Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

SE ÎNFIINTEAZĂ PARTIDUL NATIONAL "PENTRU PATRIE". Apelul Comitetului de initiativă

Data publicarii: 13.03.2015 21:36:00

 

Către toţi militarii în rezervă şi în retragere din structurile Sistemului Naţional de Apărare din întreaga Ţară !

 

 

DRAGI CAMARAZI ÎN REZERVĂ ŞI ÎN RETRAGERE !


Ne adresăm tuturor rezerviştilor din Sistemul Naţional de Apărare, fie indivizi, fie membri în alte forme de asociere civică în care am fost obligaţi a ne înscrie pentru a ne apăra drepturile.
Dorim ca acest apel sa fie o chemare la unitate de acţiune pentru a elibera România şi pe noi din marasmul economico-social în care am fost aruncaţi. Am trăit un coşmar de un sfert de secol cu speranţe năruite..
Când s-au dus anii ?! Suntem mai săraci, mai vîrstnici, dar am rămas lucizi...


Statul e bolnav, iar firava economie este mereu în recesiune; zi de zi sute de firme falimentează, investiţiile scad vertiginos, capitalismul autohton şi democraţia românească par a nu se adecva intereselor poporului roman.
La 25 de ani de la Revoluţie, România nu a atins standardele aşteptate. Nu a devenit nici “tigru”economic şi nici democraţie autentică...


Cine a împiedicat dezvoltarea şi progresul ? Nu veţi găsi răspunsuri pe reţelele de socializare. Cauza stă în lipsa capacităţii şi valorilor trebuitoare unei clase politice româneşti parcă ruptă de popor şi neiubitoare de ţară!
În 1989, infrastructura industrială situa România între primele 10 ţări din Europa. Exista platforma “Pipera”, creată de francezi, unde se construiau calculatoare; autocamioanele şi autobuzele fabricate la Braşov şi Bucureşti erau patente germane; avioanele Rombac erau construite în ţară cu motoare cumpărate de la englezi; locomotivele de la Electroputere Craiova erau patent elveţian; la Reşiţa se fabricau motoare de vapoare după licenţa Renk din Germania; Centrala nucleară de la Cernavodă provenea din Canada. Cum să nu fim nostalgici, că atunci ajunsesem la o integrare acceptabilă cu economiile mari ale lumii iar acum aproape că nu contăm?!


Atunci România era a treia ţară din lume, după SUA şi Japonia, care fabrica anvelope gigant, pentru autobasculante de peste 110 tone. Doar două ţări din lume făceau şuruburi cu bile: România şi Japonia. Acestea se foloseau în industria nucleară şi aerospaţială. Acum totul s-a distrus. Nu a existat o viziune a dezvoltării, ci doar una a distrugerii. Misiunea de distrugere a fost îndeplinită de guvernanţi ca într-o teorie a conspiraţiei, cu exces de zel. Uniunea Europeană, creată pe baza unei comunităţi economice a cărbunelui şi oţelului, nu putea primi o Românie cu industrie siderurgică, de 14 milioane tone de oţel. A trebuit lichidată, ca un “bonus” pentru admiterea în UE. Au apărut din senin, ca să ne ofere ajutor, Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială şi multe societăţile de consultanţă străine, care mai degrabă au dictat decât să ajute, iar politicienii şi guvernele au promovat interese cu origine necunoscută.


Practic, economia naţională a fost oferită pe tavă, fără nici o logică şi fără a se spune, cel puţin, că este cadou sau pradă de război, celor care, chipurile, au făcut “lobby” pentru integrarea României în Uniunea Europeană. Ne-au impus condiţii înjositoare pentru a ne accepta în lumea lor cea “bună”, iar noi, naivi, am crezut în promisiuni, am îndeplinit cerinţele şi ne-au acceptat. Dar cu ce preţ ! Curând nu vom mai avea nimic al nostru… Ne-au răsturnat sistemul tradiţional de valori, ne-au decimat Armata, ne împresoară Biserica, simbolurile noastre naţionale de unitate sunt atacate în mod agresiv.
Ne-au transformat în “servitori europeni”. Pe noi, care am dat omenirii repere de spiritualitate şi care încă rezistăm, întregiţi, în timp ce în jurul nostru se destramă valori şi foste imperii...


Aşa nu se mai poate! Globalizarea nu ne este favorabilă. Este timpul să ne trezim! Trebuie schimbat drumul ţării, nu ne putem lăsa soarta pe mâinile oligarhilor şi asasinilor economici. Totul trebuie schimbat din temelie. Trebuie s-o luăm de la capăt, de acolo de unde, rătăcindu-ne, am ajuns în pustiul în care ne zbatem acum. Temelia schimbării trebuie să fie o Constituţie reparatorie, care să consfinţească postura noastră de popor liber şi suveran, stăpân pe destinul său, pe bogăţiile subsolului şi rodnicia pământului cu care l-a dăruit Dumnezeu. O Constituţie în care statul să fie un instrument prin care poporul îşi exercită pe deplin suveranitatea, un simplu administrator al intereselor şi avuţiei poporului. Un stat care să respecte proprietatea, să cinstească şi să stimuleze munca social-utilă, să ofere tuturor cetăţenilor săi drepturi egale şi să le apere liniştea şi tihna.


În ce priveşte Constituţia, câţiva dintre noi ne-am alăturat Mişcarii pentru Constituţia Cetăţenilor, si am participat la proiectarea unei Constituţii prin care vrem să facem din România un stat modern şi prosper, administrat după cele mai eficiente principii economice, un stat în care toţi cetăţenii apţi şi dornici de muncă să fie acţionari.
Aştepăm în continuare şi opiniile voastre.


DRAGI CAMARAZI !
Cei mai mulţi dintre noi n-am făcut politică. N-am guvernat, nu ne-am îmbogăţit, ne-am adus în mod substanţial contribuţia la mersul treburilor în societate – dar, ce folos, ţara se scufundă, iar de la clasa noastră politică nu e nădejde de redresare.
Am ajuns în situaţia când noi trebuie să implementăm schimbarea.
Nu o putem face singuri, fără susţinerea şi implicarea directă a concetăţenilor.
De aceea ne adresăm vouă, stimaţi camarazi !


Vom deveni astfel mulţi - atât de mulţi încât să putem bloca erorile şi nepriceperea, dacă nu chiar reaua voinţă, ale actualilor guvernanţi care ne împing spre distrugere.

Dragi camarazi, am fost sacrificaţi şi aruncaţi din Breasla Apărătorilor de Ţară pentru ca Armata Ţării să poată încăpea pe un stadion, ca statul să rămână fără apărare şi pentru ca mulţi dintre cei ce au guvernat în acest sfert de secol să-şi poată vedea în linişte de afacerile lor oneroase şi de trădarea acestei Naţii !


Noi am ajuns “pensionari nesimţiţi”! Încercările generoase ale unor lideri rezervişti de a redresa situaţia prin acţiuni sindicale sau ale asociaţiilor pe care le coordonează s-au dovedit insuficiente.


Stimati camarazi, a sosit clipa sa ne unim forţele şi să ne luăm soarta în propriile mâini ! De aceea facem apel la toţi Românii care încă mai spera la o Românie Curată, Prosperă şi Demnă, Admirată şi Respectată de partenerii europeni, la toţi cei care cred că îşi pot aduce contribuţia la constituirea unui Partid pentru salvarea Ţării şi a Neamului Românesc, să ni se alăture !
Cadrele militare în rezervă şi în retragere iniţializează configurarea unui nou partid politic ai cărui membri să reprezinte în adevăratul sens al cuvântului interesele sociale, economice, politice, cultural şi de orice altă natură licită a românilor .
Denumirea partidului, statutul, orientarea, doctrina şi programul de guvernare constituie tot atâtea obiective ale acestui grup. Acţiunile sunt în plină derulare.


Dragi camarazi, PARTIDUL NAŢIONAL “ PENTRU PATRIE !” vă aşteaptă !
Pentru a deveni un partid credibil şi puternic şi pentru a ne face impuse ideile şi punctele de vedere în Parlament, vă reamintim că este nevoie de câteva sute de candidaţi pentru Parlament şi câteva zeci de mii pentru alegerile locale. De unde îi vom lua?
Ce să căutăm în alegeri fără liste complete în toate localităţile?
Avem nevoie ca în fiecare localitate să găsim câte un camarad cinstit, corect, respectat de oameni, care să organizeze o filială şi să conducă “Oastea cea mare”.


LUPTÂND ÎMPREUNĂ, VOM ÎNVINGE !

SERVIM PATRIA !

 

Comitetul de iniţiativă:

1.Lt. Col (rez) ing. radiolocaţie ARNICERU VIOREL
Mail: arniceru_v@yahoo.com


2.Col. (rez) ing. transmisiuni CEAUŞU GHEORGHE
Mail: ceausu.gheorghe@yahoo.com


3.Lt. C-dor. (rez.) aviaţie KIS VIOREL
Mail : tigri_kaki@yahoo.com


4.Col.(rez.) art. şi R.A.A. GLIGOR VIOREL
Mail : viorel_gligor@yahoo.com


5.Col. (rtrg.) prof. univ. dr. în sociologie militară TRAN VASILE
Mail : tranvasile10@gmail.com


6. maior (rez.) topogeodezie VLAD VALERICĂ
Mail : vlad.valerica@yahoo.com

____________________________________________

 

Afisari: 5948
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: ably dan (Mar, Sun 15, 2015 / 16:00)
ofiterii au primit stiletul pentru harachirii!Fiti demni si faceti-o!-TRADAREA V-0 CERE!INAINTE NU UITATI,CEI CU PENSII PESTE 1500 DE DOLARI- SA DONATI 80% DIN PENSIE CAUZEI!ORICUM VETI FI ANGAJATI DE NATO..., DOAR CA SUBOFITERI..!
Nume: NISULESCU CONSTANTIN (Mar, Mon 16, 2015 / 11:43)
DOMNILOR CAMARAZI,

ACEASTA TARA SE AFLA LA VREME DE RASTRISTE.

CINE ALTCINEVA DECAT CEI CARE AU SERVIT-O CU CREDINTA,ONOARE SI CINSTE ,TREBUIE S-A APERE DE NEMERNICII CARE AU VANDUT-O SI CONTINUA S-O FACA SI AZI CU NETREBNICIE?

DOMNILOR CAMARAZI,
NU SUNT ADEPTUL INTRUTOTUL AL FORMELOR DE LUPTA VIOLENTE DAR, VINE O VREME ,SI CRED CA ACEASTA VREME ESTE APROAPE, CAND VREM SAU NU VREM NE AMINTIM DE CHEMAREA UNEI APUSE MISCARI NATIONALISTE :"SUS OISTOLUL , LENESILOR!"
PANA ATUNCI, TREBUIE SA EPUIZAM IN TOTALITATE MIJLOACELE ORTODOXE , CATE AU MAI RAMAS!

ONOARE SI PATRIE, DOMNILOR CAMARAZI!

COL.PST.(R.) NISULESCU CONSTANTIN
Nume: emil boca (Mar, Mon 16, 2015 / 16:14)
SUNT LT. COL (r) Ing. SI AS DORI SA STIU CUM MA POT INSCRIE IN PARTID SI DACA EXISTA STRUCTURA IN CLUJ -NAPOCA.
POT FI CONTACTAT LA EMAI :emilboca@yahoo.com sau tel.0723572021
Sa traiti!
Nume: emil boca (Mar, Mon 16, 2015 / 16:26)
cum ma inscriu in partid?
Nume: csj (Mar, Mon 16, 2015 / 21:49)
De interes.Colonel in retragere intreaba daca exista structura in Buzau si cine este persoana de contact.
Nume: ion hodor (Mar, Thu 19, 2015 / 19:54)
Dumnezeu sa va binecuvinteze,;Nici o palma de pamant ìnapoi,asa a spus Mihai Viteazul la Calugareni,sa-i faceti Cinste,ìnaainteee!!!Eu de cate ori ascult Treceti batalioane romane Carpatii,plang,plang,plang,ce am fost si ce am ajuns?!!!D aj
Nume: Puiu Aurel (Mar, Thu 19, 2015 / 20:56)
Doresc sa ma inscriu in partid,locuiesc in sectorul 5
Nume: GABI LUCA (Mar, Fri 20, 2015 / 11:51)
Buna ziua,
Doresc sa ma alatur si eu initiativei dumneavoastra avand in vedere faptul ca avem idealuri comune.
Cu stima,
Gabi Luca
Nume: Dragos Barcaru (Mar, Tue 24, 2015 / 18:42)
La Constanta cu cine trebuie sa iau legatura pentru inscriere?
Nume: Bololoi Niculae (Apr, Sun 05, 2015 / 15:04)
Doresc sa ma inscriu.
Nume: eugen serban(cheudeanu) (Apr, Thu 16, 2015 / 16:11)
Merge-ti si bateti-va coasa camarazi,voi cu ce veniti in fata poporului,ati incercat odata sa scoate-ti la iveala,cati militari au disparut in sistemul economic,respectivminerit,lucrari hidrotehnice etc.ati ajutat cu ceva familiile acestora,ce ati facut voi ati trait dupa militari in termen va-ti batut joc de ei,ati lasat fete,femei gravide pe unde umblati detasati,voi veniti in salvarea Romanie,dupa ce ati distruso,se va infiinta partidul Disponibilizatilor si saracilor din Romania,nu trucati acest popor ori cum,voi sunte-ti rezervisti,cu ajutorul vostru a ajuns tara la ceea ce este in momentul de fata
Nume: Ioan David (Apr, Thu 23, 2015 / 18:13)
Buna ziua si scuze pentru deranj.M-am inscris electronic in acest partid.Am facut armata la o unitate de Vanatori de Munte din Municipiul Brad si consider ca toti cei ce au Livrete Militatre sa fie considerati REZERVIST.Si apoi sa se infiinteze GARDA NATIONALA dupa modelul celei americane.Locuiesc in Com.Crișcior-337200,Str.Valea Morii,Nr.18,Jud.Hunedoara.Sant muzician si vreau sa realizez un proiect muzical cartabil ce se va compune dintr-un album de autor cu 12cantece create de mine intr-un stil nou.Va avea o varianta romaneasca,ca donatie pentru Asociatia Camarazii si o varianata mondiala cu interpreti de afara ca donatie pentru Dacia Revival Org.Condusa de dl.dr.Napoleon Savescu.Am trimis schema acestui proiect cu melodiile su interpretii pe adresa tigri_kaki@yahoo.com sper sa o fi primit.Am trimis si versurile ultimei piese a proiectului-Romanie,Romanie-in 20.04.2015 si a fost pusa in pagina de fb.Sper a fi acceptata ca IMN al acestui partid.Cu stima,Ioan David-minnesanger.
Nume: viorica Pop (Apr, Sat 25, 2015 / 19:22)
Ma bucur mult pt acesta intiativa,speram sa reusiti sa faceti ceva bun pt acest popor oropsit A avut ghinionul de conducatori care si-au acumulat averi mari au jefuit acesta tara ,Ei nu s-au gandit la interesul general .Este un dezastru in toate domeniie de activitate.
Nume: Ioan David (Apr, Mon 27, 2015 / 09:08)
Emil Cioran-Numai prin MUZICA putem banui care ar fi bucuriile si tristetile lui.Eu spun si ca fara proiecte CULTURALE valoroase ia amploare mediocritatea,ignoranta,falsitatea.
Nume: Daniel (Apr, Mon 27, 2015 / 21:43)
Pentru Neamt?
Nume: Darius Decebal (May, Tue 26, 2015 / 01:35)
Invata sa scrii, serban-cheudeanu, si dupa aceea mai vii sa stam de vorba!
Nume: emil (May, Tue 26, 2015 / 20:48)
Revin cu mesajul: cum ma inscriu in partid, de la Cluj
Nume: Dima Petrica (Jun, Tue 02, 2015 / 20:22)
Dima Petrica / 02 Iunie 2015
UN COMISAR ACUZA!
Noi am jurat credinta Patriei si Poporului Roman cu mana pe drapel si avem obligatia sa-i fim credinciosi pana la moarte. Noi militarii romani nu am jurat credinta panaramelor ce ne-au condus (JEFUIT) si ne conduc in prezent! Trebuie sa constientizam noi, REZERVISTII ca suntem o forta de neinvins, suntem "ARMA LETALA" pentru toti jefuitorii si uzurpatorii neamului si putem sa-i schimbam cand dorim daca nu respecta Constitutia, Tara, Poporul!!
Succes Partidului National Pentru Patrie!
*********************************************************************************************
CEL MAI FRUMOS SI GRANDIOS DRAPEL DIN LUME ESTE DRAPELUL ROMANESC, dar si cu STEMA PE EL! ACESTA M-A FACUT SA MA SIMT MANDRU CA SUNT ROMAN ORIUNDE M-AM AFLAT!
Sa asezam stema pe drapel la locul ei!
Comisar Sef-politie (r si retg)Dima Petrica/Buc.
Nume: mocanu mihail-george (Jul, Fri 31, 2015 / 13:16)
Eu vreau sa ma inregimentez alaturi de oameni care sunt convinsi de valorile romanesti si de crezul in acest deziderat! cine raspunde de promovarea acestui partid in Braila?
Nume: Florin (Aug, Sat 01, 2015 / 14:50)
As dori sa ma inscriu si eu. Astazi am vazut in Iasi o masina cu un banner cu numele partidului. Trimiteti-mi un e-mail pe adresa popa_florin_94@yahoo.com

Traiasca Romania !
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu
Lazăr Lădariu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Ioan Roșca, Laurian Stănchescu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Dogaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter