Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

KLAUS IOHANNIS, LA UN AN DE MANDAT ÎMPOTRIVA ROMÂNILOR

Data publicarii: 18.12.2015 21:32:00

 

A incalcat Constitutia acceptand relocarile fortate, a fost lobbistul bancilor si al multinationalelor straine, omul ONG-urilor lui SOROS, dusmanul Zilei Nationale si al Republicii Moldova

 

1. Abia ajuns presedinte, Klaus Iohannis i-a sustinut din rasputeri pe austriecii de la Schweighofer si a retrimis in Parlament Legea Codului Silvic. Motivul? Klaus Iohannis nu a fost de acord cu stabilirea unei limite pentru marii exploatatori de lemn in Romania, adica pentru austriecii de la Schweighofer care, asa cum stiti, "taie tot ce prind" prin padurile romanesti. În forma actuală a noii legi, austriecii nu pot deţine mai mult de 30% din lemnul exploatat. Desi a trimis legea inapoi, totusi Parlamentul, pe care Iohannis il injura atat de mult, s-a dovedit in acest caz mai onest decat Klaus Iohannis si a pastrat limita de 30%, nepermitandu-le austriecilor sa se-ntinda si mai mult. Oricum, si 30% monopol pe exploatarea lemnului taiat din padurile romanesti e foarte mult. Nu peste multa vreme vom ramane si fara paduri.

 

2. Klaus Iohannis s-a opus declararii prin Lege a lui Avram Iancu Erou National (inițiată de Laurian Stănchescu), justificand ca legea "ar trebui sa fie generala", asta desi Ziua Nationala a Romaniei e UNA si numai UNA, ca si Avram Iancu si ca si Mihai Eminescu. Ca a fost un pretext s-a vazut pe urma. De atunci nu s-a mai facut nici o lege "generala" despre Eroii Neamului si nici "cea speciala" despre Avram Iancu nu a mai fost pusă în discutie.

 

3. Klaus Iohannis a promulgat Legea Antilegionara, lege care nu condamna crimele comuniste mult mai numeroase (facand deci discriminari intre crime, intre criminali si, prin urmare, si intre victimele acestora). Totodata, legea nu face distinctie intre adevaratii criminali si oamenii de mare cultura ai Romaniei ca: Eliade, Tutea, Cioran, Noica, Blaga... care nu au facut nici o crima, desi au fost in tineretea lor membri sau simpatizanti legionari.

 

4. Klaus Iohannis s-a declarat favorabil unui nou acord cu FMI-ul desi, de 26 de ani, aceste acorduri au fost acorduri prin care Romania a fost devalizata de Resursele si de Industria ei, in timp ce populatia Romaniei a fost adusa la sapa de lemn, in urma unui sir nesfarsit de masuri de austeritate impuse cetatenilor Romaniei, prin aceste acorduri cu FMI.

 

 

5. Klaus Iohannis a ascuns poporului roman, in mod intentionat, faptul ca in luna iunie a acceptat relocarile fortate propuse de Germania. Klaus Iohannis a facut acest lucru incalcand Articolul 3 (4) din Constitutia Romaniei.

 

6. Pus sub presiune de opinia publica, Klaus Iohannis a recunoscut ca a acceptat relocarile fortate si cotele obligatorii, dar a spus ca nu va accepta nici un imigrant in plus fata de cei 1851 pe care inițial ii acceptase fără sa spună nimanui. Peste cateva zile a revenit de la Summit-ul UE si a spus ca a acceptat in jur de 7.000, deci cuvântul sau, dat în fata unei națiuni întregi, nu a făcut două parale. Votul JAI nu poate fi invocat în nici un fel, căci Constituția României, la Articolul 20 aliniatul 2, prevede clar ca orice tratat internațional care o încalcă este inaplicabil.

 

7. Klaus Iohannis NU a intervenit in nici un fel in fata abuzului facut de justititie in cazul Rarinca. A inchis ochii si s-a facut ca ploua. Practic, el nu si-a exercitat functia de mediator intre puterile statului si cetateni, asa cum ii cere Constitutia la articolul 80 aliniatul 2, si nu s-a opus abuzurilor facute de stat impotriva cetatenilor.

 

8. Klaus Iohannis a oprit imprumutul pe care Romania il aprobase sa-l dea Republicii Moldova. Un imprumut de 150 de milioane de euro care, la nivelul unei tari, era o nimica toata. Republica Moldova se afla intr-o situatie economica disperata. Fratii, surorile si parintii ti-i ajuti intotdeauna neconditionat. Klaus Iohannis a aratat ca el "nu e frate cu moldovenii de peste Prut", romani ca si noi, urmand mai degraba indicatiile lui Merkel.

 

9. Pe plan personal, Klaus Iohannis a fost declarat in Justitie ca fiind, impreuna cu sotia lui, "cumparatori de rea credinta". Justitia Romana, prin Curtea de apel Brasov, a dat o hotarare definitiva prin care i-a declarat pe sotii Iohannis ca fiind cumparatori de rea credinta ai unui imobil. Inchiriind altora acest imobil pe o durata de mai multi ani, sotii Iohannis au castigat in mod necinstit peste 300.000 de euro. Desi hotararea este definitiva, Klaus Iohannis a declarat ca vrea sa o atace pe cale extraordinara. Klaus Iohannis a oferit astfel intregii tari un foarte prost exemplu de cinste si probitate morala si a aratat ca e dispus sa intre in posesia unor imobile si sa castige bani chiar si in conditii dubioase si obscure.

 

10. Klaus Iohannis, impreuna cu toti membri CSAT-ului, au luat in CSAT decizia de acceptare si de organizare pe teritoriul Romaniei a Relocarilor Fortate de populatii straine. Decizia luata este ilegala, incalcand Articolul 3 (4) din Constitutia Romaniei

 

11. Klaus Iohannis a negociat pe ascuns redeventele mici, fara a-si informa poporul despre aceste discutii. El i-a primit in mai multe randuri pe reprezentantii Exxon si OMV, cu care a discutat in secret despre redevente. A avut si discutii separate doar cu cei de la OMV. Singurul cu care nu s-a consultat niciodata a fost poporul roman, poporul roman care l-a pus in functie. Klaus Iohannis nu are nici o atribuție legala și constituțională de a fixa și negocia redevențe. Deci, prin discuțiile pe care le-a antamat în funcția oficiala pe care o are, si-a depășit atribuțiile și a făcut un abuz în serviciu.

 

12. Klaus Iohannis s-a prefacut ca negociaza indelung numirea unui nou prim-ministru, desi numele acestuia fusese anuntat de Rares Bogdan, bun prieten cu seful SRI, Hellvig, cu mai mult de o luna inainte. Klaus Iohannis s-a prefacut ca negociaza indelung numirea unui nou prim-ministru, desi ziarele din Bruxelles il dadeau ca sigur pe Ciolos, a doua zi dupa demisia lui Ponta. Ceea ce este insa si mai grav, este ca Klaus Iohannis s-a prefacut ca negociaza cu "societatea civilă romaneasca", in timp ce a adus la Cotroceni, pentru asa-zisele negocieri, "ONG-urile lui Soros" pe post de "societate civila". De altfel, in prezent, fosti si actuali activisti din ONG-urile lui Soros au ajuns sa ocupe functii cheie atat in conducerea Serviciilor Secrete, cat si la Presedintie, la Guvern si in Justitie. S-a infiintat chiar si un minister pentru "Dialogul cu aceste ONG-uri", minister numit in mod fals al "Dialogului cu Societatea Civila". S-a vazut cum a „dialogat” Presedintia si acest nou minister cu oierii sau cu conducatorii auto care platesc sume uriase pentru RCA. Asta in timp ce "Initiativa Romania" si alte „initiative politice” de acelasi tip sunt primite zilnic la Guvern si la Cotroceni.

 

13. Klaus Iohannis a anulat Receptia data an de an de Presedintia Romaniei in Cinstea Zilei Nationale a Romaniei, invocand in mod mincinos tragedia de la Colectiv, desi cu cateva zile inainte ciocnise cu veselie si cu zambetul pana la urechi o cupa de sampanie cu noii membri ai Guvernului "sau".

 

14. Klauss Iohannis a anuntat ca returneaza "Legea darii in plata" facand pe plac Bancilor Straine din Romania si chinuind in continuare sute de mii de romani care, desi si-au pierdut casele, au ramas sclavi pe viata la banci. Cum e posibil ca cineva care a semnat intr-un contract care sunt garanțiile care se executa în caz de neonorare a plăților sa ajunga sa plătească mai mult decât bunurile cu care a garantat contractual? Asemenea abuzuri se pot întâmpla doar în România de azi.

 

15. Klaus Johannis nu si-a îndeplinit funcția de mediator intre instituțiile statului și paturile largi ale populației României, asa cum ii cere Constitutia la articolul 80 aliniatul 2, paturi largi care au fost profund dezavantajate, nedreptatite, furate și chiar jefuite de-a dreptul și în acest an. El nu a intervenit ca mediator in nici una dintre problemele critice, datorita carora oamenii au avut de suferit în acest an. Nici în problema creditelor în franci elvețieni, nici în problema legii vânătorii, care a devenit o lege împotriva oieritului, nici împotriva valorii RCA-ului, care a ajuns la nivele rușinos de mari, nici împotriva firmelor de utilități publice, care au furat direct pe factura sau care au ajuns sa impună preturi rușinos de mari, nici împotriva firmei Volkswagen, firma care, desi a furat si a escrocat, atat statul cat si pe cetatenii romani, doar la noi în tara nu a ajuns sa fie data în judecata. Klaus Johannis a fost mai degrabă un lobbist tăcut care a lucrat în favoarea multinaționalelor si a bancilor, îndeosebi în favoarea multinationalelor si a bancilor germane și austriece așa cum se dovedește a fi și acum, când returnează "Legea dării în plata", deși știe ca făcând asta nenorocește sute de mii de romani.

 

Sursă: Fluierul.ro

 

Afisari: 5297
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt comentarii.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu
Lazăr Lădariu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Ioan Roșca, Laurian Stănchescu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Dogaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter