Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

Un Antiviral Natural Românesc ar putea vindeca bolnavii de COVID-19. Autoritătile nu sunt interesate să-l testeze

Data publicarii: 21.06.2020 07:31:00

 

Pandemia cu noul Coronavirus este terenul unei lupte acerbe pentru obținerea unui tratament eficient împotriva infecției, miza fiind miliardele de dolari profit care pot ieși dintr-o astfel de criză globală.

 

Desigur, marile corporații, cu puterea lor financiară, lobby-ul din presă și politicienii care le deservesc interesele se află în prima linie a acestei curse și își doresc, desigur, un vaccin care să devină obligatoriu, prin lege, pentru populația întregii planete. Este cel mai sigur mod prin care corporațiile își pot securiza profitul pe termen lung; astfel că, având presa, politicul și o parte a lumii medicale la picioare, interesul este ca panica cu privire la Pandemia din aceste zile să fie întreținută cât mai mult, dacă se poate și doi ani.

 

În acest context, vă imaginați că este foarte greu să pătrunzi pe piață cu un produs antiviral autohton, românesc adică, cât ar fi el de eficient, pentru că SISTEMUL are alte interese. Dar oare chiar să fie imposibil?!?

 

Foarte pe scurt, ideea este următoarea: un produs antiviral românesc, natural, care se numește „ELLE OIL’S dvb”, cu proprietăți excelente antibacteriene și antivirale, confirmate medical, cu analizele de specialitate la zi, obținute luna trecută de la Instituțiile medicale abilitate din România. Un produs care (spune producătorul) a fost folosit eficient pentru un bolnav spitalizat cu Covid-19 (acum sănătos tun) și pentru contacții săi apropiați. Este disponibil, legal, pentru public, dar nicio autoritate medicală contactată de producător nu este interesată să îi verifice eficiența, într-un cadru controlat, pentru Covid-19, pentru a putea fi recomandat ulterior la scară largă spre binele populației.

 

Cam așa se petrec lucrurile în România, o țară care stă mai mereu în genunchi în fața intereselor financiare străine, prin nedemnii săi conducători.

 

Totuși, nu vom lăsa lucrurile așa! În viitorul foarte apropiat, vă voi prezenta un interviu video cu producătorul antiviralului, cu cei care l-au folosit pentru propria sănătate (inclusiv bolnavul de Covid-19 și contacții săi) și în care vom vorbi, de asemenea, despre rezistența sistemului medical românesc la orice vine din altă parte decât BIG PHARMA!

 

Sursă: daniel-roxin.ro

Afisari: 18020
Autor: Daniel Roxin
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: iulian Hornet (Jun, Sun 21, 2020 / 11:00)
SC Shamanic Apothecary SRL
a finalizat testele pentru produsul sau "ELLE OIL'S dvb"

ELLE OIL'S dvb este confirmat, soluția dezinfectanta ELLE OIL'S dvb este indicată în tratamentul adjuvant al afecțiunilor sistemului respirator superior, inclusiv: nas, sinusuri, rinofaringe, rinită, infecția cu Stafilococ (Staphylococcus aureus) în nas și Candida orofaringiana (Candida albicans), atât în faze acute, cât și cronice, ante și post-virală sau provocată de poluanții mediului înconjurător; sindroame de gripă sau răceală; stare congestivă în sistemul respirator superior (sinuzita, disfagie, laringită și faringită, afonie, tuse), depisteaza si vindeca instantaneu cei mai puternici virusi si bacterii. Testele efectuate pe subiecti infectati sunt un miracol, rezultatele de depistare sunt imediate - 2 secunde, iar vindecarea 2-4 secunde.

Departamentul de Analize Fizico-Chimice si Controlul Calitatii al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutica "" I.C.C.F Bucuresti din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii a emis Certificatul de Analiza Nr 1/11.05.2020 si Studiul Microbiologic (Raport de Testare 11/2020) care atesta calitatea si eficienta produsului ELLE OIL'S dvb in igiena cailor respiratorii (nas, sinusuri, rinofaringe..) cat si in stari congestive ale acestora (testari microbiologice "" activitate microbiana), comanda 672/27.04.2020.

Analiza Fizico-Chimica s-a efectuat in conformitate cu prevederile Ph Eur. 9.0 monografia "ESSENTIAL OILS"
Flacoanele contin 1,4ml, costa 60 lei cu TVA si transport in Romania inclus.
Se pot cumpara direct de pe site: elleoils.com - relatii Tel. 0722661423 sau 0745050050,
Nume: Ecaterina (Jul, Wed 22, 2020 / 21:38)
E bine sa ai in casă acest produs preventiv?

Am pe mama mea are 86 ani si mereu e răcită si tuseste aproape tot timpul ,răcește la plămâni a fost internata in luna februarie anul acesta si mi s-a spus ca are un alt virus care se poate trata numai la spitalul de plămâni, e bun acest preparat pentru ea ,are momente cand nu poate respira,acest preparat e bun pentru ea?
Nume: Ecaterina (Jul, Wed 22, 2020 / 21:38)
E bine sa ai in casă acest produs preventiv?

Am pe mama mea are 86 ani si mereu e răcită si tuseste aproape tot timpul ,răcește la plămâni a fost internata in luna februarie anul acesta si mi s-a spus ca are un alt virus care se poate trata numai la spitalul de plămâni, e bun acest preparat pentru ea ,are momente cand nu poate respira,acest preparat e bun pentru ea?
Nume: Preda Gheorghe (Jul, Thu 30, 2020 / 18:55)
doresc sa cumpar doua flacoane.Duminica pe data de26.07.2020 am lansat comanda ptr doua flacoane mi sa spu ca marti primesc coletul,nu am primit nimic pana acum 30.07.2020.
Nume: Laurentia (Sep, Tue 15, 2020 / 07:41)
Am cumparat cu incredere produsul si sper sa aiba efectele dorite, conform informațiilor dvs.Insa, va Va rog sa stergeti de pe site ca pretul este DE 60 LEI CU TRANSPORTUL INCLUS, NU ESTE ASA! transportul m-a costat destul de scump, 21 lei.. D3ci este in total suma de 81 lei! Asa sa scrieti sau reveniti la promisiunea facuta.
Nume: HOCHER Olimpia (Jan, Sun 31, 2021 / 23:51)
Doresc și eu o sticluță de ELLE OILS
Nume: HOCHER Olimpia (Jan, Sun 31, 2021 / 23:52)
Doresc și eu o sticluță de ELLE OILS
Nume: Kraus Roberta (Mar, Thu 18, 2021 / 14:34)
Doresc sa achizitionez ELLE OIL'S dvb. Nu reusesc sa introduc codul de siguranta.
Nume: gheorghe (Apr, Thu 15, 2021 / 10:49)
O singură mostră din produsul respectiv a fost analizată la noi, fizico-chimic și farmacologic.
Analiza fizico-chimica s-a efectuat, într-adevăr in conformitate cu prevederile Ph Eur. 9.0 monografia "ESSENTIAL OILS" și a identificat prezența uleiurilor esențiale.
Studiul Microbiologic (Raport de Testare 11/2020) cuprinde rezultatele obtinute in urma expunerii la proba de testat
- a 2 tulpini microbiene de colectie, Escherichia Coli (ATCC8739), Staphylococcus aureus (ATCC 6538)
- si a unei tulpini fungice Candida albicans (ATCC 10231),
conform unor proceduri standard recunoscute internațional.

Rezultatele au fost transmise solicitantului testarii prin Raportul de testare 11/2020 – in care au fost estimate efectul antimicrobian si antifungic.

Nu ne-am propus și nu aveam cum determina efectul antiviral (se știe acum de toată lumea că virusurile nu sunt nici microbi, nici fungi-ciuperci microscopice), institutul neavând nici capacitatea, nici specificul determinării unei astfel de activități.
De aceea, raportul nu contine informatii despre efectul antiviral.

Pe baza rezultatelor noastre, am comunicat reprezentantei producătorului că produsul poate fi recomandat și promovat ca produs cosmetic de igienă, aplicat extern, pe piele.

Pentru igiena căilor respiratorii, va trebui aplicat la baza nasului, pentru aspirarea vaporilor degajați.

Afirmațiile privind eficiența acțiunii produsului Elle Oil's DVB aparțin exclusiv producătorului.

Cu considerație,
INCDCF-ICCF București
Nume: Costache Jeny (May, Mon 17, 2021 / 19:20)
Eu am o sinuzitarebela cu dureri mari, apoi dacă e bun pentru covid, sa iau preventiv, se spune ca vine al lv Lea val sa iau preventiv
Nume: Dulău Marius (Oct, Wed 13, 2021 / 15:19)
As dori și eu 2 sticluțe de Elle Oils
Nume: liviu nitescu (May, Mon 09, 2022 / 13:33)
Doresc o comanda pentru 3 flacoane
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu
Lazăr Lădariu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Ioan Roșca, Laurian Stănchescu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Dogaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter