Urmăriți-ne pe certitudinea.com

VEŞTI DIN TVR. Pliante funerare pentru Săftoiu şi Zgabercea

Data publicarii: 23.11.2012 14:46:00

În prag de sărbători, „lăpuşneanul” Elwis Săftoiu şi „moţocul” Zgabercea fac evaluările pentru reducerea la grămadă a personalului. Prost gândită, prost făcută această reducere, fără  criterii de competenţă, mascată de o strategie prin care oamenii au fost puşi să-şi ceară singuri demisia, pentru a fi... evaluaţi.

Dar şi „evaluaţii” reacţionează, cu umor chiar. Cu umor negru, spre sinistru! Adică: şi-au procurat, de la o companie de pompe funebre, nişte pliante publicitare şi le-au dedicat conducerii bicefale a TVR, adică lui Săftoiu şi Zgabercea. Precizările din „fluturaşi”, în context, fie îţi fac părul măciucă, fie te fac să te tăvăleşti de râs, depinde la care capăt al problemei te afli.

Citim pe pliant: „SERVICII FUNERARE COMPLETE [...] Asigurăm: transport sicriu la domiciliu; aşezat decedat în sicriu; constatare deces şi îmbălsămare de către medicii noştri; spălat, îmbrăcat; acte deces, aviz depunere capelă; transport funerar / manipulare sicriu; coroane şi aranjamente florale; [...], pachete prosoape şi doliu; executăm colive; avem capelă pentru depunerea decedatului; incinerări”.

Şi ca reclama să fie şi mai convingătoare, comanditarul pliantului precizează decisiv: „CEL MAI MIC PREŢ PACHET SOCIAL/ 295 RON”

La sfârşit, angajaţii TVR au adăugat cu majuscule: „pentru ZGABERCEA şi SĂFTOIU”.

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor