Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

''TREZESTE-TE, GHEORGHE, TREZESTE-TE, IOANE!''. Genocidul comunist continuă!

Data publicarii: 02.02.2018 08:58:00

 

Emisiunea „TREZEȘTE-TE, GHEORGHE, TREZEȘTE-TE, IOANE!” din 1 februarie 2018, de la 6 Tv, realizată și moderată de Miron Manega. Invitatul emisiunii este  Ioan Roșca, inginer, matematician, doctor în Științe Educaționale (Canada), cercetător interdisciplinar. Tema ediției este „Procesul genocidului comunist”. Este adusă în prim plan o parte total necunoscută a evenimentelor din Piața Universității și a Mineriadei din 1990, pe care invitatul le consideră (și o și demomnstrează) forme de manifestare ale unuia și aceluiași fenomen pe care el îl numește FESENIADA. Ioan Roșca demonstrează, printre altele, cu o precizie și o bogăție de probe nemaiîntâlnite până acum, următoarele teze:

1. În simulacrul de proces al comunismului, noii stăpâni ai României au deturnat sensul și direcția acestui proces de la adevărații călăi (staliniștii din perioada 1945-1964), la vinovații secundari - comuniștii ceaușiști

2. Ceaușescu a fost înlăturat de vechea gardă comunistă (Brucan, Iliescu, Bârlădeanu etc.), direct sau prin urmașii lor, iar procesul comunismului e controlat de marii călăi comuniști sau de urmașii lor. „Ne îndoim că s-ar fi tolerat prezența fiului unui activist nazist în Comisia pentru studiul Holocaustului - spune Ioan Roșca. Ei, bine, la noi, conducerea Comisiilor pentru genocidului comunist a fost încredințată fiului unui activist PCR”.

3. Legea 217 („legea antilegionară”) a închis definitiv orice cale de a se mai face vreodată dreptate celor PATRU MILIOANE de victime (întemnițați, deportați, torturați de regimul stalinist) dintre care UN MILION au murit în pușcăriile comuniste sau au fost asasinați direct, fără judecată.

4. Mușamalizarea genocidului comunist este controlată direct de la Bruxelles. Judecătoarea E. Steiner de la CEDO (care a susţinut cauze legate de holocaustul evreilor) a decis, prin sentință: în România n-a existat genocid comunist!  

5. Genocidul comunist, în România, nu a încetat. El se manifestă, în formă ontinuată, prin complicitatea la mușamalizarea lui, a tuturor celor care au condus și conduc România din 1990 încoace.

 

P.S. Emisiunea a fost cenzurată. Au fost tăiate referirile acuzatoare la Petre Roman, Răzvan Teodorescu, Corina Drăgostescu (teroarea "alegerilor" din 1990), Laura Codruța Kövesi - ca principal gropar al dosarelor de la procuratură - , la ordinul lui Băsescu, pentru a-i apăra pe Iliescu și Roman etc. Se pare că despre genocidul comunist se poate vorbi, însă nu și de continuarea lui fesenistă.

 

Afisari: 1849
Autor: Miron Manega
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Stoica Marian (Feb, Sun 11, 2018 / 12:08)
Excese au fost in toate tipurile de oranduiri,comunismul(mai bine-zis,socialismul, nu s-a ajuns LA communism!), nu a facut exceptie,dar analiza trebuie facuta exhaustiv,privind fondul problemei!
Excese au fost si in societatea interbelica,atat de des elogiata de unii, cand 95% din populate traia intr-o mizerie crunta,cu toata cresterea macroeconomica, crestere de care beneficiadoar restul de 5% din populatie!
Deasemenea, tot in interbelic, justitia era apanajul celor cu bani,reprimarea cu gloante a protestelor din perioada de criza, etc..etc..
Fata de perioada zisa socialista, perioada interbelica a fost , prin comparatie, un genocid la adresa majoritatii covarsitoare a populatie!
Si in perioada de dupa "revolutie", au avut excese majore, cu repercursiuni asupra majoritatii populatie,prin pauperizare etc..
Eu n-am fost communist,deci nu puteti lansa lozincile prefabricate de cei care nu accepta datele reale!
Aceasta microanaliza comparativa trebuie dezvoltata de voi , cu obiectivitate istorica, fara partinire!
Nume: Cornel (Feb, Mon 26, 2018 / 15:02)
TREBUIE FACUT PROCES SI UNGARIEI PENTRU GENOCIDUL,ETNOCIDUL SI HOLOCAUSTUL SAVARSIT IMPOTRIVA ROMANILOR,CEL PUTIN DIN 1917 PANA AZI(100.000 ROMANI PRIZONIERI DE RAZBOI IN UNGARIA EXTERMINATI(MARTURIILE LUI AC CUZA)TORCITATILE LA CARE MAI SUNT SUPRAVIETUITORI1940~AZI,APOI CEI INTERNATI IN LAGARELE DE MUNCA, SCHINGIUTI SI APOI DUSI IN PRIMA LINIE IN UNIFORMA PENTRU A FI OMORITI DE RUSI 1942-1943, ATROCITILE DIN 1989, 1990,
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter