Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

Întrucât, din motive pe care nu le analizez acum, utilizarea acestui site îmi este blocată (nu mai am acces la modulul de administrare), am deschis o altă platformă, mai bine protejată, pe domeniul certitudinea.com. Site-ul de față, certitudinea.ro, rămâne în continuare funcțional, dar numai ca o arhivă a certitudinea.com. Așadar, postările noi le puteți urmări, de acum, pe site-ul certitudinea.com.
MIRON MANEGA – Ispravnic de concept

TEMĂ DE GÂNDIRE. Europa se extinde rapid spre Est, fiindcă se apropie era glaciară

Data publicarii: 20.04.2013 19:03:00

Noi toți, sute de milioane de simpli contribuabili europeni, de posesori de automobile și patroni de firme  suntem supuși de fiscalitatea Uniunii Europene unor impozite consistente în numele ecologizării planetei și al reducerii efectului de seră.
În ce fel vor contribui banii noștri la primenirea aerului de pe planetă și cum vor putea funcționarii de la Bruxelles să coboare temperatura globului pământesc cu opt grade, autoritățile nu ne mai spun. Totuși, răcorirea 
acesta se va întâmpla foarte curând și vremea va începe să se răcească.

 

Mai întâi ne vom bucura că nu am dat banii degeaba și că autorii a tot felul de conspirații mondiale secrete s-au făcut încă o dată de râs.
După aceea ne vom întreba de ce    temperatura  continuă să scadă accentuat și de ce răcirea climei nu mai poate fi oprită de autorități. Ce va urma este lesne de imaginat.

 

Propaganda îndârjită care se face de câţiva ani pe tema unei aşa zise încălziri globale a Pământului (generatoare chipurile de multe  nenorociri şi dezastre) a stârnit numeroase suspiciuni în lumea ştiinţifică, date fiind slabele argumente aduse în sprijinul acestei idei.

 

Pe de altă parte încercările insistente ale UE de a se extinde rapid spre Est, către Munții Siberiei de Est și eforturile acesteia de a ajunge la Siberia Rusă prin anexarea Ucrainei, a Georgiei și a Belarusului  stârneşte numeroase neliniști şi seamănă, indiscutabil, cu o fugă din calea unui dezastru iminent care ar ameninţa grav Europa. Care ar fi acel dezastru?

 

SE OPREȘTE ”MOTORUL” PLANETEI

 

Cercetări secrete arată că uriaşul curent Gulfstream, ”motorul” care încălzeşte planeta se opreşte. Acest curent marin porneşte din zona Mării Groenlandei şi a Antarcticii. Apa de aici, îngheţând, abandonează sarea, iar aceasta coborând în profunzimi, se amestecă lent cu apa, o face mai densă şi această masă de apă mai densă  presează asupra apei mai puţin sărate, o impinge în jos şi o transformă într-un uriaş fluviu subteran care “curge” pe fundul tuturor oceanelor lumii, ieşind la Ecuator unde se  încălzeşte, după care se reîntoarce la “bază”. Circuitul lui seamănă cu  circuitul apei  calde din instalaţia unui motor şi încălzeşte întreaga planetă.

 

Din motive necunoscute ştiinţei,  odată la aproximativ zece  mii de ani curentul Gulfstream (sau Gulf Stream) se opreşte pentru două sau trei secole și pe  planetă se instalează o eră glaciară care schimbă configurația globului.
Se pare că Pământul se află acum în momentul în care Gulfstreamul se va opri. O astfel de informație nu trebuie făcută publică. Dimpotrivă, mulțimea trebuie manipulată în sens invers: trebuie să i se spună că pe Pământ clima se încălzește. În acest fel clasa de sus poate scoate banii necesari pentru a-și finanța propriile planuri de protecție și securitate: orașe subterane, migrări în masă către locuri mai călduroase de pe planetă etc.

 

Oprirea curentului Gulfstream ar duce la extinderea cu milioane de kilometri pătrați a continentului Antarctica (de la Polul Sud) și ar arunca Anglia, Europa Occidentală, o parte a Africii şi o parte a Americii într-un pustiu al gheţurilor în timp ce zonele Europei de Est, Rusia și Asia vor rămâne neschimbate. În cazul instalării unei noi ere glaciare pe Pământ, migrarea populațiilor din Europa Occidentală către Marele Platou Siberian Rus este inevitabilă și rămâne singura soluție de supraviețuire.

 

Siberia Rusă este ultimul ”continent virgin” de pe pământ apt de colonizare. Ea nu este locuită și se întinde pe o suprafață de zece milioane de kilometri pătrați, fiind de două ori și jumătate mai mare decât Europa. Clima temperată, vegetația luxuriantă și fauna unică de aici, pământul extrem de roditor și bogățiile subsolului pot asigura existența a două miliarde de oameni pe cel puțin zece mii de ani. Stăpânirea Siberiei ruse a fost visul de aur al lui Hitler și al nazismului. Colonizarea ei nu poate fi posibilă decât în caz de forță majoră. De exemplu în caz de instalare pe Pământ a unei noi ere glaciare.

 

PE HĂRȚILE BRUXELLES-ULUI RUSIA NICI NU EXISTĂ. EXISTĂ DOAR EUROPA.

 

Dealtfel, începând cu anul 2010, pe hărțile oficiale emise de instituțiile geodezice occidentale granițele Europei se opresc la Munții Urali și Siberia este considerată teritoriu al Europei.

 

În documentele emise de Bruxelles, Asia de Est, Marea Caspică, fluviile Enisei și Ural și Munții Caucaz sunt considerate teritorii și ape europene. Fluviul Ural este considerat (deocamdată)  granița de est a Europei. Acest lucru însă nu e bătut în cuie. Conform politicii funcționarilor de la Bruxelles, ”Europa nu are granițe fixe, ea se poate extinde oricât”. Se consideră de pe acum că țări ca Siria și Israelul ar putea deveni și ele țări europene.

 

Europa are o suprafață de 4,2 milioane kilometri pătrați și o populație de 400 de milioane de locuitori, dar în documentele oficiale al UE continentul Europa are o suprafață de 10,3 milioane de kilometri pătrați și o populație de aproape un miliard de locuitori (circa 800 de milioane de locuitori).

 

Din punct de vedere oficial, pentru Bruxelles Europa se întinde practic până la granița Chinei, iar pentru funcționarii europeni Rusia nici nu există. Teoretic, în cazul instalării unei noi ere glaciare, popoarele occidentale pot migra în Siberia și o pot coloniza, aceasta fiind considerată de pe acum ”pământ european” și nicidecum rusesc. În realitate acest lucru nu va fi posibil decât pentru circa 30% din populația europeană, adică pentru cei care vor dispune de bani și mijloace. Restul de 70% din populație va rămâne să se descurce între ghețuri pe vechile teritorii. Tocmai de aceea această parte a populației trebuie stoarsă de bani și alimentată cu ideea că Pământul este în pericol de a se încălzi. Banii vor folosi la migrarea elitelor bogate către noi colonii.

 

CATACLISMUL GLACIAR

 

Din nefericire observaţiile unor savanţi confirmă că oprirea Gulfstremului este pe cale de a se produce. Peter Wadhams, profesor în fizica oceanelor la Cambridge University  şi cercetător al climei arctice  a realizat  măsurători în Marea Groenlandei  şi a constatat dispariţia   „furnalelor″  uriaşe de apă rece şi densă care se scufundau de la suprafaţă până la 3000 m adâncime.  Când  apa rece se scufundă, cea caldă de la latitudinile sudice îi ia locul, menţinând circulaţia activă. Dacă mecanismul acesta (Gulfstreamul) se oprește, Europa  Occidentală îngheaţă.

 

Wadhams şi alţi savanţi  sunt convinşi că aceste schimbări  deja au început şi iarna definitivă se va instala în Europa apuseană până către anii 2060 sau 2080 cel mai târziu. Pe de altă parte experţii de la Universitatea din Mexic spun că activitatea solară se va reduce în următoarea perioadă foarte mult ceea ce va avea ca efect instalarea unei ere glaciare pe Pământ. Victor Manuel Velasco Herrera, cercetător la de la Institutul de Geofizică al Universităţii din Mexic a declarat: „În circa 10 ani, Pământul va intra într-un fel de eră glaciară severă, care va dura între 60 şi 180 de ani şi care poate fi cauzată de activitatea solară scăzută” (cotidianul mexican Milenio Diario). Velasco Herrera a arătat că  sunt în creştere şi extindere gheţarii de pe Munţii Anzi, gheţarul Logan, cel mai înalt din Canada şi gheţarul Franz-Josef Glacier din Noua Zeelandă.

 

Sateliții de observare NASA instalați în jurul Pământului precum și echipe de observare din 12 țări au raportat în octombrie 2012 (în urmă cu o lună) că pe Pământ clima se răcește. Dacă la Polul Nord se observă o relativă scădere a suprafeței ghețurilor, la Polul Sud, în Antarctica, gheața înaintează vertiginos pe întregul continent. Cele peste cinci milioane de măsurători efectuate zilnic în ultimii 19 ani de către sateliții Jet Propulsion ai NASA în cadrul Programului de Protecție Meteorologică al US NATIONAL METEO  și Data Center Colorado arată că vremea pe Pământ se răcește. Capacul de gheață de la Polul Sud s-a extins pe 19,44 milioane de kilometri pătrați și a crescut în ultimii cinci ani cu 3,5 milioane kilometri pătrați.
Dr. Waleed Abdalati, cercetător științific NASA a declarat în urmă cu câteva zile pentru publicația Daily Mail: ”Gheața de la Polul Sud s-a extins foarte mult. Acum este mai multă gheață în Antarctica decât oricând”.
Dr. Paul Olanda de la NERC, în cadrul Britisch Antarctic Survey a declarat și el pentru Daily Mail: ”Gheața de la Polul Sud se extinde din cauza intensificării vânturilor antarctice pe fondul răcirii globale a climei”. Pe scurt, în toți acești am fost practic alimentați cu minciuna încălzirii globale, în realitate clima de pe Pământ se răcește.

 

În ciuda afirmaţiilor obsesive ale unor politicieni precum  americanul Al Gore şi a altora care şi-au făcut din tema încălzirii globale o trambulină publicitară şi o sursă de venituri deloc neglijabile şi în ciuda  statelor care promovează această idee în scopul impunerii de taxe usturătoare pe emisiile de CO2, datele din teren arată contrariul. În China au fost în ultimii ani  cele mai crunte ierni pe care aceasta le-a cunoscut vreodată. În Europa de Vest (în special în Anglia) şi în SUA iernile din ultimii ani au atins recorduri glaciare, iar verile britanice şi americane au fost extrem de răcoroase. Ziarul Chicago Tribune scrie:”. „Au fost doar 162 de zile cu temperaturi de peste 33 de grade la Midway Airport în perioada 2000-2011. Acestea sunt cu siguranţă cele mai puţine zile cu temperaturi ridicate timp de o decadă, fiind depăşite doar de cele din anii 1930.”

 

Încălzirea planetei nu este nicidecum rezultatul emisiilor de CO2 ci rezultatul activităţii Soarelui. Când activitatea Soarelui este puternică apar petele solare, iar când activitatea lui este liniştită aceste pete dispar. Actualmente Soarele trece printr-o perioadă de linişte şi potrivit cercetătorilor  William Livingston şi Matthew Penn de la Observatorul Solar Naţional din Tucson, se pare că petele solare vor dispare  complet după 2015.

 

Observatorul Armagh a măsurat ciclurile solare  din ultimii 200 de ani şi a ajuns la concluzia că, urmare a activităţii solare temperatura pe glob va scade cu 2 grade Celsius în următorii 20 de ani şi Pământul va intra într-o nouă eră glaciară.
Savanţii alarmişti precum David Berber de la Universitatea din Manitoba au prezis că în acest an calota de gheaţă de la Polul Sud s-ar putea să se topească. Totuşi, ea a crescut cu 30 la sută. Conform datelor de la Centrul de Zbor Spaţial Marshall al NASA şi de la Universitatea din Illinois întinderea de gheaţă arctică era cu 30 la sută mai mare în august 20012 decât era în august 2007.

 

Să nu uităm pe de altă parte că SUA s-au lăsat foarte greu atrase în acest joc al încălzirii globale şi au refuzat până de curând să admită că emisiile de CO2 pot constitui o sursă de încălzire a planetei. Asta până când Al  Gore şi birocraţia şi-au dat seama că pot fi scoşi bani frumoşi din frica şi spaima oamenilor cărora li se vântură prin faţa ochilor pericolul imaginar cum că ar putea muri de… căldură.

 

Sursă: Universul Românesc

 

Afisari: 1692
Autor: Prof. Eugen MATEESCU
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Clara Banny (Jul, Sat 29, 2017 / 19:34)
INVESTI?II OPORTUNITATE ÎMPRUMUT!

Ai nevoie de un împrumut? Sunte?i interesat în orice fel de împrumut? Sau e?ti îngrijorat financiar ?. Ai o datorie sa plateasca? Ne da împrumuturi oriunde în lume. ratele dobânzilor de împrumut noastre este de 3%, sunt anulate de o durata negociabil, indiferent de locatie sau statutul de credit. Pentru a ob?ine un împrumut de astazi sunt noi prin e-mail Adresa companiei in: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com

NOTA: da minim ($ 3000 / €) ?i maxim ($ suma de 300.000.000 / €) E.T.C. O cerere de împrumut trebuie sa fie men?ionat în dolari SUA sau euro, precum ?i orice alta moneda utilizata.

Contact: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com: pentru dumneavoastra de împrumut astazi, suntem la dispozi?ia dumneavoastra.
Va mul?umim de a?teptare pentru raspunsul dumneavoastra devreme, suntem la dispozi?ia dumneavoastra.

Va mul?umim de a?teptare pentru raspunsul dumneavoastra prompt.
Clara Banny Împrumut Firma .
Nume: Mr Gordon (Mar, Wed 07, 2018 / 02:45)
Saludos para ti,
Todos los tipos de préstamos se toman prestados a una tasa de interés del 3% y oscilan entre un mínimo de un máximo de $ 1,500 a $ 10,000,000.00 con un plazo de 30 años. Entonces, si necesita un préstamo, envíenos un formulario de solicitud completo.

NUESTROS SERVICIOS
* Préstamo hipotecario
* Auto préstamo
* Préstamo hipotecario
* Préstamo comercial
* Préstamos internacionales
* Préstamos personales

SOLICITUD DE PRÉSTAMO
Nombre:_______________
Género:_______________
Años:_______________
dirección:_______________
Estado:_______________
país:_______________
Cantidad requerida:_______________
Ingreso mensual:_______________
duración:_______________
Número de teléfono:_______________

Correo electrónico: Gordontarry77@gmail.com
Atentamente.
El señor Gordon se demoró.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter