Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

"TREZESTE-TE, GHEORGHE, TREZESTE-TE, IOANE!". Cu Ioan Rosca despre bilantul dezastrelor ireparabile

Data publicarii: 19.04.2019 08:11:00

Emisiunea ''TREZEȘTE-TE, GHEORGHE, TREZEȘTE-TE, IOANE!'' din 18.04.2019 de la 6 TV, realizată și moderată de Miron Manega. Tema emisiunii este „Bilanțul dezastrelor ireparabile” și îl are ca invitat pe cercetătorul interdisciplinar IOAN ROȘCA, un vechi prieten al emisiunii și unul dintre cei mai redutabili analiști găzduiți de revista CERTITUDINEA. Ioan Roșca a fost, de asemenea, unul dintre colaboratorii apropiați ai lui CONSTANTIN COJOCARU în realizarea proiectului legislativ cetățenesc intitulat CONSTITUȚIA CETĂȚENILOR.

Emisiunea este, de fapt, „spovedania unui învins”, făcând o trecere în revistă a tuturor eșecurilor (16 la număr), „realizate” de Ioan Roșca în ultimii 15 ani, din poziția de specialist în interdisciplinaritate. Acest bilanț al eșecurilor unor proiecte puse în slujba țării sale demonstrează, în perspectiva invitatului, că redresarea pe orice plan a României este IMPOSIBILĂ.

Emisiunea a fost cenzurată, ilustrând astfel ceea ce spune Ioan Roșca chiar în emisiune, anume că nici libertatea de exprimare nu este posibilă, deși e „garantată” de Constituție. Imposibilitate susținută și întreținută de complicitatea prin LAȘITATE generalizată, individual și în masă. Au fost eliminate, de exemplu, referirile la președintele României, în contextul unor complicități impardonabile la jaful generalizat...

Deviza emisiunii „TREZEȘTE-TE, GHEORGHE, TREZEȘTE-TE, IOANE!” este: „Ca să fii român, trebuie să poți” (Grigore Vieru). Invitat special, permanent și tutelar: Dl. Mihai Eminescu.

 

Afisari: 2188
Autor: Miron Manega
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: ION Bugan (Apr, Fri 19, 2019 / 13:43)
Salutari din Michigan , va dores multa sanatate si potere de lupta ,
Am impress ca romania nu mai e anoastra !
Nume: Leon Nica (Apr, Sat 20, 2019 / 18:19)
Deviza e total greşită!
Nume: Leon Nica (Apr, Sat 20, 2019 / 18:33)
Este, practic, imposibil să se trezească prostimea, care trage mereu numai la rău!
Apoi, despre "terenurile româneşti" şi aşa-zisa constituţie - act care e nul de drept, aşa cum e toată aşa-zisă legislaţie din România, nu au putut fi "vîndute" de criminalii comunişti, atît de dragi prostanilor din această blestemată ţară, masiv votaţi - fără drept - de cei ce erau aidoma lor, la 20 mai 1990!
Nume: Leon Nica (Apr, Sat 20, 2019 / 18:48)
De ce vă bateţi capul că ceva inexistent, aşa cum e şi această pretinsă societate civică? Chiar nu aţi aflat care le este originea etnică a prostanilor ce se dau a fi membri în această făcătură aniromânească, ce urăsc, cu furie, dreptatea şi adevărul?
Apoi, chiar nu aţi aflat care este originea etnică a penalilor Laura Codruţa Kovesi şi Augustin Lazăr?
De ce afirmaţi prostii, pe post, despre aşa-zisul Minister Public, instituţie care, în realitate, nu există, de drept, aşa cum nu există, de drept, nici aşa-zisul stat român şi nici instituţiile fundamentale, printre care parlamentul, funcţia Preşedintele României, guvernul, ministerele, parchetele, instanţele de judecată şi mult trîmbiţata "justiţie", curtea constituţională, banca naţională etc.
Aşa fiind, nu există, deci, de drept, nici chiar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, motiv pentru care o instituţie inexistentă, de drept, prin ne înfiinţare, nu poate să acorde, de drept, nici audienţe, asta e cumplita şi crunta realitate românească, pe care prostalăii ce se cred români nu au cum să o înţeleagă, fiind mult prea fuduli din fire!
Trăiască prostimea fudulă, din rîndul căreia fac parte Gheorghe şi Ion!
Nume: Leon Nica (Apr, Sat 20, 2019 / 20:01)
Domnule Roşca, se pare că aţi uitat discuţiile pe care le-am avut, motiv pentru care acum aţi ajuns la amăgire!
Dacă m-aţi fi ascultat şi dacă m-aţi fi înţeles atunci, poate nu aţi fi ajuns la un astfel de deznodământ!
Nume: petru borodi (Apr, Sat 20, 2019 / 21:19)
Dragul meu domn și Frate Ioan Roșca, mă bucur a vă transmite considerațiile și respectul meu și a vă îmbrîțișa cu sufletul !!
Încă trăiesc cu voia lui Dumnezeu și tare mă gândesc că voi da de furcă la muli dintre cei care jefuiesc trădător Neamul nostru Român !!
Știu și am âîcrederea că nu peste mult timp ă să ne înâlnim !!
Doamne ajută !!!
Nume: AH (Apr, Wed 24, 2019 / 13:45)
Mai mult decât lucidă , mai mult decât sinistră , și mai mult decât voluptoasa viziune asupra realității implacabile în fața căreia , ingenuchiati și perplecși , suntem deja condamnați , atât cei încă de amăgit cât și cei uzați și azi , de neamăgit , acestora din urmă , ramanandu le de mestecat doar cenușa infernului inferior.
Nume: Petrache Boboc (Apr, Thu 25, 2019 / 09:41)
Felicitări domnului prof Ioan Roșca pentru implicarea fermă și pentru căutarea de soluții: Constituția Cetățenilor-a democrației reale să înlocuiască constituția fesenistă-a dictaturii impostorilor, a trădătorilor și a jecmănitorilor.
Nume: Andrei Victor (Apr, Thu 25, 2019 / 11:54)
Buna ziua domnule Manega,

Am incercat sa iau legatura cu dumneavoastra sau cu cineva din redactie, subiectul fiind revista Certitudinea. Nu am primit niciun raspuns, ma gandesc ca poate nu ati vazut mesajele mele.

Astept un raspuns.

Cu stima,
Victor Andrei
Nume: 4Kan (May, Wed 01, 2019 / 01:00)
exista vreo sansa ptr aflarea adevarului odata cu redeschiderea Dosarului Revolutiei ???
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu
Lazăr Lădariu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Ioan Roșca, Laurian Stănchescu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Dogaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter