Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

Nationalismul ca doctrină politică si patriotismul ca atitudine personală vor fi scoase în afara legii

Data publicarii: 23.03.2020 20:09:00

 

Articol apărut în numărul 8 al revistei „CERTITUDINEA”

 

 

Urmărind ce se întâmplă în Franța și în afară, constatând împlinirea și previzibilitate unei agende în plină desfășurare, vă aduc la cunoștință următoarele:

 

Semne tot mai clare ne arată că au început pregătirile pentru declanșarea unui război civil în vestul Europei. În urma analizelor multilaterale bazate pe informațiile primite atât din interior cât și din exterior, s-a ajuns la următoarele concluzii: în acest „conflict”, vor fi ademeniți naționaliștii (naivi!), împotriva comunităților islamiste din suburbiile marilor aglomerări urbane. Operațiunea o să fie lansată de cercurile pro-identitare din societatea civilă și a celor din Armată – numele de cod cunoscut fiind: „Operațiunea Ronces”.

 

Acțiunea va fi pilotată în colaborare cu specialiști din Armata israeliană. Surse rebele din „RAID” (forțele speciale din Franța), au semnalat existența unor zone strategice în care, spre uimirea lor, forțele de ordine au primit ordin să nu mai intervină, chiar dacă sunt localizate desfășurarea unor activități criminale, trafic de droguri, de carne vie, etc. Aceleași surse au semnalat că zonele respective, mari cartiere de blocuri unde se practică în momentul de față Shari’a, sunt situate în departamentele următoare: 93 (Seine-Saint-Denis), 95 (Val-d’Oise), Marseille (Felix Pyat), Lyon (Venissieux), Toulon (Guynemer)…etc. Aceste cartiere care se regăsesc pe tot întinsul U.E., au fost islamizate cu forța de trădătorii interni și sunt folosite pentru a ascunde armament, personal „calificat” și material militar.


După escaladarea conflictului, mass media o să înceapă manipularea treptată a opiniei publice împotriva naționaliștilor civili și a celor din armată. În cele din urmă „rebelii” vor fi trădați de stat, de poporul „bolnav” și de Armată – urmând a fi sacrificați în număr cât mai mare. Atât Statul cât și Armata, vor colabora cu liderii islamiști din cartiere, oferind tehnică, informații și inteligență… Cei care vor supraviețui acestui „puci inversat”, vor fi arestați și condamnați pentru acte de înaltă trădare și crimă cu înclinații rasiste, xenofobe și, mai ales, antisemite!

 

În urma acestei acțiuni majore de manipulare, trădare și epurare a ultimilor patrioți din Europa (REZISTENȚII IDENTITARI), se va desfășura un simulacru de proces „internațional” după modelele celor staliniste, Nürnberg, Antonescu, Ceaușescu ș.a., în urma cărora: naționalismul ca doctrină politică și patriotismul ca atitudine personală, vor fi scoase în afara legii, devenind condamnabile și pedepsite cu ani grei de închisoare! Rasismul și împotrivirea la multiculturalism (metisare), or să atragă după sine aceleași pedepse. Prin urmare, genocidul albilor din Europa va fi  legiferat, obligatoriu!


După aceste evenimente cruciale, mediul social se va schimba cu rapiditate, lăsând locul liber unei dictaturi cumplite care, contrar aparențelor actuale, se află în plin stadiu de emergență! Organizațiile precum #rezist și Open Society, consensul generalizat al mass media internaționale, stângăciile voite ale guvernelor și linia antinațională impusă întregului penitenciar U.E., acceptată în unanimitate de „reprezentanții popoarelor”, dovedesc, prin omogenitatea lor vinovată, centralitatea unei acțiuni de mare anvergură! Practic, se face totul pentru a induce fractura socială necesară pentru provocarea confruntării finale! Adevăratul bolșevism, sub forma lui triumfală, urmează a fi revelat!


Acest deznodământ, este programat să înceapă în perioada următoare, treptat, până în 2020. Primele vizate de acestă „programare” vor fi Anglia, Franța, Germania, Olanda, Spania, Italia, Austria, Suedia și Norvegia, urmând S.U.A. Conflictul programat pentru anihilarea naționaliștilor are o legătură directă cu votul din Catalonia care, de fapt, a fost doar un test (multe state vor urma!), dar și cu „coloniile” tot mai dense din Nordul American, unde trăiesc auto-exilații societății „democratice” – înarmați până-n dinți și gata să se apere cu prețul vieții!

 

Proiectul urmărit este federalizarea integrală a Europei, după modelul impus prin războiul de secesiune în S.U.A., sfârșitul națiunilor de pe vechiul continent și, înființarea Statului Global.
Acest deznodământ firesc, constituie concluzia și sinteza celor două războaie mondiale și, mai pe larg, finalitatea intervalului 1917-2007. Oculta lansează lupta finală! Ori ei, ori noi!


În speranța că vor rămâne, totuși, ceva revelații pentru generațiile viitoare, să înțeleagă că strămoșii lor nu au fost niște lași trădători al Neamului Românesc!, locuitorul de drept al Grădinii Maicii Domnului! Oricum, viitorul anunțat cere organizare serioasă, ACȚIUNI! Care, din păcate, ÎNCĂ NU SE SIMT! Riscăm să ne pierdem PATRIA… pentru veacuri! Istoria te uită, uneori… De Judecata Domnului, însă, nu scapă nimeni!

 

Afisari: 1545
Autor: MIHAI ȘERBAN
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt comentarii.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter