Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

Dacă există un antiviral românesc susceptibil de a vindeca SARS COV 2 iar Guvernul stie, dar refuză să-l testeze în cadru controlat, nu cumva e un guvern criminal?

Data publicarii: 01.09.2020 07:31:00

 

Articol apărut în numărul 71 al revistei „CERTITUDINEA”

 

 

Există, într-adevăr, un antiviral românesc susceptibil de a vindeca SARS COV 2. Se numește ELLE OIL’S dvb, și are excelente proprietăți antibacteriene și antivirale, confirmate medical, cu analizele de specialitate la zi, obținute încă din luna mai de la instituțiile medicale abilitate din România. Produsul a fost folosit eficient pe mai mulți bolnavi spitalizai cu Covid-19  și pe contacții lor. Este disponibil, legal, pentru public, dar nicio autoritate medicală contactată de producător nu este interesată să-i verifice eficiența.


Autoarea produsului se numește Elena Năstasă iar producătorul este inventatorul și omul de afaceri Iuliean Horneț, cunoscut cititorilor CERTITUDINII din prezentarea făcută tehnologiei EcoHornet, cunoscută în toată lumea (mai puțin în România). În luna iunie, toate ministerele au primit, din partea lui Iuliean Horneț, prin secretarul general al Guvernului, câte o fiolă de ELLE OIL’S dvb, pentru fiecare ministru în parte (inclusiv pentru Raed Arafat), însoțită de prospectul produsului și apelul de a-l testa în cadru controlat pe bolnavi de Covid-19, pentru a putea fi recomandat ulterior la scară largă, întregii populații.

 

Iuliean Horneț le-a trimis, de asemenea, tuturor câte un SMS prin care îi anunța de livrarea „coletului” și despre șansa pe care o poate avea România de a rezolva problema Coronavirusului prin ELLE OIL’S dvb. Unicul răspuns a fost un SMS din partea ministrului de Interne Marcel Vela, cu următorul conținut: „Felicitări!”.

 


 

În afară de miile de personae (16.000 până în acest moment) care au testat cu succes produsul pe propria piele, când au avut suspiciuni legate de Coronavirus (unul dintre aceștia fiind chiar Iuliean Horneț), există și un bolnav „oficial”, Iulian Cuculaș, care a dat declarații publice. După ce a fost diagnosticat pozitiv, înainte de a fi luat cu salvarea, i-a sunat pe toți „contacții” din ultima săptămână, inclusiv pe Iuliean Horneț, informându-i de situația sa. Inventatorul i-a trimis rapid, prin cineva, două fiole de ELLE OIL’S dvb, pe care Iulian Cuculaș le-a luat cu el în spital, folosindu-le în paralel cu tratamentul spitalicesc. În 24 de ore din clipa în care a folosit antiviralul, și-a recăpătat mirosul și gustul și i-a revenit respirația (avea insuficiență respiratorie) iar temperatura i-a coborât sub 39 de grade.


ELLE OIL’S dvb este, conform prospectului însoțitor, „o soluție care, prin compuşii săi, are proprietăţi antivirale, antibacteriene şi antiinflamatorii, pe bază de exctacte uleioase esențiale cu greutate moleculară mare, obținută prin mijloace biotehnologice fără conținut de Organisme Modificate Genetic și proteine organice […]. Este indicat pentru congestia sinusurilor, eliminând bacteriile şi viruşii, uşurând respiraţia, accelerează ameliorarea în caz de infecţii sinusale […]. În plus, majoritatea componentelor fiind astringente şi sedative, pot calma durerile de cap asociate răcelii și gripei”.


Nicio vorbă, dinspre Guvern, despre acest produs, o aprobare sau o atenționare oficială, o acuzație sau o apreciere, nimic. Și nicio semnalare din partea televiziunilor plătite pentru „campania susținută de Guverul României”, nicio critică sau o invitație la dezbatere. Căci - nu-i așa? – produsul ELLE OIL’S dvb poate fi periculos, ca să nu mai vorbim de câți bani se câștigă de pe urma acestui „fake” medical, nu? Chiar nu merită acest antiviral măcar o înjurătură guvernamentală sau mediatică? Sunt atâția „formatori de opinie” (așa li se spune), n-a observant niciunul că populația e indusă în eroare de niște „impostori”?...

 

Lăsând ironia la o parte, mă întreb la modul cel mai serios: dacă acest coronavirus e atât de letal pe cât pretinde guvernul și dacă există un antiviral românesc susceptibil de a-l vindeca (iar GUVERNUL ȘTIE de existența produsului, dar refuză să-l testeze în cadru controlat), nu avem cumva de a face cu o complicitate la crimă organizată? Nu cumva avem un Guvern criminal?

 

P.S. ELLE OIL’S dvb are toate aprobările și atestările medicale și poate fi cumpărat prin comandă online la adresa: office@shamanic-aphotecary.com. Analiza fizico-chimică a produsului s-a efectuat în conformitate cu prevederile Ph Eur 9.0 monografia „ESSENTIAL OIL’S”.

 

Afisari: 3310
Autor: Miron Manega
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt comentarii.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter