Se încarcă pagina ...

Urmăriți-ne pe certitudinea.com

Bill Gates susţine reducerea populaţiei lumii prin vaccinuri

 

 

Intr-o recenta prezentare la o conferinta TED, miliardarul Microsoft Bill Gates, care a donat sute de milioane de dolari pentru noi vaccinuri, vorbeste despre problema emisiilor de CO2 si efectele sale asupra schimbarilor climatice. El prezinta o formula de urmărire a emisiilor de CO2, dupa cum urmeaza: CO2 = P x S x E x C, unde:

P = Persoane / locuitori ai globului

S = Servicii/ persoana

E = energie/ servicii

C = CO2 / unitate de energie

Apoi, el adauga faptul ca, in scopul de a ajunge la 0 cu nivelul de CO2, "probabil unul din factorii acestei inmultiri ar trebui sa fie aproape de zero."

Ca urmare a acestei concluzii, Bill Gates incepe sa descrie modul in care numarul de persoane (P) - ar putea fi redus. El spune: "Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni ... numar ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem acest numar cu 10 sau 15%. "

 

 

Reducerea populatiei lumii prin vaccinuri

Aceasta declaratie a venit din partea lui Bill Gates fara urma de ezitare, fara a se balbai sau a da vreun semn ca face o gresala de exprimare. Se pare ca a fost o parte deliberata si calculata dintr-o prezentare bine dezvoltata si coerenta.

Deci, ce inseamna urmatoarea afirmatie a lui Bill Gates "daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem aceste numere cu 10 sau 15%? "

In mod evident, aceasta afirmatie implica faptul ca vaccinurile sunt o metodă de reducere a populaţiei. La fel si "serviciile de ingrijire a sanatatii", despre care toti cititorii NaturalNews deja stiu ca sunt, de fapt "servicii de perpetuare a bolilor" si aduc mai multe prejudicii decat ajuta oamenii.

Cum pot fi utilizate vaccinurile in asa fel incat sa duca la reducerea populatiei lumii?

In cazul in care vaccinurile sunt utilizate in scopul reducerii populatiei, exista doar trei moduri reale in care acestea ar putea fi, teoretic, "eficiente", din punctul de vedere al celor care doresc sa reduca populatia globului:

1) Ar putea ucide oamenii incet, intr-un mod care trece neobservat, efectele aparand poate peste 10 - 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative.

2) S-ar putea reduce fertilitatea si, prin urmare, rata natalitatii in intreaga lume ar scadea, reducand astfel populatia lumii pentru mai multe generatii succesive. Aceasta metoda prin care e provocata ”moartea lenta" ar putea parea mai acceptabila pentru oamenii de stiinta care doresc sa vada populatia mondiala in scadere, dar nu au destul curaj sa ucida oamenii direct, prin medicina conventionala. Exista deja dovezi ca vaccinurile pot provoca avorturi spontane.

3) Vaccinurile ar putea creste rata de deces in cazul unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scara larga ar putea fi urmate de o eliberare deliberata a unei tulpini de gripa extrem de virulenta, cu o rată de mortalitate ridicata. Aceasta abordare a vaccinurilor ca "arme biologice"ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al caror sistem imunitar a slabit ca urmare a vaccinarilor anterioare.

Fundatia Bill si Melinda Gates

Poate că nu întâmplător, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a canalizat sute de milioane de dolari în programe de vaccinare destinate oamenilor din întreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetării şi dezvoltării de "vaccinuri activate de sudoare", care ar putea utiliza nano-materiale cu învelişuri speciale pentru a transmite vaccinurile în organismul uman fără a utiliza injecţiile.

Mai interesant, fundatia sa a investit, de asemenea, milioane de dolari in tehnologii de sterilizare care au fost numite solutii de "castrare temporara".
Se pare ca actiunile Fundatiei Gates sunt in totala concordanta cu formula pentru reducerea emisiilor de CO2 pe care a mentionat-o Bill Gates in discursul sau de la conferinta TED: CO2 = P x S x E x C.

Prin reducerea natalitatii (prin tehnologiile sterilizare) si cresterea penetrarii vaccinurilor catre intreaga populatie a lumii, scopul sau declarat de reducere a populatiei globale cu 10 pana la 15% ar putea fi atins in doar cativa ani.

 

Cine va ramane in viata? Oamenii inteligenti

Lucru interesant despre toate acestea este faptul ca aceasta campanie de reducere a populatiei la nivel mondial prin intermediul vaccinurilor nu va avea impact asupra oamenilor care le vor evita in mod constient. Iar acei oameni sunt, in general, mai inteligenti decat media, oameni capabili, care au de fapt o capacitate sporita de a duce mai departe civilizatia umana prin analiza serioasa a lucrurilor.

In cazul în care umanitatea se va salva de la distrugerea proprie si va deveni o specie competitiva in univers, uciderea membrilor mai putin inteligenti ai societatii ar putea parea, pentru cei ce conduc lumea, o abordare perfect rezonabila. Nu sunt de acord cu aceasta abordare, dar poate fi exact ceea ce gandesc ei.

Oricum, decizia de a primi un vaccin antigripal sezonier este, fara indoiala, o dovada ca ati picat un fel de test de IQ universal, indiferent daca demararea acestei testari este sau nu intentia reala a celor ce influenteaza lumea, cum e Bill Gates. Mai important, aceasta este si o tradare a propriei biologii, deoarece aceasta indica faptul ca nu aveti incredere in capacitatea propriului dvs. sistem imunitar de a va proteja chiar si de infectii usoare.

Incercati sa nu fiti printre cei 10 – 15% care sunt sacrificati prin intermediul programelor de vaccinare la nivel mondial!

Fiti sanatosi si intelepti si veti supravietui eforturilor de depopulare a lumii, care fac victime in randul ganditorilor conventionali, care nu au suficienta inteligenta ca sa puna la indoiala ce li se spune sa faca de catre propriile guverne corupte.

Sursa: Infowars.com
 

 

Afisari: 29317
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Dorin (Aug, Mon 25, 2014 / 22:16)
Ceea ce Bill Gates şi cei din grupul lui numesc ,, vaccinuri " nu mai sunt de fapt decat instrumente fantoşe, care poartă ilegitim numele de vaccinuri. Ei, care vor să micşoreze emisiile de CO2 prin omucideri la scara planetara, numesc ,, vaccin" armele crimei, cele care nu vor mai avea nimic comun cu ceea ce am numit vaccin până acum. Poate doar forma de administrare injectabilă, sau poate nici aceasta.
Regret că acest termen care a insemnat zeci de ani un adevarat instrument de salvare a vieţii, a ajuns să fie azi o sperietoare şi în curând, o armă mortală ! Ce aţi face azi dacă v-ar muşca un câine turbat ( bolnav de rabie) ? V-aţi vaccina urgent antirabic sau aţi aştepta să muriţi în chinurile îngrozitoarei boli ?
Nume: Andreea (Oct, Thu 08, 2015 / 02:29)
De ce nu dati tot video-ul? In America deja s-a clarificat acest lucru fiindca Bill Gates s-a referit la cresterea educatiei populatiei in privinta reproducerii ( ca sa nu ne mai reproducem ca iepurii) si un plan de a scumpi vaccinurile pentru oamenii care au nevoie de ele cel mai mult?? Va rog frumos sa vizionati inca o data video-ul de la Ted Talk si sa nu mai dezinformati lumea.
Nume: Elinor (May, Sun 28, 2017 / 09:07)
Mancati rahat cei din presa romana, documentati-va si veti vedea ce sta de fapt in spatele afirmatiilor lui Gates.Nu faceti altceva decat sa publicati stiri false, MITICILOR!
Nume: Grivei (May, Sat 26, 2018 / 22:49)
In articol sunt mentionate doar 3 moduri prin care vaccinurile sunt eficiente in reducerea populatie globului. Mai exista un mod prin care vaccinurile pot sa depopuleze planeta, mod care a functionat foarte eficient timp de mii de ani si anume daca prostimea nu se vaccineaza, rata mortalitatii in randul acestei populatii va ajunge ca si la inceputul secolului. Explozia demografica a inceput odata cu accesul oamenilor la vaccinuri ieftine. Probabil, ca 10-15 % din populatie (cei mai inceti la minte) vor pune botul la campaniile antivaccinare si vor pieri de variola, difterie, tetanos, tuse convulsiva, poliomielita, etc. La asta cred ca se referea Bill Gates.
Nume: ion (Jun, Wed 20, 2018 / 19:56)
Vaccinul este o arma cu doua tăișuri, 1 dacă îl faci mori 2 dacă nu îl faci tot mori, iar dacă ai câteva milioane în cont capeți un vaccin cu tulpinile de care ai nevoie. Dar sa nu își închipuie ca cel bogat o sa treacă pe lângă mine fără sa îl omor
 
Colegiul de redactie

MIHAI EMINESCU
(Coordonator editorial şi moral)
Eudoxiu Hurmuzachi
Carmen Sylva
Vasile Alecsandri
Nicolae Densușianu
I.L. Caragiale
George Coșbuc
Vasile Pârvan
Nae Ionescu
Nicolae Iorga
Pamfil Şeicaru
Cezar Ivănescu
Dan Mihăescu
Stela Covaci
Ciprian Chirvasiu

Colaboratori

Dan Puric, Dan Toma Dulciu, Daniela Gîfu, Dorel Vişan, Firiță Carp, Florian Colceag, Florin Zamfirescu, Laurian Stănchescu, Lazăr Lădariu, Mariana Cristescu, Cătălin Berenghi, Mădălina Corina Diaconu, Mircea Coloşenco, Mircea Chelaru, Mircea Șerban, Miron Manega (ispravnic de concept), Nagy Attila, Sergiu Găbureac, Zeno Fodor

Citite Comentate Comentarii noi Ultimele articole
Newsletter