BO ale filialelor, CD şi preşedintele şi nu cred că este cazul să cerem pentru fiecare neînţelegere, ieşirea cu fundul la drum. Cine consideră altfel, îşi poate trimite fotografia unei anumite publicaţii, pentru a apărea la celebra pagină 5. Mai ales că rezultatele muncii membrilor CD şi ai BO ale filialelor, rămaşi fideli sindicatului şi, îndeosebi ale muncii şefilor departamentelor Organizatoric, Juridic şi Financiar, sunt vizibile. Ca şi ale Secretariatului! Poate tocmai de aceea persoanele în cauză sunt supuse tirurilor profesioniste ale manipulării ordonate! Probabil că enervează afirmaţia pe care am făcut-o în repetate rânduri - şi o susţin în continuare - că în SCMD se regăsesc, la ora actuală, cei mai buni specialişti în varii domenii, pe care i-au avut structurile sistemului naţional de apărare, adică armata, internele, direcţia penitenciare, serviciile de informaţii, contrainformaţii şi nu numai! Poate şi din această cauză, când vedem la televizor mutrele atotştiutoare ale haznaliştilor politici, consilierilor şi experţilor guvernamentali sau prezidenţiali, ne umflă râsul, dar ne rămâne un gust amar!

 

SCMD intenţionează să fie, şi poate să devină în 2012, coloana vertebrală a societăţii româneşti, un vector care să nu poată fi ignorat de strategia forţelor politice interne sau externe, care conlucrează de zeci de ani la spolierea fără precedent a României. Pentru că SCMD poate acţiona hotărât, pentru ca ceasul dreptei răsplăţi să vină pentru fiecare! În cadrul noului război mondial pentru ultimele resurse clasice ale planetei, toţi cei care înţeleg sunt alături de noi, pe când ceilalţi îşi trâmbiţează “onoarea şi demnitatea” în genunchi, alături de liderii ANCMRR-urilor.

 

În ceea ce ne priveşte, “să fim bine înţeleşi” (ca să-l citam pe utecistul bionic Boc) noi nu cedăm Ţara fără luptă! Şi preferăm să cădem în luptă decât să murim de foame, de frig, din lipsă de medicamente, în case sau pe la cozi! Dar încă sperăm să ne adjudecăm, cu ajutorul tuturor cetăţenilor redeşteptaţi ai României… VICTORIA!

Honor et Patria! Vae victis!

 

PREŞEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

 

P.S:
Rugăm BO ale tuturor filialelor ai căror membri au obţinut decizii definitive şi irevocabile să ne trimită cât de urgent copii după acestea, până la data de 28.11.2011.
Vrem să delectăm ICCJ, CEDO şi Curtea de la Luxemburg cu o întreagă literatură de specialitate, opozabilă panseurilor dnei Kovesi şi elucubraţiilor juridice ale d-nilor Boc, Băsescu, Şeitan, Predescu şi Predoiu.

 

Sursa: Sindicatul Militarilor

 

Afisari: 2183
Autor: Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: ANONIMUS (Jan, Wed 04, 2012 / 08:39)
Anul 2011 s-a incheiat cu cea mai mare megalomanie de la Ceausecu incoace . Lansarea de catre "cel mai iubit si cel mai mare lider politic si sindical in viata" a doua documente de inestimabila valoare teoretica si practica: "Urarea de anul nou" si Apelul " Catre natiunea romana Doamnelor si domnilor, cetateni ai Romaniei"
Analizand in ordine cronologica cele doua "documente" nu putem sa nu observam o constanta : trecere de la extaz la agonie si invers cu o usurinta demna de o cauza mai buna. Dupa extazul marilor realizari si cu multe "victorii (ale sindicatului rosu multilateral dezvoltat) in justitie, media si in strada, dar si cu multe victime din randurile noastre, data fiind politica abject a slugilor FMI numite presedinte, membri ai guver-nului si ai majoritatii parlamentare" EL LIDERO MAXIMO" are onoarea (oare?!?) sa ne transmita "in numele Comitetului Director si al meu personal, un calduros La multi ani!"
Si in stilul inconfundabil al vocabularului sau marlanesc va doreste "puterea de a rezista minciunilor oficiale care ne vrea si regulati si cu banii luati".

Si cum nu exista extaz fara agonie , in al doilea document lanseaza "agonia dupa dogaru" (sa fiu scuzat ca nu-i scriu numele cu litera mare "" ar fi o mare onoare)
"Va rugam sa rezistati, in mod deosebit, cand veti plati prima intretinere din 2012, si sa nu le faceti pe plac, adica sa parasiti "pe cale naturala sistemul". Fie ca vremea lamentarilor sa fie ingropata cu 2011, iar 2012 sa fie anul actiunii civice, hotarate, a natiunii romane pentru reintronarea democratiei si distrugerea in fasa a noii dictaturi de tip stalinist!" ( hopa, domnul istoric viseaza ceva ?!?)
Si cum nu se poate dezice de scoala care l-a format lanseaza si un maret indemn in spiritual codului eticii si echitatii socialiste :
"SCMD va lanseaza un apel la constientizare, la actiune hotarata in spiritul legislatiei europene, si in numele drepturilor sacre ale umanitatii. Pe data de 24 ianuarie 2012, SCMD va propune sa materi
Nume: BORDEA (Jan, Tue 24, 2012 / 17:46)
DACA este necesara prezenta mea pt.recrutarea noii armate a romaniei voi veni la bucuresti,sint in severin............0727380253
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu
Lazăr Lădariu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Ioan Roșca, Laurian Stănchescu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Dogaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter