Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

COMUNICAT S.C.M.D. A început destructurarea României. Primele "obiective": biserica, structurile militare si Uniunea Ziaristilor Profesionisti din România (UZPR)

Data publicarii: 07.09.2017 14:15:00

Cu două luni în urmă, S.C.M.D. anunţa că, la conclavul secret al KOMINTERN-iştilor, desfăşurat la Timişoara, în primele zile ale lunii iulie şi prezidat de principalul manipulator (comunist din tată în fiu) al Departamentului de Stat American, în privinţa realităţilor româneşti, s-a decis strategia destructurării PSD şi ALDE şi desfiinţării tuturor sindicatelor şi ONG-urilor independente de Soros, în vederea promovării unui fals Guvern de Uniune Naţională care să patroneze destructurarea României.

 

În acest scop, s-a declanşat, încă de atunci, ofensivă împotriva singurelor structuri româneşti în măsură să opună o rezistenţă eficientă şi organizată: Biserica Naţională (prin Diversiunea Pomohaci, care se rostogoleşte), structurile militare (prin Art. 40 din proiectul Legii salarizării unitare, scăderea în bătaie de joc a coeficientilor de salarizare la militari şi războiul de imagine şi psihologic, declanşat împotriva rezervistilor) şi, mai nou, UNIUNEA ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA, prin puciul împotriva preşedintelui legitim.

 

În ceea ce ne priveşte pe noi, rezerviştii, la solicitarea S.C.M.D., conducerea PSD a intervenit atunci impunând renunţarea la Art. 40 din Legea salarizării. A fost ultima acţiune independentă a lui Liviu Dragnea. Doborâtoarea Guvernului Grindeanu a intervenit şi, de atunci, împotriva întregii conduceri a partidului, Liviu Dragnea o susţine. Rememoraţi recentele imagini cu un Dragnea însingurat, comentând poticnit şi speriat demisia ministrului Apărării, sub ochiul vigilent al Vasileascăi. A nu se înţelege că LOV ar fi noua Dalila care i-ar fi tăiat Samson-ului autohton, nu pletele, că n-are, ci mustaţa. Ea este doar cureaua de transmisie între adevăraţii decidenţi din România, care au speriat-o arătându-i cătuşele, pentru a o putea folosi eficient, şi câştigătorii alegerilor. Slabe speranţe ca Dragnea să-şi regăsească în final curajul şi să facă ce-a făcut Samson!

Acestea sunt împrejurările în care a fost numit ministru al Apărării Naţionale, spaima SRI-ului, senatorul Adrian ŢUŢUIANU.

 

De ce trebuia demis ministrul Apărării?

 

Pentru că, abia numit, a făcut ceea ce nu a făcut niciun ministru. A vrut să afle  adevărul despre mafia penală băsistă, care încă trage sforile în M.Ap.N. şi a chemat, şi dintre activi, şi dintre rezervişti, persoanele în măsură să i-l spună. A aflat despre bătaia de joc la adresa militarilor şi poliţiştilor, prin poziţionarea lor în Legea salarizării unice, despre pericolul pentru ţară a Art. 11 din această lege, despre supremaţia mafiei financiar-juridice, strâns legată de forţele politice antinaţionale prin Departamentul de Relaţii cu Parlamentul, despre falsurile comise în 2011 cu ocazia OUG 1, despre boicotarea sistematică a Proiectului, apoi a Legii pensiilor militare de stat, de către vinovaţi, despre situaţia reală a militarilor angajaţi din Armată, SRI şi Interne şi multe altele. A aflat şi a promis măsuri, inclusiv avizul pentru Guvern pe raportul comun al comisiilor parlamentare întrunite pe OUG 57/2015, pentru ca Art. 40, care a distrus Legea 223/2015, să poată fi respins prin vot în Camera Deputaţilor. Am fost de faţă!

 

A încercat ruperea legăturilor juriştilor militari cu politicul, prin restructurarea departamentului menţionat şi înfiinţarea unei Direcţii juridice separate. A deschis, în şedinţele de Guvern, problema discriminării salariale a militarilor şi s-a împotrivit Ordonanţei 59/2017, ca anticonstituţională şi anti-NATO. Avea tot dreptul să o facă pentru că, de la 1 ianuarie 2016, ministrul Muncii nu mai are nicio competenţă în ceea ce priveşte salariile şi pensiile militarilor şi poliţiştilor, singurul în măsură să iniţieze ordonanţe şi să propună măsuri în acest sens fiind coordonatorul sistemului, ministrul Apărării.

 

Tudose i-a închis gură la fiecare şedinţa, atât el cât şi Dragnea fiind manipulaţi de numita LOV. Ar fi interesant de ştiut dacă, în particular, Olguţa îi numeşte şi pe ei, ca pe Grindeanu. Consecinţele se văd! S-a produs, timp de două luni, cea mai mare hemoragie din sistemul militar, mii de cadre din Armata, Interne şi Servicii, fiind stimulate să treacă în rezervă, astfel ca flancul sudic al NATO să rămână cu chiloţii în vine, taman în ziua în care Armata Roşie desfăşoară cele mai mari manevre din istorie.

 

Pentru că Adrian Ţuţuianu şi-a luat rolul în serios, simţindu-se sprijinit atât de protestele rezervistilor, cât şi ale activilor, trebuia demis înainte ca Marele Licurici, care, în urma acţiunilor S.C.M.D., a început déjà să pună întrebări,  să-i consolideze poziţia în urma preconizatei vizite la Washington. Este greu chiar şi pentru un american să nu sesizeze că destructurarea Armatei, Poliţiei şi Serviciilor române, seamănă al dracului de tare cu ceea ce a făcut Stalin în Rusia, după proclamarea Victoriei Definitive a Socialismului, în perioada 1936-1939. Cu alte cuvinte, în România atâtor speranţe de câştiguri financiare şi supremaţie militară pentru Donald Trump, cineva se pregăteşte să intre aă în brânză, aşa cum au intrat nemţii în Rusia lui Stalin. 

 

O diversiune stalinistă de doi bani - inexistentul Komunicat!

 

Diversiunea prin care a fost înlăturat Adrian Ţuţuianu a fost încropită, în pripă, pentru a nu se rata oportunitatea momentului (ministrul Apărării era descoperit, întreg staff-ul Serviciului de informaţii al Armatei fiind plecat în străinătate, pentru a pregăti istorica vizită a ministrului Apărării).

 

Un jurnalist a primit, nu se ştie de unde, un comunicat prin care se anunţa că Armata nu are bani pentru a plăti salariile pe luna septembrie. Văzând pleaşca, omul i-a dat drumul la Antena 3. S-a constatat însă că, de respectivul comunicat, nici ministrul, nici alţii îndreptăţiţi nu ştiau nimic, şi nici pe site-urile Ministerului Apărării nu apărea. Nimeni nu l-a văzut, nimeni nu l-a citit, fiind exclusiv opera mafiei penale kaki dar…şi-a făcut efectul. Degeaba a declarat Adrian Ţuţuianu că nu ştie de niciun comunicat, că nu sunt probleme financiare, că sunt bani pentru achiziţii, salarii şi pensii, că mecanismul de manipulare media a intrat în acţiune şi, cu sula-n coaste băgată de Olguţa, Dragnea şi Tudose i-au decis demisia de onoare. Concomitent, a început ofensivă împotriva staff-ului Serviciului de Informaţii al Armatei, care încă stă cu degetul în gură, siderat de amploarea trădării, în faţă calului de bronz a lui Washington.

 

Poate şi bunul Dumnezeu să declare că Armata nu duce lipsa de bani, că fătucile televiziunilor care „ştiu totul”, rotunjesc guriţa şi dau drumul la prostii ţintite de genul: Armata este în criză de bani din cauza pensiilor speciale, care s-au înmulţit în ultimele două luni. Aşadar, ofensiva se mută, profesionist, împotriva victimelor, adică a rezervistilor din Armată, Interne, Servicii.

 

Şi pentru că nu se găseşte niciun purtător de cuvânt al structurilor militare active să pună punctul pe “i”, îmi asum acest rol ca istoric, transmiţând celor care îşi bat joc de noi, românii, de peste 75 de ani, din tată în fiu, ce le-a transmis la scară avionului, Johnny Răducanu jigodiilor comuniste care îl acuzau de colaboraţionism – “Hai sictir”!

 

Ce este de făcut?

 

Ce este de făcut, în condiţiile în care este limpede că, loviţi în mod nemeritat şi mişeleşte de cei ce vor distrugerea României, loviţi tocmai de foştii noştri aliaţi, via Olguţa Vasilescu, noi, rezerviştii, vom fi călcaţi în picioare fără drept de apel? Pentru că, declanşat pentru a două oară în România, experimentul distrugerii structurilor militare ca premisă a distrugerii statului, se preconizează a reuşi, indiferent de mijloacele folosite. În condiţiile în care avem, prin şantaj şi manipulare împotriva noastră, de data această, întreagă reprezentare politică şi întreaga media şi speranţe nu avem decât într-o intervenţie conştientă şi fermă a partenerului strategic, nu ne rămâne decât să procedăm conform Statutului de integrare şi să rezistăm pentru a-i obliga pe aliaţi să intervină.

 

S.C.M.D. vă transmite, aşadar, stimaţi camarazi, să adoptaţi o atitudine de maximă prudenţă, să respingeţi toate provocările la acţiuni, aparent spontane, toate îndemnurile isterice, pentru că asta se doreşte, şi să ne pregătim pentru o rezistenţă legală şi profesionistă. Comitetul Director al S.C.M.D. se va întruni peste câteva zile, va analiză toate datele ştiute şi mai puţin ştiute, spuse şi nespuse, şi va adopta un program de acţiune cu sorţi de izbândă. Acesta va fi comunicat tuturor aliaţilor noştri, militari şi civili (care aşteaptă, săracii, degeaba, măriri de pensii şi salarii), pentru că miza este, de data aceasta, nu interesul nostru personal, de grup socio-economic, profesional sau categorie de vârstă, ci însăşi existanța României ca Ţară!

 

Honor et patria! Vae victis!

Preşedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 

Afisari: 4431
Autor: Col. (r) Dr. Mircea Dogaru
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt comentarii.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu
Lazăr Lădariu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Ioan Roșca, Laurian Stănchescu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Dogaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter