Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

Marele plan de dezmembrare a României este în derulare. Jocul serviciilor străine în România de astăzi

Data publicarii: 09.02.2017 22:50:00

 

Desigur, atunci nu apăruseră atâtea evenimente care să confirme sau să sugereze acest scenariu. Și o spun și azi cu părere de rău: îmi pare rău că sursele mele din mediul diplomatic au fost bine informate și au știut exact mișcarile ce vor urma in privința României.

 

Pe scurt, atunci într-un articol cu peste 30.000 de share-uri pe facebook care m-au uluit și pe mine prin impact, susțineam câteva idei clare despre intențiile  marilor puteri si vecinii nostri cu privire la România cu argumente și predicții care din păcate, devin tot mai mult realitate:

 

1. Realizarea unei Transilvanii independente dar aservite statului maghiar prin concentrarea investițiilor din Ungaria și aliații săi în această zonă și radicalizarea unor grupuri de etnici maghiari cu scopul creării de "zgomot" și transformarea acestei regiuni istorice într-un stat "independent."

2. Crearea Moldovei Mari prin alipirea in totalitate sau în parte a Moldovei la Basarabia pentru crearea unui " stat moldovenesc" aservit Rusiei.

3. O Românie federală în restul teritoriului pe fondul creării unor conflicte artificiale care să forțeze la construirea unui stat slab și divizat în rest.

 

Yugoslavizarea României

 

Ei bine, la acel moment am lansat această serie de articole cu un impact larg doar pentru a face apel la unitatea statului român și la unitatea românilor  în fața acestor pericole. Mi-am dorit să nu se întâmple să apară semnele acestor scenarii în viața romanilor.

 

Acum, YUGOSLAVIZAREA ROMÂNIEI este mai posibilă și din  păcate mai probabilă decât oricând. Au tăcut toți "agenții de influență" ce mă atacau cu atâta virulență în fața evidenței...
La acel moment eram în campanie electorală și ca orice și oricând în campanie totul, până și răsuflatul, era politic sau politizat.

 

Așa s-a întâmplat și cu MARELE PLAN pe care l-am lansat atunci și îl reiau acum. Fără a fi îngrozit sau speriat, ci doar îndârjit și pregătit mai mult decât oricând să lupt pentru unitatea țării mele, am asistat o perioada fără să mai comentez la evoluția în cascadă a evenimentelor ce conduc din păcate la DORINȚA unora de punere în aplicare a MARELUI PLAN. Dați-mi voie să prezint doar câteva evoluții:

 

- Putin vorbește tam nesam din Japonia despre rezolvarea "conflictului româno-maghiar" în contextul întrebării acestuia despre posibile "revizuiri" de granițe. La puțin timp după Dodon - personaj scos din filmele cu zombii este ajutat decisiv de Rusia să câștige alegerile in Basarabia și să devină astfel ceea ce anticipăm toți "the perfect toy" pentru Rusia în hărțuirea României, și nu numai. La începutul  mandatului sau și chiar dinainte liderii de la București dădeau asigurări că nu este niciun pericol, Dodon fiind un soi de "pinguin politic" fără ambiții și intenții concrete în raport cu România pentru că Republica Moldova are nevoie de Romania etc.

 

De parcă un "telecomandat" ca Mr. Dodon dă doi bani pe interesele Moldovei. El este agentul Moscovei și a acționat în consecință. Mai întâi, a spus că-l vrea demis pe ministrul apărării. Și ce să vezi? I-a ieșit...de ce?Pentru a bloca exercițiile și angajamentele stabilite cu NATO de așa zisul guvern pro european.

 

- În pasul 2, a făcut o vizita la "nava mamă", unde s-a întâlnit cu "tătuca", care ce să vezi?... i-a dat așa cadou sau "misiune" o HARTĂ A NOII MOLDOVE care ce includea?...fix un nou stat format din Moldova si Basarabia...

 

- În pasul 3, Putin merge la Budapesta, unde din presa maghiara rezultă că subiectul ROMÂNIA nu a fost ocolit...ba chiar s-a discutat conform unor surse diplomatice fix despre scenariul pe care l-am publicat despre MARELE PLAN.  La nici câteva zile după, pe teritoriul României, câțiva "creștini" cu frică de Dumnezeu și de Vladimir semnează o "inițiativă cetățenească"  de AUTONOMIZARE a Ardealului.

 

Sârguincioși și hotărâți, o publică și în Monitorul Oficial urmând să obțină și 100.000 de semnături  pentru susținere...
Acum nu trebuie să fii un rocket scientist (scuze Cipri) ca să înțelegi că bieții creștini nu sunt decât niște biete instrumente și că scopul acestei INIȚIATIVE zise și CETĂȚENEASCĂ, nu este acela de a rupe deîndată  trupul țării, ci de a crea "zgomot si lumini" și de a demonstra pe parcurs că România, nu respectă drepturile minorităților și de a incita etnicii maghiari la "enclavizare" și provocarea statului roman.

 

Ce spun eu pe parcurs...căci în timp ce "bravii cetățeni" veneau cu inițiativa, UDMR (partidul "echilibrului" și "profesionalismului desăvârșit", dar mai ales adeptul ideologiei "ever green" prin vârful de lance sau de drujba, Atila Verestoy), deodată după 20 de ani de guvernare pentru câțiva lideri, UDMR se trezește discriminat și cu încălcarea drepturilor minorității maghiare....cum?
Nu explică. De ce acum?. Că așa era scris pe hârtia cu cerneală invizibilă.

 

Criză de proporții în România

 

- Fix in mijlocul acestor evenimente ne trezim cu o CRIZĂ DE PROPORȚII în România iar despre sursa, vinovații sau figuranții ei, nu voi vorbi acum. Sunt spiritele prea încinse pentru ca vreuna din tabere să accepte altceva decât faptul că ții cu celălalt. Cert este un lucru: s-a creat mediul perfect pentru accelerarea punerii in practică a MARELUI PLAN. Pornind de la zicala veche: "întărâtă-i drace că și mie îmi place", s-a creat in ultima săptămână terenul fertil pentru "modus operandi" al Rusiei și partenerilor ei din Regiune.

 

Nu am nicio indoială că în ambele tabere au acționat serviciile TUTUROR țărilor vecine și aproape că le ieșise: "razboiul civil". Numai istoria ne va putea arăta cine sau ce a acționat în această perioadă pe teritoriul țării, sau cine sau ce rol a jucat în această uriașă piesă  din Marele Plan!

 

Ultimul lucru pe care-l mai spun este că în scenariul inițial al MARELUI PLAN făceam referire la eforturile ce se vor face pentru a demonstra că "România nu se mai poate guverna singură", în paralel cu "Distrugerea sistemului de inteligence românesc", de departe cele mai puternic din întreaga regiune. Ambele obiective fiind fundamentale pentru a justifica nevoia PROTECTORATELOR și apariția "omuleților verzi" sau "căștilor albastre", în funcție de tabăra ce ar fi câștigat războiul.

 

- Ei bine, nu le-a ieșit în totalitate, dar intr-o bună măsură...România arată acum din afară ca o țară "aproape guvernabilă" și cu o "structura de inteligence puternic lovită și diminuată", aflată în defensivă în interiorul României și nu în raport cu "turiștii" sosiți zilele acestea precum în 89 "din dragoste pentru români"...mai pe scurt și pe șleau "NE-A TRECUT GLONȚUL PE LA URECHE" . Este momentul identificării "cârtițelor" din ambele tabere și eliminarea lor,  în caz contrar vom asista la ELIMINAREA NOASTRĂ ca națiune. 

 

Sursă: DCnews

 

Afisari: 3641
Autor: Alexandru Cumpănașu
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt comentarii.
Alte articole | Arhiva
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter