Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

Întrucât, din motive pe care nu le analizez acum, utilizarea acestui site îmi este blocată (nu mai am acces la modulul de administrare), am deschis o altă platformă, mai bine protejată, pe domeniul certitudinea.com. Site-ul de față, certitudinea.ro, rămâne în continuare funcțional, dar numai ca o arhivă a certitudinea.com. Așadar, postările noi le puteți urmări, de acum, pe site-ul certitudinea.com.
MIRON MANEGA – Ispravnic de concept

Manifestările de stradă au fost deturnate de Klaus Iohannis

Data publicarii: 07.11.2015 22:40:00

 

Vi se pare cumva că oamenii din stradă au cerut ce trebuie? Au cerut cumva naţionalizarea resurselor naturale ale României? Au cerut cumva înapoi pământurile şi pădurile Transilvaniei care au fost cumpărate sau luate cu japca de grofii maghiari? Au cerut cumva Roşia Montană înapoi? Au cerut cumva Roşia Poieni înapoi? Au cerut înapoi toată industria distrusă? Au cerut cumva aurul ţării înapoi? Au cerut cumva patrimoniul Gojdu înapoi? Au cerut înapoi, cumva, datoria imensă a Germaniei către România? Au cerut cumva stoparea extragerii gazelor de şist care distrug casele oamenilor, care ne distruge pânză freatică şi ne otrăveşte apă? Au cerut cumva imunitate pentru declaraţii politice, nu pentru hoţiile făcute?

 

Aţi auzit cumva pe cineva strigând „fără FMI”? Au cerut cumva desfiinţarea Institutului “Elie Wiesel”? Au cerut cumva demisia lui Mugur Isărescu? Au cerut cumva renunţarea la vacinarea obligatorie, care este anticonstituţională, şi împotriva drepturilor omului? Au cerut cumva înapoi drepturile şi libertăţile noastre care ne-au fost luate de SECURITATEA ROMÂNĂ? Au cerut cumva eliminarea acţiunilor de cipare a tuturor documentelor care va duce în final la ciparea oamenilor că pe vite? Au cerut cumva stoparea lucrărilor mega moscheii? Au cerut cumva înapoi terenul în valoare de 10 milioane de euro, dat moca de Ponta tăietorilor de capete pentru megamoschee? Au cerut cumva confiscarea totală şi extinsă a averilor ilicite? Au cerut cumva puşcărie pe viaţă pentru miile de lăcuste care au subminat economia naţională din '89 încoace?. Pentru subminarea economiei naţionale Ceauşescu a fost împuşcat, lăcustele astea trebuie să stea în libertate? Vi s-a părut că au cerut cumva ŢARA ÎNAPOI?

 

Răspunsul la toate aceste întrebări este NU! Au ieşit să ceară ALEGERI ANTICIPATE! Cui foloseşte? Evident, fostei clase politice, lăcustele băsiste. Oamenii nu mai vor nici pe băsişti, nici pe pontisti, nici pe nimeni din cei care au furat de 26 de ani.

 

Tinerii care au ieşit în stradă au fost manipulaţi! De unde atâta furie împotriva bisericii, în condiţiile în care în România avem 13.500 localităţi şi 10.500 de biserici, adică mai avem nevoie de câteva mii ca să avem în fiecare localitate a României măcar câte o biserica ortodoxă? De ce se minte că statul cheltuie 400 milioane euro pentru catedrală, în condiţiile în care statul a contribuit cu o suma infimă, iar aceasta se face din fonduri private, din contribuţiile enoriaşilor care doresc aceasta şi suma nici măcar nu se ridică la atât? Statul are nevoie şi de biserici, şi de spitale, şi de şcoli.

Tinerii care au ieşit în stradă au fost manipulaţi!

 

Cine sunt tinerii care au ieşit la manifestări? Majoritatea au ieşit cu inima deschisă, dar VOCILE au condus şi au manipulat încă din prima zi totul. Din punctul meu de vedere, tot ce se întâmplă acum este o întreagă mascararada. Ceea ce s-a întâmplat în '89 se întâmplă din nou. Oamenii au ieşit în stradă pentru SCHIMBAREA CLASEI POLITICE iar o gaşcă de nenorociţi au confiscat, din nou, revolta oamenilor. Faptul că joi un cetăţean nemulţumit a venit cu o pancartă pe care scria "DEMISIA IOHANNIS" şi acesta a fost bătut de manifestanţi şi i-a fost distrusă pancartă, mă face să cred că revoltă oamenilor a fost confiscată, încă din prima a zi a manifestaiilor, de către o parte a actualei clase politice.

 

De ce Iohanis a primit ONG-urile lui Soros la consultări? De ce se fac consultările cu uşile închise? Pe cine reprezintă aceste fundaţii, ong-uri? Mâine, poimâine pot să-mi fac şi eu o fundaţie, asta nu înseamnă că reprezint pe cineva. De ce nu a fost primit la consultări Cătălin Berenghi, un român adevărat, de-al nostru, din popor? Este prea vocal? Pentru că vrea să nu se mai facă megamoschee pe tărâmul Brâncovenilor? Pentru că a adresat sute de petiţii statului român, prin care şi-a atras numai amenzi şi oprobriul sistemului? Pentru că a montat 500 de cruci pe terenul unde nu se va mai ridica mega-moscheea? Pentru că a pus înapoi, pe Arcul de Triumf, inscripţia „BUDAPESTA”, care amintea faptul că românii au pus opinca pe Parlamentul maghiar şi a eliberat naţiunea maghiară de sub ocupaţia nazistă? Pentru că este naţionalist convins şi nu este afiliat niciunui partid politic? Urmăresc de ceva vreme pe acest tânăr şi nu pot să spun decât că va face multe pentru ţară. Nu-i este frică de nimeni şi este un luptător, sper să facă un nou partid politic. M-am săturat să-i văd pe aceşti escroci în Parlament, îmbrăcaţi la patru ace, care merg acolo doar pentru buzunarul lor, și care sforăie în Parlament, care ascultă doar comanda politică şi nu pleacă urechea la popor. Vreau să văd acolo un ţăran, un ţăran autentic, un român patriot şi naţionalist cum este acest Cătălin Berenghi îmbrăcat în cămașă şi iţari.

 

Sursă: Bestbigdeal.com

  

 

Afisari: 1238
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt comentarii.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter