Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

SUA, încoltită în Siria de rusi si chinezi

Data publicarii: 07.10.2015 10:07:00

 

Rusia a câștigat deja un punct de sprijin militar ferm în Orientul Mijlociu. China, ca parte a coaliției BRICS, va trimite 250 de mii de sodați din forțele speciale , în sprijinul efortului depus de Rusia în Siria, în lupta sa cu gruparea terorista ISIS. Scopul real al acestor mișcări este conceput pentru ca Rusia și China să preia controlul în Orientul Mijlociu. Aceste evenimente nu ar trebui să fie o surpriză, atat China cât și Rusia, în ultimii trei ani, și-au anunțat în mod deschis ostilitatea față de Statele Unite. Cât de seriosi sunt chinezii și rușii in dorinta de a sta in fata imperialismului Statele Unite ale Americii?

 

Cel mai rău coșmar al Americii: un parteneriat militar între Rusia și China

 

Având în vedere că atât președintele chinez Hu cat și generalul-maior Zhang Zhaozhong au amenințat Statele Unite, cu război nuclear în cazul în care invadeaza Iranul, avizul prudent spune că acest lucru este cea mai nouă versiune a „Axei Liniei Răului ” trasa in nisip. În timp ce multi ochi sunt atintiti pe Ucraina, premiul real și cheia de la solvabilitatea BRICS-ului este Iranul și disponibilitatea sa de a accepta aur pentru plățile in petrol. Protejarea Siriei este prima linie de apărare, pentru că toate drumurile de invadare a Iranului și de a pune punct petrodolarului trec prin Siria.

 

Și cel mai rău coșmar al Americii, un parteneriat militar in Orientul Mijlociu între Rusia și China, a devenit realitate. Într-un scenariu foarte posibil, Al-Masdar Al-‘Arabi (AKA), sursa araba, a raportat că o navă de război chinezeasca a trecut recent prin Canalul de Suez acum trei zile și este condusa spre Siria pentru a-i ajuta pe ruși in lupta militară împotriva ISIS. Sursa de știri se referă la ISIS ca fiind „aliatii SUA, care încearcă să răstoarne guvernul al-Assad”.

 

Aceasta stire vine chiar in momentul in care personalul militar rus a ajuns la orasul-port sirian Tartous. Aceasta desfasurare se poate dovedi catastrofala, având în vedere faptul că SUA recunoaște ca si ea are Forțele Speciale plasate in Siria, iar prezența armatei chineze in Siria, oferă o perspectivă sumbră siutatiei. Structura fundamentală, care va cuprinde elemente necesare unui al treilea război mondial, este aproape creata. Siria pare a fi punctul de unde va porni al treilea război mondial, urmat de o invazie a Rusiei asupra statelor baltice. Unii au sugerat că rușii au împrumutat din strategia militară a SUA și au început să construiască o coaliție de forțe în Siria. Cu alte cuvinte, Rusia nu va fi singura in confruntarea cu ISIS. Aceast plan este similar cu cel al SUA de formare a unei „coaliții” de forțe.

 

Germania, Franța și Italia se gândesc sa părăseasca NATO

 

Germania si-a anuntat sprijinul pentru actiunea lui Putin de a pune piciorul în Siria, în lupta impotriva ISIS-ului creat de CIA. Germania este aproape sa paraseasca NATO. Statele Unite a răspuns cu livrarea celor mai moderne arme nucleare catre Germania, eveniment petrecut săptămâna trecută. Dacă NATO sta sa se destrame, SUA are o fereastră foarte îngusta pentru a lansa un atac asupra Rusiei, cu sopul de a contracara mișcările din Siria, amenințarea tot mai mare a statelor baltice și posibilul parteneriat cu Germania, care servește la subinarea NATO.

 

Transportul de rachete nucleare în Germania, din această săptămână, nu face decat sa creasca posibilitatea ca războiul sa inceapa mult mai devreme decat ne asteptam. Eventuala dezertare a Germaniei, Franței și Italiei este ușor de prezis.

Pentru oricine care posedă un IQ peste medie, această este foaia de parcurs in vederea distrugerii NATO. Aliații cheie NATO pot fi ținuți ostatici de către Putin, prin șantaj energetic. Dacă NATO vroia sa supraviețuiasca, trebuia sa atace Rusia primăvară trecută, dar cred că această sansa a navigat cu o incarcatura militara ruseasca în Siria, împreună cu sprijinul Chinei.

 

Concluzia

 

Imaginati-vă ca vă deschideti agenda de telefon și toți prietenii și partenerii de afaceri au dispărut. Aceasta este ceea ce se întâmplă în Statele Unite ale Americii chiar acum. Următorul scenariu pare acum probabil. Rusia și forțele chineze în cele din urmă se vor confrunta cu forțele speciale americane care opereaza in Siria.

 

Sursă: Expunere.com

 

Afisari: 5489
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: mihai cretu (Mar, Sun 20, 2016 / 19:12)
Alianta Rusia - China si tendinta de dezertare a unor tari europene din N.A.T.O. , odata cu expansionismul rus , sunt de natura sa ne ingrijoreze tot mai tare pe noi ca romani ! Cresterea capacitatii de aparare a tarii, cu armament sofdisticat , ar trebui sa fie un obiectiv prioritar pentru tara noastra ! Romania are ocazia sa ramana singura in fata unor agresori asa cum s-a intamplat deseori de-a lungul veacurilor !
Nume: Istrate Mircea (Dec, Sat 09, 2017 / 09:32)
N-am vazut nici un comentariu la noi pe posturile tv sau pe Google in legatura cu discursul lui Putin de la Clubul Vandai din Soci din 2014. Pe cine deranjeaza ??? Neluat in seama nu e de mirere
aliamna dintre Rusia si china.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu
Lazăr Lădariu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Ioan Roșca, Laurian Stănchescu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Dogaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter