Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

Precizări pe marginea unui odios fake cotrocean

Data publicarii: 29.04.2020 22:13:00

De două zile avem parte de „indignări viforoase” în media și în lumea politică, pe teme patriotice sensibile. Mai „viforoase” decât cele, autentice, ale tot mai regretatului Corneliu Vadim Tudor! Și nu putem să nu ne întrebăm: „Dar până acum unde ați fost, patrioților”?

 

Din 18 decembrie 2019 până în 16 martie a.c., spectrul politic românesc a fost preocupat, exclusiv, de promovarea/contracararea Anticipatelor și de cumpărări de voturi în Parlament. Iar media „națională” s-a ocupat exclusiv de Dincă din Caracal, un mafiot de doi bani din rețeaua criminală de răpit și traficat minore, și de diverse „Veverițe”... Subiecte de „Breaking News” și de mare „interes național”! 

 

De doi ani, în schimb, SCMD și aliații săi din CNSC (Consiliul Național al Societății Civile) dezvoltă în toată Țară (complet ignorați de media centrală) propriul „Program Centenar”, contacarând „Proiectul Trianon” coordonat de Viktor Orban. Iar din august 2019 anunță implicațiile serviciilor străine, inclusiv prin introducerea de materiale de propagandă, arme și muniții în anumite zone din România, acuzând pregătirea unei mișcări secesioniste, cu sprijinul multor imbecili autohtoni, care se consideră „elită intelectuală” transilvană (de inspirație manistă), mișcare ce urma să se declanșeze în perioada 10-15 martie 2020 la Târgu Mureș, escaladând spre configurarea unui război civil regizat.

 

Din „fericire” ne-a lovit COVID-19, care l-a liniștit și pe Viktor Orban! Nu total, pentru că se strâng, și în actualele condiții de „distanțare socială”, semnături (au 350.000, le mai trebuie până la 1.000.000) pentru adjudecarea sprijinului Comisiei Europene. Și tot din „fericire”, COVID-19 le-a întrerupt sprijinul dat de actuală „putere”, prin acțiunile de înjumătățire a slabelor efective militare existente, cu ajutorul îndemnurilor de a ieși rapid la pensie, sub amenințarea unei noi legislații, cumplite pentru rezervișți, sau repetatele tentative de desființare a jandarmilor (28.000 de luptători profesioniști) prin transformarea lor în agenți de poliție locală, civili (iredentiștilor le stă în gât îndeosebi Gruparea Mobilă de Jandarmi de la Sângeorzul de Mureș) și a pompierilor etc. 

 

În perspectiva a ceea ce trebuia să suferim, deputații secesioniști Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy și Byro Zsolt-Istvan au înregistrat în Parlament, pe 18 decembrie 2019, cu numerele 36-17/321 și 898, „Propunerea Legislativă Privind Statutul de Autonomie al Ținutului Secuiesc”, Camera Deputaților fiind prima sesizată. 

 

Trei luni de zile am adus acuze grave, inclusiv de înalta trădare pe această temă, inclusiv la RTv, ca răspuns la întrebările despre „Dinci” și „Vulpițe” sau, pe larg, la 6Tv, la emisiunea d-lui Titi Sultan (Realitatea românească), în fiecare luni, între orele 20:30 – 22:00. Culmea este că, la 6Tv, am informat personal colegi de platou, deputați și senatori, despre existența Proiectului de lege privind autonomia, de care habar n-aveau. Am vorbit, ca de obicei, la pereți! 

 

În 6 ianuarie 2020, subsemnatul, în numele SCMD/CNSC și dl. Rodrigo Maxim Gabriel, președintele Federației Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România (FSTFR), în numele CSN Meridian, am trimis o „Scrisoare/Carte:/Președinții Camerei Deputaților și Senatului României, domnii:/Deputat Ion Marcel Ciolacu și Senator Teodor Meleșcanu/prin Consiliul Economic și Social (CES)” acuzându-i pe inițiatorii Proiectului de înalta trădare și solicitând, argumentat juridic, respingerea acestuia pe motive de neconstituționalitate. 

 

Documentul a fost trimis online întregii media și agențiilor din țară și din afară, parlamentarilor, partidelor și ONG-urilor româneșți. Îl puteți încă găsi pe site-ul SCMD, pe Facebook, pe Youtube etc. CES-ul, în zilele de 7 și 8 ianuarie a votat respingerea în comisii și în plen, iar președinții Camerelor au solicitat avizul negativ, imediat. Întreagă media, care astăzi se excită, a simțit atunci o profundă durere în cot, împreună cu toți haznaliștii de servicii care se indignează acum.

 

Excepție a făcut media ungurească de la Budapesta și din România, care ne-au porcăit în toate felurile, încă din 8 ianuarie, acuzându-mă că sunt „condus, ca istoric militar, de către o secțiune a mass mediei bucureștene legată de fostul retras Dan Voiculescu, (deși nu mai sunt binevenit la Antena 3 încă din 2 mai 2012)” și „apărător hotărât al pensiilor speciale și al intereselor foștilor muncitori la domiciliu” (???) iar pe domnul Rodrigo Maxim Gabriel acuzându-l că este un „semnatar profesional anxios” care, în loc să lupte în continuare „împotriva stării deplorabile a CFR, a început să se îngrijoreze de autonomie în Secuime”. Normal, din moment ce, de la Brașov spre Covasna și Harghita nu mai pleacă trenuri ale CFR, ci „private”! 

 

În aceeași zi, dl Kulcsar Jozsef Terza, în numele așa-zisului Consiliu Național Secuiesc, a perorat indignat, în conferință de presă la Târgu Mureș: „Este revoltător, din punctul nostru de vedere, ceea ce se întâmplă. Eu nu cred că am ajuns până acolo că doi lideri sindicali s-au așezat la o masă… și și-au dat seama că au ura față de maghiari. Este clar, din punctul meu de vedere, că instituțiile din umbră îi coordonează și este revoltător ce spun ei în această sesizare. Ei spun despre 18 articole din Constituție care ar fi încălcate… Mai grav e că ei vorbesc și de infracțiune flagrantă… iar cel mai grav este că dânșii vorbesc despre război și arme” etc. 

 

Nici televiziunile și ziarele „naționale” nu s-au sesizat, nici ONG-urile, care mai de care mai patriotice, și nici deputații nu au reacționat, deși puteau riposta la îndemnul președintelui sau al premierului, la „Sesiunea extraordinară a Camerei” din 20-31 ianuarie 2020, preocupată, din considerente de vrăjeală electorală, doar de „pensiile speciale” și „pensiile de serviciu”! Excepție a făcut publicația „Gândul”, care ne-a redat integral sesizarea și ne-a luat apărarea. În rest, dă-i cu „Anticipatele” și cu „Vulpițele”, în timp ce serviciile noastre „aservite” și-au păstrat feciorelnică atitudine de neimplicare. Apelurilor, pe care noi, SCMD/CNSC și FSTFR-Meridian le-am lansat tuturor românilor care mai au o fărâmă de conștiința națională, le-au răspuns tot sindicatele și câteva ONG-uri de funcționari sau emigranți.

 

Pe dată de 17 ianuarie 2020 au adresat o „Scrisoare deschisă președinților Camerei Deputaților și Senatului României” dna. Denisa Popovici, președinte al Uniunii Sindicatelor din Spitalele CFR, în numele Alianței Sindicale Naționale Feroviare, dl. Horia-Dragoș Militaru, președintele Sindicatului Revoluționarilor din România - Decembrie 1989, și dl. Dan Hazaparu, președintele Fundației Române pentru Democrație prin Drept, afiliată Comisiei de la Veneția, acuzându-l și pe Marcel Vela că ar crea prin „reforma MAI” condițiile propice destrămării unității statale româneșți. 

 

Pe dată de 9 martie s-a adresat Parlamentului, în sprijinul nostru, dl. Giani-Mircea Florescu din El Ejido, Almeria, Spania, președinte al Asociacion Socio-Cultural Romanați, în numele emigratilor români din Spania. Iar pe dată de 10 martie a.c. s-au adresat Parlamentului, în același sens, în sprijinul nostru, dl. Ringo Dămureanu, președintele Sindicatului Național Forță Legii, pentru Uniunea Sindicatelor Funcționarilor Publici și Personalului Contractual, dl. Octavian Daniel Chelemen, președinte al Sindicatului din Administrația Publică „Consilium” și dna. Claudia-Mihaela Epure, secretar general al Asociației pentru Profesionalism și Transparență în Administrație. 

 

Societatea civilă și-a făcut, așadar, datoria! Adevărata societate civilă! Aceea neabonată nici la banii Guvernului, nici la banii lui Soros, nici la media! 

 

Dacă au tăcut atâtea luni, de ce se agită astăzi, „patriotic și revoluționar”, toți neaveniții, mai mult sau mai puțin slugi ale politicului? Pentru că, în disperare de cauza, în față înjurăturilor generale și a situației actuale explozive, dând din bâlbă în bâlbă, consilierii președintelui și ai premierului au aruncat iarăși cu mucii în fasole, strecurand un fake penibil  augustei guri prezidențiale: „PSD se lupta să dea Ardealul ungurilor!”, a citit astăzi 29 aprilie 2020, cu un zâmbet fericit, dl. președinte, adăugând catastrofic: „Majoritatea toxică PSD-istă… a ajutat UDMR-ul cu autonomia… de aia vrem anticipate”! Și uite așa am uitat de COVID-19 și am ajuns unde ne doare!

 

Evident că am uitat, în același timp și de cedarea, nu numai a județului Sibiu, ci a întregii Țări, cu păduri cu tot și sclavi agricoli, nemților! Bașca de restituirea către moștenitorii naziștilor din Grupul Etnic German și Biserica Evanghelică, colaboraționista a tot ceea ce le-a fost confiscat pentru înalta trădare de către așa-zisul rege Mihai. Surpriză plăcută a venit din partea domnului Kelemen Hunor care, indignat de neașteptatul atac pe la spate, l-a onorat pe președinte cu numele de „PRM-ist”! 

 

Întrebarea pe care le-o punem, legat de geniile politice care conduc țară spre dezastru, din umbră, aleșilor noștri este…„Oare ăștia ne cred pe toți tâmpiți?”. Chiar cred că vom pune botul la prostia asta, lătrând patriotic, precum coardele politice care se gudură pentru un os de la masă stăpânilor, indiferent ce culoare au stăpânii ori masa? 

 

Să știe toți românii cu mintea acasă că Parlamentul nu a votat nimic! La cererea noastră, CES-ul și comisiile din Camera Deputaților au dat avize negative. Dar, pe 16 martie, a venit Decretul Prezidențial de instituire a Stării de Urgență. Și parlamentarii, ca și noi, au fost trimiși la domiciliu! Și nu ieri sau alaltăieri, ci pe 25 martie. Expirând termenul, conform procedurii, nemaiputându-se dezbate în plen, proiectul secesionist a trecut, pe procedură, la Senat, care este Camera Decizională! Deci ședeți blând, „patrioților”, că nu există niciun vot și nicio autonomie! Există doar prostia și suficiența unor „specialișți” care au gândit electoral, spre deosebire de noi, membrii SCMD care am văzut, fără să facem gălăgie, trecând, tot pe procedură, dar invers, de la Senat la Cameră, proiectele de legi care ne interesează. Și nu am făcut tărăboi, pregătindu-ne să continuăm lupta cu propriii noștri trădători la Camera Decizională! 

 

Reamintim că, în spatele acestui circ anual cu proclamarea autonomiei, se află acțiunea extrem de gravă, sponsorizată de Budapesta, de strângere a unui milion de semnături, pentru Proiectul European al „Zonelor Naționale Protejate”.

 

Honor et patria. Vae victis!

 

Președintele SCMD                                                               București, 29.04.2020 Orele 15:00

Col.(r) Dr. Mircea Dogaru                                                     Din arest la domiciliu

 

 

Afisari: 2261
Autor: Col.(r) Dr. Mircea Dogaru
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt comentarii.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu
Lazăr Lădariu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Ioan Roșca, Laurian Stănchescu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Dogaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter