Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

COMUNICAT DE PRESĂ. Memorandum depus la institutiile Puterii

Data publicarii: 20.05.2015 11:34:00

De la stânga la dreapta: Col. (rez.) Gligor Viorel, scriitorul Laurian Stănchescu, Col. ing. (rez.) Ceauşu Gheorghe, în fața porții de la Palatul Cotroceni

 

Partidul Naţional "Pentru Patrie" a depus la Administraţia Prezidenţială, Cabinetul Prim Ministrului, Registratura Senatului şi a Camerei Deputaţilor, un Memorandum care arată holocaustul abătut asupra fiinţei noastre naţionale. Militarii în rezervă şi retragere, reprezentanţi ai Societăţii Civile, membrii de partid şi simpatizanţi ai Partidului Naţional "Pentru Patrie," toată structura noastră din ţară şi din străinătate denunţă public atitudinea antiromânească a clasei politice româneşti, trădarea şi vânzarea Românei unor interese funeste. Memorandumul nostru reprezintă sentimentul unit al tuturor românilor patrioţi, morali, demni, cu onoarea neatinsă şi loiali fiinţei naţionale, gata pentru orice sacrificiu care implică renaşterea spiritului strămoşesc, reaşezarea ţării noastre iubite în spaţiul istoriei contemporane şi viitoare. Avem Onoarea! Pentru Patrie! Aşa şi numai aşa să ajute Dumnezeu Poporul Român!

 

 

MEMORANDUMUL CĂTRE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI

 

Domnule Preşedinte,


Comitetul Naţional de Iniţiativă al Partidului Naţional Pentru Patrie Consideră necesar să vă aducă la cunoştinţă următoarele:

 

- Coincidenţele se întâmplă de regulă odată la câteva zeci de ani şi ar trebui să se petreacă în mod aproximativ egal în bine şi în rău. Când însă acestea se “întâmplă” atât de des, şi numai pe o latură a evenimentelor, numai când trebuie să ni se ia un drept, să fim furaţi, minţiţi, înjosiţi, manipulaţi, verificaţi, urmăriţi, înregistraţo, monitorizaţi, batjocoriţi, noi nu credem în coincidenţe.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că de 25 de ani nici un guvern , nici un preşedinte, nici un partid, nu au reuşit să construiască altceva decât imperii personale antiromâneşti.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că de 25 de ani încoace, toate combinatele, întreprinderile, fabricile care produceau ceva ce era căutat şi avea valoare, industria chimică, petrolieră, agricultura, industria naţională de armament, energia, transporturile, metalurgia, industria de maşini şi utilaje au căzut toate, s-a ales praful de ele, au dispărut neplanificat.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că flota comercială a unei ţări poate să dispară dintr-o dată şi nimeni nu e vinovat de asta, ca şi cum ar fi dispărut sau ar fi fost vândută pentru că nu mai aveam nevoie de ea, fără să punem nimic în schimb.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că toate combinatele siderurgice ale ţării au încăput pe mâna unei puteri străine, a reprezentantului unei ţări care nici acum, după 100 de ani nu ne-a înapoiat tezaurul dat spre păstrare.


- Nu credem că este o coincidenţă acest act de trădare naţională.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că de 25 de ani, înainte de fiecare mandat de preşedinţie, sau alegeri , candidaţii principalelor partide, sau trimişi ai lor, fac vizite mai mult sau mai puţin oficiale în ţările licuricilor.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că la conducerea ţării, în parlamentul României, în guvern, la preşedinţie, apar mereu persoane cu dosar penal, aflaţi în cercetări, cu dosare de plagiat, incompatibilitate, persoane şantajate şi şantajabile, a căror probitate morală este nu numai îndoielnică ci de-a dreptul scandaloasă, numai bune de manipulat.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că din toată justiţia română sunt aleşi în fruntea ei exact cele mai controversate persoane, dar reevaluate, unii cu procese pierdute la CEDO pentru abuz, că nu mai avem judecători buni în România încât suntem nevoiţi să numim procurori pe post de judecători la CCR, sau că din toţi jurişti României, cel mai bun de ministru al justiţiei este o rudă a primului ministru, aşa cum cel mai bun pentru funcţia de Sef al SMG este un nepot al soţiei preşedintelui.


-Nu credem că este o coincidenţă faptul că toţi escrocii internaţionali investesc în România, că aceştia sunt desemnaţi să negocieze “privatizări” strategice din România.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că din toate privatizările efectuate, nici una nu a reuşit şi toate întreprinderile privatizate au ajuns în faliment, că practic nu mai avem nimic care să meargă în această ţară, nici energie, nici transporturi, nici industrie de armament, nici păduri, şi în curând, nici ape, care vor fi otrăvite prin metoda RMGC sau Chevron.


- Nu credem că este o simplă coincidenţă faptul că sistemul educaţional este la pământ, că renumita şcoală românească nu mai există, că şcoala românească scoate numai EBE, şi Mareani aşa cum se exprima eufemistic primul ales al ţării, realizatorul unei “capodopere”.


- Nu este o coincidenţă faptul că în loc să ridicăm stacheta învăţământului, noi căutăm soluţii să dăm şi proştilor diplomă, să avem nu numai proşti cu diplomă cum déjà avem, dar şi diplomă pentru proşti.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că nu mai avem industrie de apărare, nu mai avem armată, nu mai avem cu ce ne apăra ţara am transformat gradele militare în cocarde pe umerii prietenilor şi slujitorilor politici, că generalii armatei intră în puşcărie mai repede decât membrii clanurilor mafiote, că armata, ca întreg poporul este dezbinată, ajungându-se ca militarii să fie consideraţi coada de topor, sau “minerii” unui partid sau altul.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că se dărâmă spitale şi se înmulţesc cimitirele, că doctorii ne pleacă în străinătate, iar în ţară ne umplem de reprezentanţii a sute de “misiuni evanghelice” care găsesc aici toate condiţiile pentru îndobitocirea celor cu diplomă de prost.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că în loc să fim uniţi, în loc să ne manifestăm ca o naţiune suverană, noi cedăm suveranitatea unor organizaţii sau structuri care nu urmăresc decât spolierea acestei ţări şi ne mai şi federalizăm sub deviza “ cu cât le dăm mai mult din ceea ce mai avem , cu atât vom primi şi noi câte ceva de ros”.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că numai la noi se vorbeşte de autonomie, regionalizare, drepturile minorităţilor în timp ce în alte ţări curios, nu sunt astfel de probleme, deşi românii din alte ţări nu au nici şcoli în limba română, nici universităţi şi nu sunt nici lăsaţi să îşi folosească limba română în administraţia locală, dar să mai fie declarată limba română ca limbă oficială.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că nu mai avem nimic şi ne pierdem treptat şi conştiinţa de neam aşa cum nu este o coincidenţă nici faptul că din toată biblioteca Romei au “dispărut “ fără să se ştie cum, exact volumele care vorbeau despre daci.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că pământul sfânt al vechii Dacii, toate centrele energetice şi spirituale ale acestui pământ, Munţii Orăştiei, Munţii Buzăului, Bucegii, sunt cercetate, investigate, scormonite, luate în arendă sau cedate pentru “ dezvoltare” turistică, sau pentru “antrenamente militare” reprezentanţilor unor ţări care în toată istoria ne-au adus numai “bucurii”.


- Nu credem că este o coincidenţă faptul că toate guvernele şi conducerile partidelor, candidaţii la preşedinţie, aveau şi au în componenţă sau erau şi sunt pioni sau chiar membrii ai unor structuri oculte sau servicii secrete, sau si/si.

 

Domnule Preşedinte, sunteţi un om inteligent! Cine crede în coincidenţe?!
Faţă de cele prezentate, pentru clarificări, domnule Preşedinte vă solicităm o audienţă.

 

Membrii Comitetului Naţional de Iniţiativă al Partidului Naţional Pentru Patrie :
1. Gligor Toma Viorel - col. (rez.)
2. Arniceru Viorel - lt. col. ing. (rez.)
3. Ceauşu Gheorghe - col. ing. ( rez.)
4. Tran Vasile - col. (rtr) prof. univ. dr.
5. Hamza Mircea - mr. - (rtr.)
6. Găitănaru Andrei - col. (rez.)
7. Kis Viorel - lt. cmdr. (rez)
8. Ulianov Constantin - mr. (rez.)
9. Popescu Victor- col. (rez.)
10. Vlad Valerică- mr. (rez.)
11. Laurian Stănchescu - scriitor şi critic literar

_______________________________________________

 

 

Afisari: 2124
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Starcovici Petru (May, Sat 30, 2015 / 00:05)
Mi-e teama ca urechile care ar trebui sa va auda si ochii care ar trebui sa vada sant obturate."Coincidntele la care va referiti(triste si dureroase realtati)sant urmarile vanzatorilor de tara,care ne-au condus pana acum,surzi la zbuciumul neamului batjocorit si dat prada celor care de mult de doresc isparitia.In scimb au buzunarele doldora si conturi in bancile straine.Acolo este avutia nationala.Dumnezeule Bun nu lasa namul nostru sa dispara.Doamne ajuta.
.
Nume: ET9FADW0N (Jul, Sun 12, 2015 / 22:21)
Cred ca tocmai s-a deomsntrat ca se poate!'. Si noi incercam asa ceva aici, la Sydney partea cea mai grea e ca sunt pe formula de lucru eu centrez, eu dau cu capul si asta complica foarte mult lucrurile In rest, va doresc mult succes! Daca sunteti amatori de literatura pentru copii in limba romana mi-ar face placere sa va trimit cele 3 titluri pentru copii pe care le-am publicat destul de recent (cu un al patrulea titlu sub tipar si cu un al 5-lea (literatura adulta-poezie) lansat luna trecuta): D-aia n-are ursul coada! -prelucrare in versuri dupa Ursul pacalit de vulpe, de Ion Creanga) Carticica lui Tudorel- poezii pentru copii (se adreseaza celor de varsta foarte mica, 2-5 ani unde, evident, bunicii si parintii au un rol hotarator, acela de a face lectura:-))) Peripetiile lui Harap-Alb si al eprietenilor sai nepereche - prelucrare dupa basmul Harap Alb al lui Ion Creanga Punguta cu doi bani ( sub tipar) -prelucrare dupa basmul omonim al aceluiasi Ion Creanga Versuri albe pentru zile negre (lit.adulta)- coperta cartilor si fragmente extrase din textul literar puteti gasi pe pagina mea de facebook ( Loredana Tudor-Tomescu) Succes si s-auzim de bine !:-)
Nume: cristian dinu (Nov, Sun 27, 2016 / 13:41)
am cautat informatii cu privire la voi , dar nu prea apar in internet, si asta nu e bine, puneti-va CV-urile pe net sa le vada lumea sa vada ca aveti transparenta, ca stiti sa va faceti cunoscuti, eu cel putin nu mai votez cu nimeni daca nu am informatii, cu martori cu date, fapte, si intamplari care sa imi confirme decizia, sunteti romani? sunteti pentru romania? sunteti pregatiti sa faceti fata unei guvernari? ce oameni aveti pregatiti pentru functii cheie, care e proiectul vostru de tara?chestii basice ce fac deliciul unuia ca mine, va multumesc si astept lamuriri.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu
Lazăr Lădariu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Ioan Roșca, Laurian Stănchescu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Dogaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter